paceto написа:И придворният шут Middlesbrough.
Хайде стига си писал глупости.
Погледни си постовете и ще видиш какво значат глупости пич
Голям модератор да обижда потребителите !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
paceto написа:И придворният шут Middlesbrough.
Хайде стига си писал глупости.

paceto написа:Аз обиди не виждам тук, а ти се отговаря както заслужаваш.
Ако трябваше да лордствам трябваше да си заминеш за провокации, ама като гледам нито ти бърша глупостите, нито съм те наказал, така че глупости ти в момента пишеш и не го осъзнаваш.

Middlesbrough написа:paceto написа:Аз обиди не виждам тук, а ти се отговаря както заслужаваш.
Ако трябваше да лордствам трябваше да си заминеш за провокации, ама като гледам нито ти бърша глупостите, нито съм те наказал, така че глупости ти в момента пишеш и не го осъзнаваш.
Отново![]()
Защо да провокирам бе лорде ?
Тука някой ако напише нещо различно от това , че Роналдо е най - добрия или че Реал са най - големите или не лъжеш ли гъза на мода ( чирака ) , си провокатор ?
Придворен шут какво е знаеш ли ? А Лорд ? А чирак ?
Middlesbrough написа:sapio0o написа:Ти смятай, нас ни подпират ама Барса и Юве изобщо.
Кога съм написал подобно нещо бе хора , Барса ги подпираха в някой мачове много , но в някой пък ги порязаха много !
Аз винаги си казвам ако нещо е така , в онзи мач с Челси , айде да не бяха 4 , но наистина 2 дузпи не им свириха , но пък картона на Абидал беше нямам думи ! Бускетс е симулант факт изкара червени картони които ги нямаше , Пепе не удари Дани Алвеш факт , нямаше червен картон , съдията го свири обаче факт ! и т.н
Добре , че имате фенове като Зидан , Виктор , Тодор и още няколко :Д
Че иначе ако бяхте само Лорд Паце и чирака му сапийо , щеше да е страшно тука![]()
Вие що не излезнете един и да кажете нещата както са си , няма братче лордска и чиракска работа
Реал са най - най тях никога не ги подпират , само ги режат ох горките крале![]()
Сапио Нюкасъл да не изпаднат тая година, нищо поне Арсенал пак ще са в ШЛ : )
Middlesbrough написа:Тука някой ако напише нещо различно от това , че Роналдо е най - добрия или че Реал са най - големите или не лъжеш ли гъза на мода ( чирака ) , си провокатор ?
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта