Реал Мадрид - Барселона - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона - 1:1 FT

Мнениеот TheBest007 » 17 апр 2011 01:38

Понеже бяхте с човек по-малко, съдията реши да запълни бройката до 11, да сте поравно :lol: :lol:
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 17 апр 2011 01:42

TheBest007 написа:Понеже бяхте с човек по-малко, съдията реши да запълни бройката до 11, да сте поравно :lol: :lol:

Не говори глупости, съдията ощети и двата отбора, в случая - подигра се с дербито.
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 17 апр 2011 01:43

Molotov написа:
TheBest007 написа:Понеже бяхте с човек по-малко, съдията реши да запълни бройката до 11, да сте поравно :lol: :lol:

Не говори глупости, съдията ощети и двата отбора, в случая - подигра се с дербито.

Това беше шега.....
Изображение
ImageImageImage

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 17 апр 2011 01:44

Аз пък се хилих на ето това: "Ди Мария се римува с лакомия" :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
ImageImageImage

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 17 апр 2011 01:49

TheBest007 написа:Аз пък се хилих на ето това: "Ди Мария се римува с лакомия" :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Коментаторите не се коментират ! Но пак, можеше и по-зле да е.
КАКВА ПОРЕДНА ФУТБОЛНА ДРАМА :lol:
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 17 апр 2011 01:49

Molotov написа:
TheBest007 написа:Аз пък се хилих на ето това: "Ди Мария се римува с лакомия" :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Коментаторите не се коментират ! Но пак, можеше и по-зле да е.
КАКВА ПОРЕДНА ФУТБОЛНА ДРАМА :lol:

:lol: :lol:
Изображение
ImageImageImage

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 17 апр 2011 02:12

Страааааашно красив мач,истински празник за СПОРТА и ФУТБОЛА :geek: Впечатление ми направи,че като че ли Моуриньо малко беше подценил мача(така де,така и така първенството е решено,то поне да хвърли сили за купата на Краля и ШЛ),освен това към 20-25 мин.притежанието на топката беше 20/80 % за Барселона.Според мен тотално не случи с Раул Албиол,прекалено рисков играч - видяхте какво направи при дузпата,а иначе тя си беше 100 %.Иначе много лошо впeчатление ми направи симулативната игра на Барса както и Лео Меси,който при всяка удобна възможност дразнеше публиката.Те двамата с Роналдо нарочно биха дузпите преди този мач имаха по 29 гола и се борят за приза "Пичичи".Сега имат по 30 - :lol: абе общо взето ще бъде люта битка.Не ми хареса съдийството на мача,защо питам аз нямаше еднакъв аршин за нарушението на Раул Албиол и нарушението на Алвеш?!На единия му показват директния червен картон,а на другия при АБСОЛЮТНО идентична ситуация нищо. :evil: Иначе за мен Моуриньо трябваше да пусне Йозил и Адебайор титуляри - видя се ,че раздвижиха супер много играта.Кристиано Роналдо се стара,не може да му се отрече беше близо и да открие резултата,ноо нямаше късмет ;) Оттук - натам,то се е видяло първенството ще се доиграва,тъй като с такова съдийско бутане,квото имаше тая година за Барса не става.

Предстоят мачове за ШЛ,които според мен ще бъдат на кило кръв,едно е сигурно -ЩЕ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО ! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 апр 2011 02:54

Абсолютно заслужено равенство. Също така, няма как да не съм доволен,че при 30-70 владеене на топката в полза на Барселона, имахме по-чистите положения. И двете дузпи - сто процентови. Също така, искам да кажа, че Моуриньо днес доказа,за пореден път че е гений, уникален треньор, страхотно решение да сложи Пепе като опорен халф.Напрактика португалецът ни беше един от най-добрите футболисти. За Раул Албиол не искам да говоря, защото този човек съм го сложил в черния списък от миналия април,когато ни загуби титлата в дербито с Барселона. Може би след Хайнце, най-слабия защитник играл в Реал Мадрид. Трагичен :| Тъй като гледам,че доста хора пишат за коментаторите, явно не само на мен ми е направило впечатление. Изключително съм разочарован от ТВ+,че слагат двама фена на Барселона да коментират този мач, мисля си,че далеч по-справедливо щеще да е да бъдат фен на единия и фен на другия отбор. Бойко Серафимов е отявлен фен на каталунците, доколкото знам, дори членува и в техния БГ фенклуб, абсолютно негово си право, но все пак не трябва да показваш толкова отявлено пристрастие,когато си футболен коментатор. За Вальо Михов е подобно положението,явно много пари беше сложил на Барселона и си личеше от километри,че стиска палци за тях 8-)

Относно положението на Вийя, за мен по-скоро дузпа имаше, но аболютна идентична беше и ситуацията между Роналдо и Валдес в предишното Класико :

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Само да видите левия крак на Роналдо е ясно,че има съприкосновение между него и Валдес. Ситуацията си е 50 на 50. Тогава съдията не отсъди дузпа. Както го направи и днес ;)

Страхотна атмосфера и хореография на "Бернабеу". Уникална публика. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 17 апр 2011 03:25

eelche написа:Страааааашно красив мач,истински празник за СПОРТА и ФУТБОЛА :geek: Впечатление ми направи,че като че ли Моуриньо малко беше подценил мача(така де,така и така първенството е решено,то поне да хвърли сили за купата на Краля и ШЛ),освен това към 20-25 мин.притежанието на топката беше 20/80 % за Барселона.Според мен тотално не случи с Раул Албиол,прекалено рисков играч - видяхте какво направи при дузпата,а иначе тя си беше 100 %.Иначе много лошо впeчатление ми направи симулативната игра на Барса както и Лео Меси,който при всяка удобна възможност дразнеше публиката.Те двамата с Роналдо нарочно биха дузпите преди този мач имаха по 29 гола и се борят за приза "Пичичи".Сега имат по 30 - :lol: абе общо взето ще бъде люта битка.Не ми хареса съдийството на мача,защо питам аз нямаше еднакъв аршин за нарушението на Раул Албиол и нарушението на Алвеш?!На единия му показват директния червен картон,а на другия при АБСОЛЮТНО идентична ситуация нищо. :evil: Иначе за мен Моуриньо трябваше да пусне Йозил и Адебайор титуляри - видя се ,че раздвижиха супер много играта.Кристиано Роналдо се стара,не може да му се отрече беше близо и да открие резултата,ноо нямаше късмет ;) Оттук - натам,то се е видяло първенството ще се доиграва,тъй като с такова съдийско бутане,квото имаше тая година за Барса не става.

Предстоят мачове за ШЛ,които според мен ще бъдат на кило кръв,едно е сигурно -ЩЕ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО ! ! !

Само ще напиша , че ако е имало дуспа за Реал при нарушението срещу Марсело, то трябваше да има и дуспа за Барселона , когато Касияс спъна Вия. Това са 2 идентични ситуации, в едната няма дуспа в другата има.... :roll: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 апр 2011 03:59

и кое е идентичното в блъскане в легнал вратар след явно изпусната топка и спъване на човек който се готви да стреля от упор?
[center]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”