ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 1:1 (5:3 pen.)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 28.05 / 21:45

Мнениеот zlatan » 29 май 2016 02:59

daduradam написа:Понеже има готини хора в тоя подфорум ще драсна и аз няколко редчета.
Пичове, не се лъжете, нищо не сте спечелили, просто Атлетико загуби.Но за тях няма да говорим, какво - що , такова е.Виждам някакъв ентусиазъм у вас, но истината е, че титлата достигна до вас с огромна доза късмет.Първо жребият, а после това първо полувреме, което си беше подарък.
Хвалите играчи, треньори...истината е, че вие имате двама играчи в момента - Бейл и Каземиро.Към тях мога да добавя и Модрич + Кроос, но с много условности.Говорите за Зидан, как вдигнал отбора, ок, може и така да е, но второто полувреме направи много грешки.Основна вина за схванатите крака е именно негова.Загуби тотално контрола на мача по едно време.Ако бяхте паднали в продълженията трябваше сега да го сочите с пръст.Разбира се, никой не съди победителите.Сравненията с Гуардиола ( макар и недолюбван предполагам в този подфорум ) са крайно неуместни.Единият изгради един от най-силните отбори, който някога е играл, другият ...
Идеята ми, че ви трябват поне 4 трансфера, да не кажа 5, иначе догодина пак ще сте зад Барселона, че и зад Чоло, а в ШЛ много трудно да направите нещо.Отделно Зидан трябва много бързо да схваща и да се оправя ако иска съдба различна от тази на... бе, те при вас не са малко меринджеите уволнявани след една година престой, така че примери няма да давам.
Много поздравления за титлата, кефете се на макс- заслужавате го !

отдалече се чете злобата,завистта и какво ли още не в твоя коментар,но има и няколко истини.А колкото до играчите запомни едно име от мен-момче.МАРСЕЛО-тов е душата и сърцето на Реал.Айде лека вечер от мен.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 29 май 2016 03:00

daduradam написа:Пичове, не се лъжете, нищо не сте спечелили, просто Атлетико загуби.

Понеже усетих известна злоба в коментарът ти, ще отвърна със същото. Ливърпул не загуби финала в ЛЕ, просто Севиля ви преби.

Така, първо.. нито следиш клуба, нито настоящия отбор, за да казваш кое е объркал Зидан и какво не е постигнал. Нека ние да го оценим, ок? Второ, късметът по-често е със силните, а Реал е по-силен от Атлетико. Трето, къде се намираш, щом за теб само Бейл и Каземиро са играчите на Реал? Вместо да даваш акъл, вземи изгледай някой наш мач през сезона със Зидан и пак оценявай. Четвърто, аз не помня финал с продължения, в който играчи да не са се схващали. :lol: Това си е чисто и просто част от спорта. Пето, покажи ми само един коментар, в който някой сравнява Зидан с Гуардиола. Въобще споменавано ли е името на каталунеца тук? Да не говорим, че единият имаше късмета да работи с Меси, Иниеста и Шави, а другият не. Или искаш да ми кажеш, че и Енрике е гений, понеже и той взе требъл със същите футболисти. :roll: Шесто - да, Реал се нуждае от известен рефреш в атака. Роналдо и Бензема трябва да бъдат заменени.

И за финал, гледай си Ливърпул, прави там оценки, прогнозирай там класиране (кой зад кого ще е) и прочие.

Мерси за честитката.

0007 написа:Само се чудя какво щеше да е при една добра и разумна политика след като въпреки своеволията на Перез постигате толкова.Или може би е благодарение на тях,никога не знаеш.

Ами най-малкото щяхме да имаме една стабилност. Не може да правиш рокади през сезон или два и да искаш успехи. Не може и да надуваш излишно егото на отделни футболисти, когато не се справят в определен момент. От друга страна пък, на фона на сушата в Испания, у Европа си ни пази късметът. Едното за сметка на другото.. Пък и не можем да не признаем силата на Барселона. И нашето време ще дойде. Сега ще е важно Зидан да бъде оставен на работа и да му се осигури пълната свобода при трансферите. Без излишни галактикоси на позиции, където имаме достатъчно изпълнители или сигурни титуляри. Примерно аз не виждам логика в закупуването на един Азар, ако Роналдо остане. Нито пък Погба, при положение че си имаме страхотна халфова линия. Де Хеа също и т.н.. Евентуално да заменим Бензема с някой по-добър и толкова. Търпението ми към Роналдо се изпарява все повече, но него едва ли ще го продадем. По-скоро ще е нещо като Ибра у ПСЖ и ще трябва да му търпим разходките, докато не реши да смени обстановката или да се пенсионира.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 май 2016 03:37

Честито на феновете на Реал! 11-тата я взе най-слабият Реал в историята, който сме гледали, но няма нищо. Ще поревем и ще ни мине гадното. На феновете на Атлети тепърва ще им става гадно, ама всички минаваме по трънливио път на мой подпис! :lol: :lol: :mrgreen: :)

Няколко думи за мача през футболна призма на баце Таско- първото полувреме Реал бяха много по-добрия отбор, независимо че основната им роля тази вечер беше да си клатят краката до дузпите, напред ако си вкара Атлетико автогол, си вкара. Той пък взе, че си вкара, а те го оставиха на сметката на Рамос, ми мерси, имам го Серхио, ашколсун дето се вика с една дума. И в началото Карим Бензема малко нуб ама карай, аз пак си го харесвам. Изключвайки автогола след подминатата засада нали (тук надявам се няма фенове, които да твърдят на всеослушание, че няма засада-има, има, щото правилата на футболното съдийство са променени и Серхио Рамос влияе на играта, карайки вратаря да си мушне автогол), Реал си владееше напълно положението преди почивката и бих отличил отличната и безупречна работа на халфовете им. В средата на терена Атлетико пък беше напълно надиграван в този час на нощта, нищо че Реал продължаваше да си клати краката общо взето. Голяма работа, то пък Атлети дори и това не правеше през първото полувреме. Единственото, което съумяваха да направят, беше да ритат квото им се изпречи в кокалчето директно, но на съдията му не дремеше изобщо кой кого ще шутира по ногата, все едно някой да чете мой футболен анализ, независимо от високата оценка, която му поставихме аз - человекът точен резултат и той- Наско Сираков, человекът, когото най-много ни дразни след Елин Топузаков и Гонзо. Но това са излишни подробности за история. :)
Второто полувреме започна много смущаващо сърцата на фенове на бял балет и мой личен любимец Яник Ферейра Карасо (ударението на големото О, като при големиот му ГОЛ), защото тей се казва, г-н Сокачев, та появяването на Карасо промени моментално ситуацията на терена и Атлетико свил сърчица на фенове на Реал на таралеж, което обаче не доведе до нищо повече от пропуснатата дузпа преди това и то от набеденият неволно от некои футболни специалисти за бъдещ нумеро уно ин дъ уърлд Антоан Гризман, а той строшил напречно миланска поща. Колко пъти баце Таско требе да ви казва на вас бе, че не требе никогаш да се мерите по някоя от пощите като се стреля от пряксвободни или наказателни удари- футболен закон номер 1- в 99 на 100 винаги ще уцелите щангата ако се мерите по нея къде е вратата на пощата (тествал съм лично, бате Ице и той се опита да тества, той уцели баш единия процент :lol: ) , е, никой не му е виновен на Антоан, че не чете всичко написано от баце му Таско във форумите. :lol: :lol: След като счупи миланската поща нали, те намерили и те на кой стадион да играят финала, пу да не му е уроки на Антоан, ама и Марио Балотели да беше, пак трудно щеше да вкара гол точно на този стадион, където тегнеше и някакво големо проклятие за милански фенове и грандове през изминал сезон в калчо. :lol: Та затова Гризман не вкарал дузпата и не отправил друг точен удар в очертанията- пу да не ти е уроки, Антоане, там гол не влиза и не влиза цял сезон, ти искаш сега точно. Да се върнем на разбора от мача, че взехме да се разсейваме пак на какво с некадърни милански грандове, та след почивката "дюшекчиите" успяха да превъзмогнат дори проклятие и стигнаха до така жадувания ни гол и изведнъж се създаде впечатлението, че мадридисти ще бъдат разчекнати, аз тази дума използвал в чат и донякъде това се и случваше благодарение не на новия бъдещ номер 1 в света Антоан Гризман, ами на моя любимец от монегаски - Яник Ферейра Карасо. Ей, голем сладур, направи халфовата линия на Реал сами да си говорят през по-голямата част от второто полувреме, но малко по малко успя пак да се поокопити Тони Кроос и започна да тормози дюшекчиите с една-две вещи намеси. Въпреки това мадридчани имаха едно-две доста сериозни положения пред вратите на противника. :lol: В крайна сметка плахите опити за гол не доведоха до нищо и се стигна до продължения. Подминаваме ги набързо, че става геч и трябва да се ляга, та там скуката беше пълна и единственият по-интересен момент беше редуването на прозявки ту от мен, ту от бащата и малко преди края на второто продължение Реал можеше да реши мача, но само вещите намеси на самоотвержените защитници на дюшекчиите и вратарски намеси предотвратиха немислимото. Воала, поредна футболна драма и дузпички! Дузпите не са за хора със слаби сърца и прекалили с облаците вратари и така всяка една дузпичка на белия балетчек влизала с възможно най-лекия възможен шут, за да нема време прекалилият с алкохолните шейкове вратар да направи некакво минимално усилие да улови, аха, чекай. Както винаги се случва в съвременното футболче, най-силният играч и най-добре представящият се през целия сезон ще се провали разбираш ли и когато по неква мадридско-миланска случайност уцели некак ъгъла, пак омекваха съвсем изненадващо китките, за да може сълзи и мечти на феновете и съотборниците да отидат в китките, а вместо вино ще се лее облак за споминатите им дюшекчийски мечти един ден да спечелят единия от трите изгубени финала и да не се изравняват с Юве по постижения, уви, изравниха си и утре като се наспим ще ги изравним подобаващо и със земята! Като всички останали, никой нема да се отърве - и мои, че и ваши! Радио Енджой и това е истината!

[offtopic]Заборих най-важното- Тони Кроос платил с един единствен мач цената си и направил и разликата миналата вечер! И феновете на баце Таско и Тони Кроос тепърва ще се увеличават и то преди Антоан Гризман да стане нумеро уно![/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 29 май 2016 03:48, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 май 2016 03:44

[offtopic]
sapio0o написа:
И за финал, гледай си Ливърпул, прави там оценки, прогнозирай там класиране (кой зад кого ще е) и прочие.

Т'ва не трябва ли аз да си го реша :roll: Ако Пацето припознае коментарът ми като хейтърски може да го изтрие ;)[/offtopic]
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 29 май 2016 03:55

[offtopic]Всеки има право на мнение и ако погледнеш страничките назад ще видиш, че не си само ти с хейта. Но понеже мнението ти, освен хейт съдържаше и аргументи (неправилни такива), реших да ти отговоря. На практика реши да драснеш нещо, колкото да се направиш на интересен, а не че някой те е предизвикал. Нито някой е надценил Зидан, нито сме писали, че Реал е непобедим, нито нищо.

Ама следващия път преди да даваш оценки, вземи се информирай. Обидно прозвуча на моменти, особено частта, че Реал разполагал само с двама футболисти на ниво.[/offtopic]

Casemiro's game by numbers:

90% pass accuracy
3 tackles won
3 aerial duels won
3 blocks
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 май 2016 04:29

[offtopic]Не, пичага, хейт е да започнеш да ми говориш за Ливърпул във вашата тема.Хейт е да ме "гониш".Аргументите ми били неправилни :roll: Кой беше на ниво ? Роналдо, Бензема, Пепе, Васкес, Рамос, Данило , Марсело ( тоз над теб даже за пример го даде :lol: :lol: ).Последният днес в защита имаше 0% ефективност.Кой, кажи ? Махни двмата от мен + двамата с условностите.Дори и аргументите ми да са неправилни това не ги прави хейтърски, а.... неправилни.
Никой не ме бил питал ? Ние сега вече се питаме преди да вземем участие ли ? Теб някой пита ли те когато коментираш в нашия подфорум, или в този на Байерн ? А когато коментираше, че испанският футбол е над английския някой обяви ли го за хейт ? Няма лошо, де, щом така си решил - така си отговорил.Айде, лека ;)[/offtopic]
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 май 2016 04:29

Дали не тролна Рамос. :lol: :lol:

Изображение

На живо - https://www.facebook.com/RealMadrid/vid ... 891359953/

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 29 май 2016 05:08

11-тата , тихо, при Стоичков. :mrgreen:

Мача го гледах само дотолкова доколкото да разбера победителя, и ми стига. Няма да ревем сега за изпълнението на някои наши корифеи, но е факт-отборът с най-силна халфова линия спечели лигата. Коя халфова линия е по-добра от Каземиро-Модрич-Кроос, коя?

Роналдо-Бейл, да махнем каталунците, кой разполага с по-добро нападение?

Късмет, не късмет ,ако Атлетико бяха били така какво биха казали същите хора.Честито фенове, трудно, с клизма ,но от сърце.Реваншираха се за сезона по идеален начин.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

zdvera

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 1:1 (5:3 pe

Мнениеот zdvera » 29 май 2016 09:29

Колко и да коментираме този мач точно след месец никой няма да си го спомня. Ще остане само спомена за спечелената 11 и толкоз. Жалко за Атлетико и Симеоне отново показа , че знае как да промени нещата на терена когато има нужда от това. Точно това липсва в момента на Зидан. Много малко му трябваше на Атлетико и можеше всичко да свърши за 90 мин. Първият гол доказа , че не всичко може да видят съдии. И този мач показа , че наистина съдиите имат нужда от помощници , но не зад линията , а такива които виждат с поне 240 кадъра в секунда ;) Честито на балетистите :)

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 1:1 (5:3 pe

Мнениеот matador » 29 май 2016 10:24

Така се става шампиони с гол от засада.... Някой фенове на Реал Мадрид преди коментираха как щеше да ги е срам ако играят като Атлетико е снощи как играхте ? Такива гнусни симуланти като Пепе не съм виждал в Атлетико.Много жалко за великия Диего Симеоне с много по-малко пари от двата тумора в Испания прави чудеса но само едно нещо му липсва ,а беше толкова близо.Но и то си има не малко вина Торес беше трагичен Атлетико заради него бяха с 10 човека след гола трябваше да влезе Кореа ... :| Атлетико има бъдеще със Саул,Коке,Караско,Гризман,Хименес много потенция има и в Краневитер,Оливер Торес,Вието,Кореа този сезон не показаха най-добро но определено имат качества.Ако си вземат правилните поуки от този мач трябва да стават още по-силни щеше да е по-лесно ако и те взимаха по 100 милиона от ТВ права ама трябва да се помага на едни .... :evil: И все пак честито на Реал Мадрид 11 пъти шампиони на Европа ама дано да е последна :lol:

Върни се в “Реал Мадрид”