Излезна програмата за Примера дивисион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

f0rbidden
Контакти:

Re: Излезна програмата за Примера дивисион

Мнениеот f0rbidden » 20 юли 2010 21:09

Нищо, че Валенсия са някъде 20тина точки зад Реал, но все пак са на третото място. Севиля с 10тина по-малко също са дълбоко навлезли в играта. Имат напредък. Атлетико Мадрид с тяхното престижно 9то място в Примера мисля, че няма да са голям конкурент. :evil:
Има си претенденти точно както във Висшата лига бе, как пък не. :evil: :evil: :evil:
А и в крайна сметка на Ел Класико Реал винаги ще падат. :mrgreen: И винаги съм казвал, че причината е в раздялата с Робен и Уесли. :)
ИЗВОД: Барса нямат равни. :lol:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 юли 2010 21:20

f0rbidden написа:Нищо, че Валенсия са някъде 20тина точки зад Реал, но все пак са на третото място. Севиля с 10тина по-малко също са в играта. Атлетико Мадрид с тяхното 9то място в Примера мисля, че този път ще са зад Барса. (второто място) :evil:
Има си претенденти както във Висшата лига, просто няма кой да спре великите КАТАЛУНЦИ :lol:
А и в крайна сметка на Ел Класико Реал винаги ще падат. :mrgreen: И винаги съм казвал, че причината е в раздялата с Робен и Уесли. :)

Ти май въобще не си прочел какво съм написал,казах "Дано тези отбори, се превърнат в претенденти",никъде не съм писал, че съм убеден и сигурен. А това, че Реал винги ще ли да падат на Ел Класико,защото ги нямало Робен и Снайдер, го оставям без коментар( Робен игра във мача на Бенрабеу при 2:6).
Последна промяна от Madridist на 20 юли 2010 21:22, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2010 21:21

По мое скромно мнение... следващият сезон Валенсия няма да ги бъде. Ние купихме от тях Вия, постояно се спекулира около Мата и Силва, и ако прилепите продадът и тях двамата..., то през новият сезон ще са чувствително по-слаби. От всичко това ще загуби Примера! :(

През новият сезон очаквам повече от Севиля и... Виляреал! Вярно, че Атлетико Мадрид постигнаха голям успех със спечелването на ЛЕ, но те просто нямат нужният манталитет, за да се превърнат във фактор в Испания! Както вече споменахме те винаги започват по-бавно и тромаво сезона и тогава губят много точки! Ако сега в третият кръг Барса вземе трите точки на Калдерон, колкото и да е рано да се правят изводи след третият кръг, то спокойно ще може да се каже, че душекчиите нямат шанс за тройката. - това с оглед на двете загуби от Реал, в които не се съмнявам, въпреки, че ще стискам палци да сгреша в прогнозата! :oops:

П.П. Не знам защо, но имам някакво предчувствие да очакваме проятна изненада от вторият баски клуб в Примера - Реал Сосиедад! ;) - "Виждам" ги в 7-цата. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 20 юли 2010 21:24

Madridist написа:
f0rbidden написа:Нищо, че Валенсия са някъде 20тина точки зад Реал, но все пак са на третото място. Севиля с 10тина по-малко също са в играта. Атлетико Мадрид с тяхното 9то място в Примера мисля, че този път ще са зад Барса. (второто място) :evil:
Има си претенденти както във Висшата лига, просто няма кой да спре великите КАТАЛУНЦИ :lol:

Ти май въобще не си прочел какво съм написал,казах "Дано тези отбори, се превърнат в претенденти",никъде не съм писал, че съм убеден и сигурен. А това, че Реал винги ще ли да падат на Ел Класико,защото ги нямало Робен и Снайдер, го оставям без коментар( Робен игра във мача на Бенрабеу при 2:6).

Говоря за след 2009. Защо всички давате примери с мачове преди година/и? И аз мога да дам един пример: Реал 2:6 Барса (03.05.2009)
Тогава Робен пак игра и какво стана? - смениха го с Хави Гарсия, ако се сещаш. Уесли е по-важният от двамата. Робен е безпорен талант, но е голямо бебе (наблюдения от Световното), нещо като Робиньо. Пък и това ти казвам: там още сте с Хуанде Рамос, всеки мач е различен. Примери от преди 54789475289 години няма смисъл да се дават.
Последна промяна от f0rbidden на 20 юли 2010 21:33, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 юли 2010 21:26

megan fox, Барселона имат последните години две тежки гостувания-на Еспаньол и Атлетико(М). Надявам се тази година, да има още едно :oops: Реал съм забелязал,че играят много трудно срещу Севиля, Хетафе и гостуванията на Ла Коруня и Барселона. Общо взето в момента само си чешем езиците, айде да почва вече Примера, че ми се гледат хубави мачове :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 юли 2010 21:31

megan fox написа: По мое скромно мнение... следващият сезон Валенсия няма да ги бъде. Ние купихме от тях Вия, постояно се спекулира около Мата и Силва, и ако прилепите продадът и тях двамата..., то през новият сезон ще са чувствително по-слаби. От всичко това ще загуби Примера! :(

През новият сезон очаквам повече от Севиля и... Виляреал! Вярно, че Атлетико Мадрид постигнаха голям успех със спечелването на ЛЕ, но те просто нямат нужният манталитет, за да се превърнат във фактор в Испания! Както вече споменахме те винаги започват по-бавно и тромаво сезона и тогава губят много точки! Ако сега в третият кръг Барса вземе трите точки на Калдерон, колкото и да е рано да се правят изводи след третият кръг, то спокойно ще може да се каже, че душекчиите нямат шанс за тройката. - това с оглед на двете загуби от Реал, в които не се съмнявам, въпреки, че ще стискам палци да сгреша в прогнозата! :oops:

П.П. Не знам защо, но имам някакво предчувствие да очакваме проятна изненада от вторият баски клуб в Примера - Реал Сосиедад! ;) - "Виждам" ги в 7-цата. :)

Е, Силва нали отиде при чалмите!!! Направо не ги виждам в ШЛ без двамата си основни играчи.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 юли 2010 21:33

f0rbidden

Ще видим, но искам да ти кажа,че вечни неща в живота няма(още по-малко във футбола). Когато Реал победи Барселона през май 2008 година с 4:1, ако тогава някой ми беше казъл, че същия състав на каталунците след точно една година ще разбие Реал с 2:6 щях да му предложа да си купи лексотан. Не случайно, играчите на каталунците при награждавенто си за шампион на Испания излезнаха с такива надписи на фланелките-че е лесно да си фен на даден отбор,когато печели, въпроса е какво правим когато дойдат тежките моменти (а те рано или късно идват), точно тогава си проличават истинските фенове. А не като Интер, взеха Шампионската лига и на другия ден половината ми махала облече техни фланелки и станаха всички заклети интеристи 8-)
Последна промяна от Madridist на 20 юли 2010 21:51, променено общо 1 път.

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 20 юли 2010 21:36

Това за Интер е глупаво. Все едно да си фен на Барса от 2003, когато Роналдиньо идва при нас. А 2008 сме за Милан.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 юли 2010 21:46

f0rbidden написа: Това за Интер е глупаво. Все едно да си фен на Барса от 2003, когато Роналдиньо идва при нас. А 2008 сме за Милан.

По темата, има една приказка за две руси чалгаджийки:

Когато Кметъла (Цонко Цонев) започна да организира Каварна Рок Фест, на втората година гореспоменатите муцки си говорили

- Муцкаааа, къде ще ходим това лято?
- Ами, да идем до Каварна. Чух, че било много модерно да се ходи там... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2010 21:50

Madridist написа:megan fox, Барселона имат последните години две тежки гостувания-на Еспаньол и Атлетико(М). Надявам се тази година, да има още едно :oops: Реал съм забелязал,че играят много трудно срещу Севиля, Хетафе и гостуванията на Ла Коруня и Барселона. Общо взето в момента само си чешем езиците, айде да почва вече Примера, че ми се гледат хубави мачове :)

Както виждаш не се наемем с прогнози кой ще бъде шампион и тн..., просто споделих очакванията си. :) Но като цяло си прав за чесането на езиците.

А колкото до тежките гостувания на Барса... за Атлетико си прав, но мача е в третият кръг и това ще е в наша полза, а мачовете с Еспаньол... не знам защо но последните години (3-4) губим повече точки на Камп Ноу, отколкото на техният стадион.

Иначе и на мен ми се гледа Примера, но ще почакаме още месец. :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”