Реал вади 120 милиона евро за Лео Меси?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Реал вади 120 милиона евро за Лео Меси?

Мнениеот soilwork » 08 май 2010 13:18

По скоро Лампард и Рууни с бялата фланелка :lol: :lol: Изображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 08 май 2010 13:56

Меси все още играе за удоволствие, едва когато започне да приема футбола като работа може да се замисли лекинко за преминаване в Реал, но се съмнявам.

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 08 май 2010 14:11

Фен съм на Мадрид бих искал Меси да играе за любимия ми отбор но ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО защото Меси не гледа парите и играе за удоволствие и за тва е най-добрия ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 май 2010 14:46

veseo написа:
Интересно, а в Реал трайността им е половин сезон - пример Роналдо блестеше като дойде, но сега вече... не. За по-малко от сезон. Камоли да говорим за създадени от вас звезди, такова чудо нЕма.

Ти кога последно си гледал мач на Реал Мадрид. Роналдо вече не блестял :shock: :shock: :shock: Последния мач с Майорка хеттрик, сам би отбора им, предишния с Осасуна пак вкара два гола и донесе победата, дотук в сезона ,Роналдо има 32 мача и е вкарал ... 32 гола. Това,ако не е блестене, не знам кое е. Категорично мога да завявя, че Роналдо е най-успешната покупка за Реал в последните години. А това,че Белия Балет не създава звезди, явно не говори много добре за теб. От сегашния отбор - Раул, Касиляс, Гути, явно не си чувал и за "Петорката на ястреба" . Реал Мадрид винаги е имал много силна футболна школа, постоянно излизат от там талантливи млади играчи(като един Алваро Негредо), но само и единствено заради малоумията на Перес не им се дава шанс. Сега вече се вижда малко подобряване, още един наш юноша(Гранеро) вече се превърна в твърд титуляр в отбора, през лятото се говори, че в тима ще дойдат още свежи попълнения от нашата школа. Като цяло съм твърдо за налагането в отбора на млади испански момчета, като Серхио Каналес 8-)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 май 2010 15:33

:o Ба,слънцето ги е напекло много яко и са слънчасали,горките.Утре да напишат че Реал дават на Левски,50 милиона евро кеш и Ван дер Варт,в замяна на Жоро Метъла. :o :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Мнениеот sackcho » 08 май 2010 17:52

Madridist написа:
veseo написа:
Интересно, а в Реал трайността им е половин сезон - пример Роналдо блестеше като дойде, но сега вече... не. За по-малко от сезон. Камоли да говорим за създадени от вас звезди, такова чудо нЕма.

Ти кога последно си гледал мач на Реал Мадрид. Роналдо вече не блестял :shock: :shock: :shock: Последния мач с Майорка хеттрик, сам би отбора им, предишния с Осасуна пак вкара два гола и донесе победата, дотук в сезона ,Роналдо има 32 мача и е вкарал ... 32 гола. Това,ако не е блестене, не знам кое е. Категорично мога да завявя, че Роналдо е най-успешната покупка за Реал в последните години. А това,че Белия Балет не създава звезди, явно не говори много добре за теб. От сегашния отбор - Раул, Касиляс, Гути, явно не си чувал и за "Петорката на ястреба" . Реал Мадрид винаги е имал много силна футболна школа, постоянно излизат от там талантливи млади играчи(като един Алваро Негредо), но само и единствено заради малоумията на Перес не им се дава шанс. Сега вече се вижда малко подобряване, още един наш юноша(Гранеро) вече се превърна в твърд титуляр в отбора, през лятото се говори, че в тима ще дойдат още свежи попълнения от нашата школа. Като цяло съм твърдо за налагането в отбора на млади испански момчета, като Серхио Каналес 8-)

+1 Аз някъде четох, че Реал ще си вземе и Дани Парехо от Хетафе обратно
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 08 май 2010 18:29

thebully написа:а дали Меси ще иска да ходи в Мадрид въобще,не всичко е пари на този свят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А не ми говорете простотии.....Меси след Бекъм има най-много рекламни договора.Затова Меси си е рекламно лице и не играе само зареди самата игра.Не го искам вече....много е добър но Роналдо показа,че е по качествен играч,който не е на това мнение да каже. ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 08 май 2010 18:34

Corwin написа:Меси все още играе за удоволствие, едва когато започне да приема футбола като работа може да се замисли лекинко за преминаване в Реал, но се съмнявам.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :) :) :)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 май 2010 20:18

Madridist написа:Имам две хипотези за тази "новина". Първата е ,че на някои вестници явно много им е спаднал тиража и вече се чудят с какви глупости да си продават хартията. Втората е, че мадридската преса се опитва да създава някакво напрежение в отбора на каталунците преди техния решителен за титлата мач довечера. И накрая ще завърша, че аз на ФИФА-та като играя с Реал Мадрид не мога да купя Меси, вие говорите в реалността :shock:

Както аз на Песа не приех предложението на Барса, въпреки че бях в слаб отбор, така и Меси никога няма да заиграе при нас...
Това е все едно Раул да облече тяхната фланелка...
Невъзможно е....
Иначе аз препдочитам Шави и Иниеста.....

Върни се в “Реал Мадрид”