абе приятелю,разбери 4е той изобщо НЕ ИГРАЕ с топката,ами му влезна в краката,дали е умишлено или не е без значение,казха ти че съдията реши да признае гола.
Ам,и приятелю това виждаш ти

Аз виждам друго... Той не играе С топката, но играе ЗА нея! И точно това решение на съдията е неправилно по ред причини!
Ако сте свикнали срещу вас да се свирят дузпи само когато нарушението е умишлено,проблема си е ваш.В правилника пише друго.
Никой не говори за това нещо, но то в правилника пише, че когато има човек зад отбраната се свири засада, ама сега не се свири нали?
П.С.това е от Уикипедия :При нарушение срещу противников футболист.
кажи ми къде пише,че трябва да е умишлено

Уикипедията не е надежден източник между другото! Аз вече за 100 тен път обясних какво искам да кажа, това че не си разбрал или се правиш, че не разбираш не значи, че трябва да с еопитвам да обяснявам наново.... Видимо е , че Касияс иска да скъси ъгъла и иска да играе за топката, това че не успява не значи автоматично, че трябва да се свири дузпа! Нали затова е този съдия там да прецени има ли умисъл или не! Понеже така всяко едно съприкосновение щеше да се свири по тази логика...