Излезна програмата за Примера дивисион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Излезна програмата за Примера дивисион

Мнениеот megan fox » 20 юли 2010 18:05

JackPackage написа:Мерси :)
Мадридското дерби е 10 кръг.... айде дано да вземем и ние една победа че нямаме такава последните 10 години :oops:
А на Барса първата загуба е 3 кръг на Калдерон :mrgreen:

Само да не стане като с прогнозите ти, че Испания няма да спечели световната титла! :twisted: :twisted: :twisted:

Атлетико Мадрид са най-неудобният съперник на Барса в Примера, по-неудобни са ни дори от Реал (т.е. от Атлетико имаме повече загуби), но мадридчани винаги почват бавно и тромаво сезона, а после набират скорост и почват да си пробиват път напред в класирането! Това, че мача м/у Барса и Атлетико е още в трети кръг е предимство за нас, не за дюшекчиите! Колкото по-късно е мача м/у отборите, толкова е по-добре за Атлетико! - статистически факт! Явно късмета ни се е усмихнал поне малко. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 юли 2010 18:07

тв + ще предава примера///

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 юли 2010 18:12

Е, съгласи се че от много време насам фаворита не беше печелил Световното... както и да е, минало е вече това :)
Що се отнася до Атлетико - наистина тръгваме зле по принцип, върха беше миналия сезон :oops:
Но на Калдерон с Барса винаги са се вдигали и са побеждавали последните години (изключвам един срамен мач.... :( ) все пак мача си е троен отвсякъде както винаги, но и Барса прави по една грешна стъпка в първите кръгове ;) миналата година загуби 0:1 от Осасуна (ако не се лъжа, може и да греша) така че и тази година могат да си позволят една загуба в 3ия кръг ;)

Абе, очаква ни доста интересно първенство при всички положения, нека най-добрия спечели... и Атлетико се върне в ШЛ, където му е мятото 8-)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 юли 2010 18:23

JackPackage написа: миналата година загуби 0:1 от Осасуна (ако не се лъжа, може и да греша) така че и тази година могат да си позволят една загуба в 3ия кръг ;)

Миналата година Барса подобри рекорда си за най-добър старт в първенството. Мача с Осасуна завърши 1:1 (9-и кръг), преди това направихме и един Х на Местая. Предполагам помниш, че първата загуба на отбора бе нанесена точно от Атлетико и това става във вторият полусезон. ;)

Иначе както казах до Ел Класико очаквам Барса и Реал да са загубили по 4-5 точки, като нищо може мача на Калдерон да се окаже препъни камък. Но разчитам традицията да се запази и дюшекчиите отново да тръгнат по-трудно в началото, за да можем да вземем мача на Калдерон. ;)

П.П. Миналият сезон двата отбора отново играха един срещу друг точно в трети кръг! Тогава мача беше на Камп Ноу и завърши 5:2 за нас... ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 юли 2010 18:26

Бъркам се нещо, сега загрях че нямахте загуба до 14 февруари на Калдерон....
Грешката е моя ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 20 юли 2010 19:03

Ако не най-силното, то поне най-приятното за гледане първенство за мен е испанското. Успех на отборите на домашната и европейската сцена, а на феновете на испански отбори във форума пожелавам много приятни и вълнуващи моменти през сезона.

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 20 юли 2010 19:19

Друга тема е кое е най-силното първенство. За мен това определо е английското, където фаворити са Челси, МЮ, Пул, Арсенал, МС и т.н.
Докато в Примера се борят два отбора, а всички останали са на по 10т. назад.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 20 юли 2010 20:55

f0rbidden написа:Друга тема е кое е най-силното първенство. За мен това определо е английското, където фаворити са Челси, МЮ, Пул, Арсенал, МС и т.н.
Докато в Примера се борят два отбора, а всички останали са на по 10т. назад.

Така е от около 5 години преди това доста често имаше изненади. В Англия е същото последните 6 години само 2 отбора са ставали шампиони. Така, че това не е критерий :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 20 юли 2010 21:01

Какво значение има кой е ставал шампион? Винаги има един победител. Важното е, че има тръпка. МЮ и Челси не бяха както Барса и Реал. МЮ победи Челси, ама кой стана шампион? Кажи ми тогава твоя критерий за най-силно първенство. Как го определяш и т.н.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 юли 2010 21:04

Мегън Фокс нормално е да има промени в часовете, все пак още не е теглен и жребия за евротурнирите и това също ще окаже влияние върху датите(някои мачове могат да бъдат отложени, други изтеглени и така). Програмата е в "суров" вариант с информативна цел, просто всеки да види по кръгове двубоите.
Гледам говорите за двубоите между Атлетико(Мадрид) и Барселона. Веднага се сещам за думите на един журналист от Марка, от миналата зима,който каза,че последните години Атлетико подарява по девет точки на Реал( шест в двубоите помежду им, и три когато гостуват каталунците на Калдерон). Факт е, че миналата година каталунците записаха единствената си загуба в Примера именно срещу Атлетико, факт е, че в ерата на Гуардиола, единствения отбор вкарал четири гола в един мач на каталунците е именно Атлетико в онзи незабравим мач завършил с победа на дюшекчиите с 4:3. За мен лично Атлетико имат потенциал да участват в разпределението на медалите, все пак, спечелването на купата на Лига Европа носи самочувстие, избраният за най-добър футболист на Мондиала в ЮАР също е в техните редици. Смятам,че Атлетико имат сили за тройката.
Иначе и аз се присъединявам към думите и пожеланията на Мегън Фокс, нека спечели най-добрият, да има по-малко съдийски грешки(няма как да липсват, но дано са сведени до минимум), да се получат интересни мачове и дано отбори като Валенсия, Севиля, Атлетико, Виляреал се превърнат в претенденти за титлата, защото по този начин се вдига и класата на Примера. Не съм от най-ревностните фенове на Английската Висша лига, но едно нещо страшно ми харесва-там има по три-четири отбора,които са си претенденти за титлата-Юнайтед, Арсенал,Челси, Ливърпул, този сезон слагам и един Манчестър Сити. Докато в Испания последните няколко сезона се наблюдава двуполюсен модел и на мен лично ми липсват времената,когато отбори като Валенсия(с играчи като Мендиета и Канисарес) или Ла Коруня на Джалминя и малко по-късно-Севиля си бяха фактори, не само в Испания, но и Европа 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”