ШЛ Финал: Ливърпул - Реал Мадрид - 0:1 FT (Шампиони)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Re: ШЛ: Ливърпул - Реал Мадрид, Събота от 22:00

Мнениеот LevskiZavinagi » 25 май 2022 09:07

paceto написа:Финала догодина е в Турция на Ататюрк, през 2024 е в Англия на Уембли, а през 2025 в Мюнхен на Алианц Арена.

В този ред на мисли няма да е лошо да отидем догодина в Турция, хем плаж и къркане, хем ще гледаме как ще вдигаме 15-тата.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 май 2022 09:40

Вървете, на мен пак ми е далече. Изображение
Поне това лято ще идват насам, но само не знам дали ще идват в Калифорния, защото на последните са два лагера нямаха мачове тук и само бяха отседнали за тренировки.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 25 май 2022 11:06

paceto написа:Вървете, на мен пак ми е далече. Изображение
Поне това лято ще идват насам, но само не знам дали ще идват в Калифорния, защото на последните са два лагера нямаха мачове тук и само бяха отседнали за тренировки.

Ти не се оплаквай, защото при теб в момента е 25+°C и ти е идеално за плаж :D
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 май 2022 11:07

Да бе в 1 през нощта ще ти тръгна на плаж. Изображение
През деня беше около 30 градуса, ама сега е около 15, хладно е.

Хайде лягам, лек ден ви желая на вас. Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 май 2022 11:13

LevskiZavinagi написа:
paceto написа:Финала догодина е в Турция на Ататюрк, през 2024 е в Англия на Уембли, а през 2025 в Мюнхен на Алианц Арена.

В този ред на мисли няма да е лошо да отидем догодина в Турция, хем плаж и къркане, хем ще гледаме как ще вдигаме 15-тата.

Ако успееш въобще да се доредиш до билет ще е страхотно и незабравимо. Но дали ще играят точно тези Испанци.
Иначе за мача....троен. Все пак Англичаните заслужават най накрая да победят силен отбор.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 май 2022 20:43

Не съм фен на нито един един от двата отбора, но и двата не са ми антипатични, поради което считам, че мога да бъда сравнително обективен. И двата отбора имаха невероятен късмет - Реал трябваше да отпадне още от ПСЖ (и то с право), а Ливърпул имаха такъв зверски късмет с "жребието", че все едно бяха назначили Чичо Пенчо за главен представляващ при тегленето му. Реално се срещат двата отбора с най-голям късмет, но с оглед на факта, че Реал буквално се смазаха от късмет - ПСЖ паднаха само от "прокобата", Челси ги уби в 3 от 4-те полувремена, а Сити можеха да им сложат разлика от поне 3 гола само в Англия, но не би - та с оглед на късмета им считам, че са твърди фаворити да спечелят титлата тип Юнайтед срешу Байерн. Да видим - на мен ми е все тая кой ще вземе купата, но този Реал е може би най-слабият, които съм гледал да достига до финал в ШЛ, изключвайки онзи от 98-ма ли беше. Някои му викат класа, за мен е просто късмет
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 26 май 2022 22:45

Има ги и двете неща, но ако едното ти обърне гръб - късмета, тогава със сигурност никакъв манталитет не може да ти помогне, справка Байерн - Ман. Ю 1999г и други. Нещо такова беше и реванша Реал - Ман.Сити. В оня мач Байерн при 1-0 също изтърваха няколко чисти положения да затворят мача и накрая Ман.Ю им нашмули 2 гола в 90та и 90+минути.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 27 май 2022 01:03

tmanolov написа:...Реал буквално се смазаха от късмет - ПСЖ паднаха само от "прокобата", Челси ги уби в 3 от 4-те полувремена, а Сити можеха да им сложат разлика от поне 3 гола само в Англия, но не би...
Някои му викат класа, за мен е просто късмет

Аз пък мога да кажа, че убихме камиларските играчки и руската гордост с по 15 минути игра на два мача. Някои му викат късмет, за мен е просто класа. Огромна! :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 май 2022 05:49

Успех, Мадридисти!
Всичко е възможно, но ако се акцентира върху фактора свежест, то със сигурност имате предимство пред Ливърпул и дано успеете да се възползвате, защото не е никак маловажно.

На практика след триумфа срещу Ман Сити, където хвърлихте много енергия, мисля че оставащите 4 мача(360 минути) ги изиграхте на има-няма 50% мощност така да се каже.
Докато Ливърпул изиграха 6 мача, един от които беше финала за ФА Къп 120 минути, и като цяло усилията им предвид и битката за титлата докрая бяха на почти 100% мощност.

Като почитател на Бейл се радвам, че е в групата и дано Анчелоти така... да направи някакъв паралел от 2018(от кадемлийска гл.точка) и да го пусне в игра, както се казва като за последно!
Между другото, сигурно ще прозвучи странно, но все си мисля че присъствието на Гарет Бейл е нещо като талисманът на Реал във ШЛ и финалите.
Топ Голмайсторите на финалите(+ дузпите) 2014/2016/2017/2018
Роналдо - 4 гола(2 гола + 2 дузпи)
Бейл - 4 гола(3 гола + 1 дузпа)
Рамос - 3 гола(2 гола + 1 дузпа)

И една любопитна символика, с обратнопропорционална зависимост.
Когато Ливърпул губи финалите(1985, 2007, 2018) - съответно ЗТ я печели играч от отбора победител, т.е.
Платини, Кака, Модрич
И... в този ред на мисли, дано съдбата погали и Бензема, който 10 години грубо казано беше "в сянката" на Роналдо и след напускането на португалеца именно той се превърна в двигател/голмайстор #1 на отбора.
И какво по-хубаво да се нареди до великия Платини и то на родна земя!

p.s.
Ливърпул вече спечелиха 2 купи през сезона, редно и Реал Мадрид да спечели 2(за класа и баланс) и по живо, по здраво!

Върни се в “Реал Мадрид”