Ла Лига: Реал Мадрид - Виляреал - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

KellyB

Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Виляреал (Събота)

Мнениеот KellyB » 13 яну 2018 19:11

LSFC 1914 написа:0:1 :mrgreen:

Браво за прогнозата! А кога ще разкарат мазното цигане със златните топки знаеш ли? :)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 13 яну 2018 19:11

Аз се чудя, играе ли им се на тези хора ? Този отбор няма дух. Може и да се окаже истина, че има проблем в съблекалнята.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 яну 2018 19:15

Малко засада при гола... :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 13 яну 2018 19:18

Играе им се, просто са твърде обременени.

За мен Зидан създаде, Перес разруши, но явно е че създателят трябва да напусне. Такъв е животът. Надявам се някой да се излъже и да вземе Бейл, а лятото Роналдо трябва да помисли за периферна роля или напускане. Никой няма право да пречи на клуба, ако не отговаря на неговите стандарти.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 13 яну 2018 19:26

Furious_Monk написа:Играе им се, просто са твърде обременени.

За мен Зидан създаде, Перес разруши, но явно е че създателят трябва да напусне. Такъв е животът. Надявам се някой да се излъже и да вземе Бейл, а лятото Роналдо трябва да помисли за периферна роля или напускане. Никой няма право да пречи на клуба, ако не отговаря на неговите стандарти.

Аууу горките, обременени били.... Тежко им е положението, направо бедствено.
Аз и шотгъна, най-много сме писали тук срещу Перес, ама специално този сезон, не виждам как разрушавал.
Зидан е този, който не иска нападател, Зидан е този, който робува на Бензема, заради някакъв алжирски фанатизъм. И на Бейл робува. Той е този, който трябва да вдигне отбора, да му върне формата, но на този етап - тотално се проваля.

Потребителски аватар
marco_bailey
Контакти:

Мнениеот marco_bailey » 13 яну 2018 19:28

За Кристиано съм напълно съгласен с теб, КРАЙНО време е да си ходи! За Перес - не. Много пъти съм го казвал - Флорентино Перес е най-великият президент на Мадрид след/заедно със Сантяго Бернабеу. Всъщност при някой друг били ли сме европейски шампиони - май само 98-ма, нали? И не са само тези успехи - клубът ЦЯЛОСТНО е това, което е в момента (финанси, имидж, последователи навсякъде по света) именно и най-вече благодарение на Флорентино Перес. На всичкото отгоре последните години няма почти сгрешен трансфер (изключвайки това лято, разбира се) - залага се на млади испански футболисти, което иска всеки истински мадридист. Ест, че само с испанци няма да стане, но вземат ли се точните хора (знаем ги добре кои са), заедно с Иско, Асенсио, Карвахал и Вайехо, бъдещето ще е светло.

А Зидан трябва на мига да изхвърчи, иначе сезонът, който въпреки всичко все още има сериозен смисъл заради ШЛ, си заминава още през февруари.
FlashScore.bg - най-бързият и точен livescore:
https://play.google.com/store/apps/deta ... e_bg&hl=bg

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 13 яну 2018 19:37

Зидан предпочита уволнението пред това да си развали взаимоотношенията с хората от клуба. Не всичко което казва пред журналята е истина. Всъщност Зидан каза, че има нужда от още един нападател след напускането на Мората, но след провала с Мбапе се извъртя, ясно защо...

Бензема е ужасен и за разлика от Кристиано не е направил толкова много, че да не си навлече омразата, но Майорал колкото и да се раздава, колкото и чудесна работа да е свършил до този момент, просто не е за основен нападател... а защо вече при негативен резултат не влиза по-рано на терена, само Зидан може да каже, както и защо толкова закъснява с тези смени... но когато нещата не вървят, слабостите направо се набиват на очи.

Поне се надявам сценаристите на викингите да не преебат добре изградения интелигентно-агресивен образ на Ивар, за сметка на лигльото Бьорн...

Изображение
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 13 яну 2018 19:52

Никога не съм харесвал Дедо. Не понасях "галактико"-философията. Но в последните години копче не мога да кажа срещу него. Добри трансфери за нормални пари. Прибрахме цвета и бъдещето на испанския футбол. Постигнахме огромни успехи, с дух и воля, не с милиони за добре фризирани лекета. Изобщо не мисля, че Флорентино е виновен за настоящата ситуация. Освен ако ТОЙ не държи Бензо да е титуляр на всяка цена, примерно. Щото за мен 90% от проблемите се дължат на липсата на реализатор в момента. Бейл се чупи системно (и пак вкарва доста за малкото време, в което е здрав). Кристиано е сянка, нормално е на тази възраст. За оня мърляч Бензо не искам и да се сещам... Бяхме наясно още миналата година, че ще е така и пак бихме шута на Мората. Който нанизваше 15-тина гола от резервната скамейка и който винаги даваше всичко за Реал... Перес ли е виновен? Мога да го виня за Игуаин, Ангелито, Суарес (щото имаше реална възможност да го дръпнем преди Барса). Но не мисля, че е виновен за сегашния срив...

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 13 яну 2018 19:55

Зидан предпочита уволнението пред това да си развали взаимоотношенията с хората от клуба. Не всичко което казва пред журналята е истина. Всъщност Зидан каза, че има нужда от още един нападател след напускането на Мората, но след провала с Мбапе се извъртя, ясно защо...

Това си е негов проблем. Аз няма как да бъда в главата му и затова си правя изводи от изказванията му. Ако има нещо, което не му харесва - да излезе и да каже. Щом не го прави - няма оправдание. Не си спомням, Зидан твърдо да е казал, че се нуждае от нападател, все казваше, че има Борха. Може и да съм пропуснал нещо, но едва ли.

"но Майорал колкото и да се раздава, колкото и чудесна работа да е свършил до този момент, просто не е за основен нападател... "

Не е задължително Борха да е заместникът, може Роналдо да е централен, а другите двама да са Иско - Асенсио/Васкес, но как ще стане, нали бензема и бейл трябва да са вътре. Поне да опита някаква промяна.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 13 яну 2018 20:06

Пореден провал за сезона. Положението хич не изглежда добре, а ни предстоят мачове срещу нахъсания и жаден за успехи отбор на ПСЖ. Не ми се мисли там какво ще е. Липсва агресия и разнообразие в атака. Играем с постоянни центрирания, чак е дразнещо и нямаше да ми пречи, ако се създаваха опасности пред противниковата врата, но в нашия случай резултата беше нулев. Това го гледаме от месеци. Изключително разочароващ сезон и единственото, което може да го осмисли е 13-тата, но с тази форма, в която се намираме, ме съмнява да направим нещо значимо в ШЛ.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Върни се в “Реал Мадрид”