Dani Kiki написа:paceto написа: аз го бях предупреждавал да внимава какво пише като се появява с подобни мнения и то не само в този раздел.
Не зная как е в Лос Анжелес, ама в България има свобода на словото. Още повече кое от това, което съм написал, не е истина? Или просто нарушавам душевния комфорт в стерилния ви форум, дето само трябва да венцехвалиш Реал?

Другият път ела да ми се правиш пак на интересен и ще те гоня буква по буква по правилата.
Правила на форума.
1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг.
Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, провокации, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.Ти многократно влизаш в тези етикети, а да не говорим, че влизаш с нарушения и по други точки от правилата.
Тук идват много фенове на Барселона, но те поне водят дискусия и чат пат провокират като този ухиленият горе, но ти си тук винаги с цел да провокираш останалите. Сега ако се хвана да ти извадя всички мнения и ако трябва да ти налагам правилата от форума по буква по буква ще трябва да ти блокирам акаунта завинаги. Много пъти съм си затварял очите и само съм те предупреждавал и трил мнения и ако трябваше наистина да карам по правилата този ти ник отдавна да е в историята.
Така, че не ми се прави на интересен и пак ще те предупредя да внимаваш какво пишеш навсякъде във форума без значение дали става дума за Реал, Барселона, Ливърпул и т.н.
Добре дошъл си да водиш дискусия, ама ако си тук само да провокираш и да пускаш цветущи и заядливи коментари, еми не си познал, брат.

Започва вече да ми писва от някои и не ми се иска въобще да ви показвам лошата си страна, защото сте като малките деца и ако им отпуснеш юздите така да се каже, то те ти се качват на главата и после няма оправия.