Сър Стефан Грозданов и полета на Орлетата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Сър Стефан Грозданов и полета на Орлетата

Мнениеот marmi52 » 08 мар 2010 22:51

Изображение
Сър Стефан Грозданов

:mrgreen:

Едва ли ще е пресилено, ако кажа, че ако не беше този човек на снимката българското футболно първенство свършваше поне от гледна точка на интригата около това кой ще е новия шампион на България.
Да, ако "Пирин" беше загубил от "Литекс" в Кюстендил ловчалии щяха да са почти сигурният нов шампион на България !
Вместо това обаче интригата възкръсна и първенството отново стана интересно - особено като знаем, че в неделя в Ловеч предстои гостуване на "Левски" ....

В тази тема искам да засегна два въпроса.
Първо искам да изкажа учудването си, че такъв човек като Стефан Грозданов макар и от много години в българския футбол, някак си все остава извън светлините на прожекторите ....
А, такива хора не трябва да остават незабелязани !
Изключително уравновесен, интелигентен, улегнал и възпитан човек е Стефан Грозданов ! Нещо повече - изключително добър футболен специалист !
Разгромът, който нанесе "Пирин" на лидера "Литекс" с 4:1 е заслуга до голяма степен на брилянтната тактика, която Стефан Грозданов бе избрал за мача.
Просто, но гениално - "Пирин" хвана на контраатака иначе далеч по-класния си противник и със стабилна игра отзад и кинжални контри отпред разнищиха скъпоплатения ловешки гранд.
Друга печеливша тактика за този мач благоевградчани просто нямаха !
Ето колко важен е добрият треньор в съвременния футбол !
Това, което С. Грозданов направи с отбора си до такава степен ме въудушеви, че си позволих да го нарека "българския Сър Алекс Фъргюсън".
И, ако Англия си има Сър Алекс Фъргюсън, ние си имаме Сър Стефан Грозданов, който спаси интригата в първенството от сигурна смърт.
Можем само да му се поклоним и да му благодарим за това !

Второто нещо, което искам да споделя с вас е изумлението си от отбора на "Пирин".
Толкова много футболисти продадоха благоевградчани в края на миналия шампионат и през зимната пауза, а пак са стабилен отбор, с който трябва да се съобразяват всички ! :shock:
Понеже познавам отбора на орлетата знам, че продадоха поне 10 основни футболисти - все титуляри.
Убеден съм, че всеки друг отбор при такава разпродажба после ще се нуждае от поне 2-3 години, за да върне формата си ... Не и "Пирин" обаче ! :shock:
Този отбор ме изумява в това отношение !
Не бива да забравяме и непресъхващата пиринска школа, от която излизат десетки класни футболисти в това число и футболист №1 на България и настоящ играч на европейския клубен шампион - "Манчестър Юн" Димитър Бербатов.
"Пирин" играят с един уникален и непримирим пирински дух в мачовете си, какъвто не се сещам да има в другите отбори ....
Не се сещам как по друг начин да благодаря на тези момчета в зелени екипи освен да им кажа едно голямо :

БРАВО ПИРИНСКИ ОРЛИ :!: :!: :!:

Изображение

БЛАГОДАРИМ ВИ :!: :!: :!:

Изображение

"Пирин е голема планинаааа ...
Пирин ражда предани чедаааа ...
Нийй обичамеее ги до едиииин,
Нашите любимци от "Пиирииин " ! ..."

Изображение
Последна промяна от marmi52 на 09 мар 2010 13:06, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Сър Стефан Грозданов и полета на Орлетата

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 мар 2010 22:56

Стефан Грозданов е много симпатичен човек, поне за мен! Много е интелигентен освен това, личи си че знае да говори! 8-) евала на такива хора, независимо какво работят! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 мар 2010 23:03

Един от малкото Треньори в България.Няма нищо общо със специалистите по "правилен футбол" ;) Винаги ми е бил симпатичен,не говори излишни приказки и не се прави на велик.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 мар 2010 23:08

Cesc Fabregas написа:Стефан Грозданов е много симпатичен човек, поне за мен! Много е интелигентен освен това, личи си че знае да говори! 8-) евала на такива хора, независимо какво работят! ;)

Точно така смятам и аз ! Радвам се, че и други са го оценили този човек .... ;)
Жалкото е, че в днешното объркано (за да не казвам побъркано време !), в което живеем,
реклама се прави на всякакви идиоти, но не и на такива свестни хора като Стефан Грозданов !
Колко рядко се чува мнението на този скромен и умен човек !?
Чест прави на "Гонг", че са взели интервю от него и са го публикували (предпочели) в потока от информация, която ни залива ....
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 мар 2010 23:13

marmi52 написа:
Cesc Fabregas написа:Стефан Грозданов е много симпатичен човек, поне за мен! Много е интелигентен освен това, личи си че знае да говори! 8-) евала на такива хора, независимо какво работят! ;)

Точно така смятам и аз ! Радвам се, че и други са го оценили този човек .... ;)
Жалкото е, че в днешното объркано (за да не казвам побъркано време !), в което живеем,
реклама се прави на всякакви идиоти, но не и на такива свестни хора като Стефан Грозданов !
Колко рядко се чува мнението на този скромен и умен човек !?
Чест прави на "Гонг", че са взели интервю от него и са го публикували (предпочели) в потока от информация, която ни залива ....

Щото Пирин биха Литекс.А Литекс е "символа на злото" за някои журналисти,защото ще станат шампиони тази година... :lol: Обаче Грозданов наистина е треньор от класа.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 08 мар 2010 23:15

Един от най-добрите,да не кажа най-добрия,треньор...За мен Грозданов е българският еквивалент на Гуус Хидинк :)

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 08 мар 2010 23:21

Неправилно беше уволнен от Локото,а за Пирин не се изненадвам че постигат добри резултати,преди началото на шампионата пак ги отписваха много хора,но орлетата се славят със своята школа и налагането на местни кадри,очаквам през лятото пак да има голям интерес към техни футболисти.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 мар 2010 23:23

_RoKi_ написа:Един от най-добрите,да не кажа най-добрия,треньор...За мен Грозданов е българският еквивалент на Гуус Хидинк :)

Има нещо вярно в това, което казваш! Съгласен съм! :) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 08 мар 2010 23:27

Не е само той незабелязан. В България имаме 5-6 треньора като хората и те обикновено са безработни, а ако ги вземат някъде, обикновено е случайно и за малко. Докато шефовете си намерят поредния авторитетен сръбски, румънски или млад български специалист, който ще слуша и няма да си дава зор да мисли, да работи и да се разправя. И на боса ще му е комфортно, като на бацил в непочистена тоалетна чиния.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 08 мар 2010 23:52

Стефан Грозданов си е добър тренер...Локото с него изигра паметни мачове в евротурнирите,ако дойде в Левски,.. не знам кой ще ни спре...Просто на Левски му трябва човек,като този...

Върни се в “Пирин”