Милан пропада бавно и безславно.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Re: Милан пропада бавно и безславно.

Мнениеот Lord of memory » 14 дек 2009 10:50

daRks7aR написа:Те еи ся Юнайтед като опърдят още 2 3 мача и ще ги гледаме и тях 4ти 5ти в Англия. До нова година ще са най много и после ще ги видим и тях

явно 1-2 късметлийски победи напоследък са ти размътили мозъка и факта че ще се борите с Пуул, Тотнъм, Вила и Сити за 3/4 място.
Ние сигурно ще се опърдим 1-2 години само дето на вас тва си ви е симптом от 5 години и ще продължи вероятно.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 11:35

моето мнение е леко по - балансирано (се надявам).

Да се правят трагедии на този етап е безмислено. намираме се на 2ро място на -5 и излязохме от групите на ШЛ. Това си е програма минимум. Като добавим победа над Реал с Кака на бернабеу (първата в историята ни) се получават едни не лоши три месеца.

Ясно е, че Силвио не инвестира в отбора вече две даже три години. Все си мисля, че това се дължи повече на пост ефекта от Калочополи, от колкото на няква лична прищявка, но няма как да знаем. Последните години, почти всички тарнфери са за без пари (след изтичане на договори, връщане от наем и по Босман) или за много малко пари. Още от Фламини, та Тиаго Силва, пълнежи като Абатае, Американския бодигард, Антонини, Сторари, дори Бориело. тва лято май единственият транфер беше на Хунтелаар, който струва 15 млн т.е. колкото взехме от Бордо за Горкуф.

Зимният транферен проорец е доста важен (и доста близо) си мисля или по-ското се надявам. Приоритетите за мен са следноте:
1) бекове, ако може два. Ясно е че Замброта е дърт вече и не става, Янкуловски отдавна не става, Антонини е къпреж само, а Абате не е и не може да бъде бек. Трябва ни поне един много добър, който да заиграе веднага в стартовата 11ка (примено ми хрумва сега рафаел от Шалке, ако е още там), и още един стабилен за резерва и / или при ротация.
2) резерва а Сийдорф. Ясно е че Роналдинйо навлезе пак във форма, и че лявата част на атаката е неговата сила. Май е и ясно, че Пирло няма да бъде преместен напред в ролята на класически Н10. Така че Сийдорф, който хем е леко поостарял, хем има навика от малък да прави един голям и няколко средни или лоши мача, няма заместник. Поради липсата на страхотни бекове и / или крила, Лео не може и да прехвърли от (примерно) 433 със Сийдорф до 3 5 2 с крила и без Н10.

3) ако Бонера и Американският бодигард не се възстановят до средата на януари (пък и дори тогава), имаме нужда от качествен цетралоен ащитник. Вижда се че Неста-Силва са страхотна двойка, но първо когато единият е контуен (както сега с Тиаго) алтернативата е ужасяваща - Калдзе или Фавали (последният е поне стабилен в повечето случаи), и второ имат нужда от почивка и ротация, особено Сандро, който не е първа младост.

Имайте вяра в Лео и отборът. Лео промени много неща в Милан, като се почне от тактиката. 433 този отбор не е играл според мен под Анчелоти и отне време да се сработят ... и се стигне до въраждането на Динйо, дано да е адълго и да върви нагоре. Има положителни знаци, но и Силвио трябва да помогне с 2 или 3 качествени попълнения.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 дек 2009 12:06

Дано си прав :roll: , но Бориело вместо Индзаги или Хунтелаар е ужасна грешка. Търси се новия Шевченко/Гулит/Индзаги. Хунтелаар може да е човека. Той мъкнеше Аякс на гърба си. Защо да не го направи и с Милан. Ако е вярно, че Леонардо има конфликт с Пипо и заради това не го пуска, то това е непрофесионално държание, а двата гола на Индзаги срещу Марсилия показаха, че старото злато потъмнява, но не губи стойността си. ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 14 дек 2009 12:58

BlueRadiotherapist написа:Тук се правят сравнения с Юве,който е на няколко деситилития назад в сравнение с успехите на Милан и с Ливърпул,който никога няма да види титла в Англия докато двамата американци са му президенти следящи единствено паричните потоци.Виждам много оптимистични мнения,но след елиминационните евентуални мачове срещу Челси,Барса,Юнайтед или Бордо ще се види каква реална трагедия сме както срещу Вердер миналата година.Следя отбора от 1987г. когато Гулит взе златната топка и разпиляхме тогавашния Италиански шампион Наполи на Марадона 4-1 в Неапол.Имали сме и слаби години,но в момента проблемът е липсата на идея относно селекция,обновяване и бъдеще.Полуфинал за Милан в ШЛ и второ в Италия е все едно нищо за този отбор.

За полуфинала в ШЛ съм съгласен,но за 2-ро място в калчото че било трагедия...Я ми кажи от кога не сте ставали Шампион на Италия,че второто място да е провал...все пак с това второ място станахте шампион на европа преди време

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 14 дек 2009 13:36

durex написа:За полуфинала в ШЛ съм съгласен,но за 2-ро място в калчото че било трагедия...Я ми кажи от кога не сте ставали Шампион на Италия,че второто място да е провал...все пак с това второ място станахте шампион на европа преди време
Вий си печелете Калчото ,ние ще си печелим ШЛ и всеки ще е доволен. :lol: :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 15:11

metodito написа:Дано си прав :roll: , но Бориело вместо Индзаги или Хунтелаар е ужасна грешка. Търси се новия Шевченко/Гулит/Индзаги. Хунтелаар може да е човека. Той мъкнеше Аякс на гърба си. Защо да не го направи и с Милан. Ако е вярно, че Леонардо има конфликт с Пипо и заради това не го пуска, то това е непрофесионално държание, а двата гола на Индзаги срещу Марсилия показаха, че старото злато потъмнява, но не губи стойността си. ;)

честно казано не мисля че пробелмът ни е в атака. Бори не е световна звезда, но последно време си връща формата от Дженоа когато стана голмайстор на Серие А. хунт има да се доказва, не ясно ... говори се пак за Джеко през Януари, еветуално размяна с Хунт плюс кинти. Но на този етап аз съм доволен от атак с Динйо-Пато-Бори-Хунт и Пипо. проблемите са другаде - бекове и къса скамейка най-вече.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 дек 2009 15:13

все пак да добавяя - фактът че без да инвистираме и един лев това лято и след продажбата на Кака и раздялата със Свети Паоло , сме пред Юве и минахме групите на ШЛ (а юве не), иу сме само на 5 от Интер си е кеф. Не много голям но си е кеф ...

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 дек 2009 20:53

Аз не мисля,че пропада Милан :) Просто ако се махне Леонардо и се вземат 2-3 МЛАДИ и ДОБРИ попълнения,нещата ще тръгнат

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 15 дек 2009 12:50

на този етап, Леонардо - човек без опит до сега в тренйорството и с отбор без сериозни попълнения - е по-скоро успешен от колкото неуспешен тренйор. Резултатите са налице (2ро място, 5 зад Интер; 1/8 финал за ШЛ), да се добавят и някои други полижителни елемнти, като явното възраждане ан Роналдиньо, добрата сработка на Неста-Силва, сравнително добре работеща нова тактика (433). Има много да се желае още, но това минава не само през лео, но и през закупуването на нови играчи.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 дек 2009 00:11

Средна възраст-29г.Ако не най-стария,то един от най-старите отбори в Серия А.Като се има в предвид,че по-младите играчи са,всъщност тези,които почти не влизат в игра.Така няма да стане.Много е.Само за сведение:Интер-27,5,Ювентус-28,7(но при тях възрастните,като цяло,са резерви).
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Милан”