acmilan написа:Аз лично съм доволен от отбора,играхме добре,владеехме топката през по-голямата част от времето и имахме много положения,липсваше ни късмет.Тотнъм не игра абсолютно нищо,което ме кара да съжалявам още повече,че отпаднахме.Много добър мач на цялата защита,на Зеедорф и Боатенг.Нападателите ни бяха пасивни,липсваше креативност и въпреки това имаше достатъчно възможности за гол.Ибрахимович не игра нищо,Робиньо също не търсеше достатъчно импровизация,Пато беше затварян добре,пробва няколко удара,но когато не ти е ден,няма да влезе отдалеч.Продължавам да смятам,че категорично Милан е по-добър от Тотнъм и се радвам,че не се сбъднаха прогнозите на някои големи специалисти,че Тотнъм ще ни размаже,че са мегаопасни по крилата и в халфовата линия.Шпорите днес се браниха 90 минути,не можеха да задържат топката и не създадоха голово положение.Всеки сам може да си направи нуждите изводи.Честитя победата на ФЕНОВЕТЕ НА ТОТНЪМ,не на безкрайно многото злобари,които са срещу Милан в този мач.На нас,росонерите,ни остават първенството и купата,ако направим дубъл,сезонът ще е успешен.
Благодаря за честитката..това е мъжко.
Аз обаче съм предоволен, че отстранихме Милан с тяхната стратегия, проповядвана с десетилетия.
Не е редно, когато Милан бие с 1:0 от два мача да се говори, че така правят големите отбори....а когато Тотнъм направи това - били слаби и т.н. Дори и така да е, то Милан е редно да благодарят на Господ, че играха с нас щото срещу добър отбор отиваха на двуцифрен резултат