Стоук Сити-Манчестър Юнайтед/24.09.11г

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Re: Стоук Сити-Манчестър Юнайтед/24.09.11г

Мнениеот windy26 » 24 сеп 2011 22:43

След такъв слаб мач на Бербатов най-нормалното е да го критикуват,не става въпрос дали Оуен е играл по-слабо,мен ме интересува как играе номер 9 в атака,дали вкарва,дали се раздава.Еми от това което видях Бербатов игра доста слабо в атака ,а за фаза защита да не говорим.Не може да те пускат за първи път титуляр от сумати време и ти да не изровиш терена,за да докажеш,че си за важните мачове.Това,че Оуен е бил по-слаб ,въобще не може да му е оправдание!!!А това ,че халфовете не му давали добри пасове ги разправяйте на друг.
Е ,прогнозата ми в началото за труден мач се оказа правилна,за мое голямо съжаление...

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 24 сеп 2011 22:50

"Пропуксът на Гигс...добра топка,но някак си се позабави,трябваше по-бързо да тръгне към нея, вярно е,че беше и леко пришпорен от защитника на Стоук,но все пак успя да отправи удар,който мина на 40см от десния стълб.....малшанс наистина..."
:lol: :lol: :lol: Отдавна не се бях смял така на коментар."Пришпорен"е готина дума ,ама по-скоро за кон... :lol: най-интересно ми е КАК ГИ ПРЕДЦЕНИ ,ЧЕ СА ТОЧНО 40 СМ ОТ ДЕСНИЯ СТЪЛБ...??? :shock: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 сеп 2011 22:51

Бербатов овладява...спринт на Бербатов, Бербатов подава на Бербатов, а той прави двойно подаване с Бербатов удар и гол на Бербатов. Заслугата за този гол е на Бербатов, който подаде на Бербатов.

:lol: :lol: :lol: Ето така нашия можеше да отбележи.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 24 сеп 2011 22:52

windy26 написа:След такъв слаб мач на Бербатов най-нормалното е да го критикуват,не става въпрос дали Оуен е играл по-слабо,мен ме интересува как играе номер 9 в атака,дали вкарва,дали се раздава.Еми от това което видях Бербатов игра доста слабо в атака ,а за фаза защита да не говорим.Не може да те пускат за първи път титуляр от сумати време и ти да не изровиш терена,за да докажеш,че си за важните мачове.Това,че Оуен е бил по-слаб ,въобще не може да му е оправдание!!!А това ,че халфовете не му давали добри пасове ги разправяйте на друг.
Е ,прогнозата ми в началото за труден мач се оказа правилна,за мое голямо съжаление...

ХАХАХАХАХАХХХАААХАХАХАХАХАХАХАХА.....ТИ МЕ РАЗБИ ПРОСТО!ХАХАХАХА
От Юнайтед играха МАЛЦИНА И ТО САМО НЯКОЛКО МИНУТИ.Останалото пълен резил.НО!Винаги има едно голямо НО!Бербатов търка пейката и сега за да се докаже като дърпа умрелия отбор.ТОЙ Е ДЛЪЖЕН ДА ВКАРВА ГОЛОВЕ,ДОРИ И БЕЗ ТОПКА!Какво сега оправдание му търсите?Нали другаря каза тия да ги разправяме на друг!НЕ му подавали топката..Ми да вкарва без топка бе.Закво му е топка ся?Луксове...
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 24 сеп 2011 22:54

windy26 написа:"Пропуксът на Гигс...добра топка,но някак си се позабави,трябваше по-бързо да тръгне към нея, вярно е,че беше и леко пришпорен от защитника на Стоук,но все пак успя да отправи удар,който мина на 40см от десния стълб.....малшанс наистина..."
:lol: :lol: :lol: Отдавна не се бях смял така на коментар."Пришпорен"е готина дума ,ама по-скоро за кон... :lol: най-интересно ми е КАК ГИ ПРЕДЦЕНИ ,ЧЕ СА ТОЧНО 40 СМ ОТ ДЕСНИЯ СТЪЛБ...??? :shock: :lol:

Ми примерно преценя на око...Не е толкова умствено надарен като теб да го сметне точно...

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 24 сеп 2011 22:56

MuFc1878 написа:Бербатов овладява...спринт на Бербатов, Бербатов подава на Бербатов, а той прави двойно подаване с Бербатов удар и гол на Бербатов. Заслугата за този гол е на Бербатов, който подаде на Бербатов.

:lol: :lol: :lol: Ето така нашия можеше да отбележи.

:lol: :lol: :lol: Е да ама това не стана!ЗАщото Бербо е виновен!Толкова слаб... :lol: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 сеп 2011 22:57

Сега като гледам повторенията на някои ситуации,си правя сметка,че корееца Парк щеше да свърши доста полезна работа в средата на терена....но уви! Точно той ни трябваше,особено в последните 15-20 минути,ако беше го пуснал сър Алекс примерно на мястото на Андерсон,неговата скорост,енергия и борбеността със сигурност можеха да повлияят за отбелязване на победно попадение!
А също така сър Алекс можеше и да рискува със златният ни жокер в подобни завързани мачове-Македа,просто трябваше да се опита,защото нека си припомним,че именно той успяваше да ни "измъкне",с гол или хубав пас, в такива закучени мачове:с Вила(3-2)-гол,Съндерланд(0-1),Вила(2-2)-гол,Валенсия(0-1)-пас към Чичарито....Ето нагледни примери,че дори и за 5 минути да влезе винаги успява да повлияе,такаче събитията да бъдат в наша полза!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 24 сеп 2011 23:10

kirchaka написа:
t0bl3ro_bg написа:Ето ви Бербатов, Ето ви и Барби, Ето ви и Кукла Барби

70 минути играем с 8 човека, двамата опорни и тва умряло дърво

Да взима да купува Сър Алекс вече опорни халфове и един класен нападател за резерва, че ми писна. Петте мача се молех да не се видят проблеми в халфовата линяи, и 2 мача подред си лъснаха като черно на бяло.. Добре, че се га губим точки, а не в края.

НЕ СА ВИНОВНИ СТОУК, НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ САМИ !

Абе защо на вас все Бербо ви е виновен бЕ?Вие сте МАЛОУМНИ ПРОСТО!Кой къде-Бербо виновен.Юнайтед загуби единствено заради слабата игра на Бербо!Добре,че беше СУПЕР-МЕГА представянето на легендарните Андерсон,Флетчър и Оуен,иначе щяхме да сме паднали поне с 6-0.Фърдинанд изглеждаше тооолкова стабилен,че нямам думи.Когато Крауч вкарваше,какво направи Де Хеа?Гледа,гледа,па падна.Добре поне,че той израства и направи
няколко похвални спасявания.Грахчо се контузи-МИ ЗАЩО ЗА БОГА ТРЯБВАШЕ ДА ПУСКА ТОЯ ГАЛФОН ОУЕН,А НЕ УЕЛБЕК??Вижда се,че Юнайтед побеждава,като играе с един бърз нападател и един,който да се връща и в защита,и на халфовата линия.Бербатов и Руни успяват.Руни и Грахчо-също.Берба и Уелбек-най вероятно да,но Оуен вкара 2 късметлийски гола на КК и сега е Лео Меси.
П.С.:КАто ви гледам каква сте интилигенция,искам да поясня,че съм използвал саракзъм,защото е очевидно,че най-вероятно няма да го усетите с вашия акъл...

Бербатов му дадоха пред наказателното той се замота, Оуен не се коментира, двамата опорни и те. Ама много искахте Берба титуляри, ето ви титулярНО ДЪРВО

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 сеп 2011 23:16

най-интересно ми е КАК ГИ ПРЕДЦЕНИ ,ЧЕ СА ТОЧНО 40 СМ ОТ ДЕСНИЯ СТЪЛБ...???

Първо се научи да преценяш,как се пише думата "ПРЕЦЕНИ" и тогава ще можеш и ти да преценяш с точност на колко сантиметра е минала топката :) ;)

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 24 сеп 2011 23:18

Бербатов става все по трагичен и се отдалечава от МU.

Върни се в “Манчестър Ю”