suareshampion написа:Суонзи са опасен отбор ,имат Бони ,имат Шелви ..мисля ,че спокойно могат да победят ,седмите в класирането от миналия сезон . Подкрепям Станчето.. и давам прогноза 1-2 . И само да добавя още един аргумент .За мен ,домакините имат проблеми с нападението ,където основен играч е Руни. Той беше най слабия на световното и за това Англия претърпя тотален срам.Руни повече пречеше на терена , просто не можа да се сработи със силните играчи на Ливърпул и подобния стил ,като техния ..който Ходжсън налагаше.
Ти сам си отговори защо Рууни не игра добре на СП. Как да играе добре, при положение, че се налагаше съвсем друг стил. И все пак вкара гол и направи асистенция. Не е зле, а? Някои от играчите на Ливърпуул също не играха добре. Примерно Джерард сбърка фатално за втория гол на Уругвай. А и за мен Ходжсън обърка доста сериозно състава най-вече във втория мач. Както и да е, това е друга тема и не е за тук.
Рууни показа чудесни неща на предсезонната подготовка и моментната му форма е доста добра. До него очаквам ЛвГ да сложи Янузай и да му даде свободна роля, както направи срещу Валенсия. Друг е въпросът, че той има едни 30-на минути зад себе си от предсезонната подготовка и нищо чудно да сложи Чичарито до Рууни.
Прав си, че на играчите ще им трябва време да се сработят. Тва няма как да стане бързо. И в този случай е добре, че в началото не ни е трудна програмата, та ще може тоя процес на сработване да е срещу по-скромни отбори.
Аз моята прогноза си я казах вече. 3-1.
[offtopic]Честит ви Морено. Много бърз и умен играч е тоя. Има и афинитет към атаката, а отзад се бори за всяка топка. Има и страхотно самочувствие. С Шоу доста си приличат в това отношение.[/offtopic]