Уест Хям - Манчестър Юнайтед (17.04-21:45ч.)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Уест Хям - Манчестър Юнайтед (17.04-21:45ч.)
Следващия мач с Вила победата е задължителна!
За пореден път безобразна игра,май вече са ваканционни,Карик играе ,другите го гледат.Пък и засада гола... не впечатляват напоследък с играта си,не може на такова ниво да играеш по тоя начин.
До кога с голове от засади , изкуствено шампионче ?!
Цял сезон сте така - голове от засади , изкуствени картони за противника , Уеб .... Клатенбърг ... Фоу !
Поздравления за мъжкия отбор на Уест Хам .
Цял сезон сте така - голове от засади , изкуствени картони за противника , Уеб .... Клатенбърг ... Фоу !
Поздравления за мъжкия отбор на Уест Хам .
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
2-ри мач гол от засада = точки ... До сега Сити да бяха постопили преднината , и щеше да има поне малко интрига
. Нищо хаал да са ви :Д . Успокоявам се че поне ФА ще вземат ( надявам се ) .

- White Fang
- Контакти:
Няма какво да се лъжем-играхме слабо, липсваше всякаква креативност или каквото и да е.
Де Хеа-не може да бъде винен за головете, особено за първият, понеже Видич и Евра бяха на голлинията и той не можеше да плонжира.
Рафаел - не направи кой знае какво. С нищо няма да го запомня освен с един-два пробива.
Фърдинанд - ето това е човекът, който ме издразни супер много, заедно с Рууни. Имам въпрос - какво прави Рио Тролея на терена? Стои, за да го подминават охлювите ли? Толкоз ли няма в тая пуста академия един свестен защитник? Бютнер за къде го пази?
Видич - капитанът беше стабилен в защита, но и на него му се трупат годинки и контузии. САФ трябва да мисли за заместници.
Евра - посредствен мач, но той Евра по принцип си е посредствен от 2 години насам.
Джоунс - слабо представяне днес. Честно казано, очаквах повече.
Карик - другият тролей. Мъкнеше се като народна песен. С изключение на един хубав пробив, той е в списъка ми "Просто трябва да напусне Юнайтед".
Валенсия - каквото и да кажа, Валенсия си е трагичен. А като дойде, с какъв хъс играеше...
Кагава - през второто полувреме се позагуби малко, но иначе беше стабилен в този мач. Пробивът му за гола беше класа.
Гигс - дедо Гигс показа отново, че дори и на 39, може да е фактор. Годинките си казват думата обаче. Почнал е да ръждясва.
Рууни - третият тролей. Това не може да е Рууни, който помня. Рууни, който помня, щеше да нашия поне 3 гола на тия смешници. Никакъв хъс, никакво желание. Разочарован съм от него и то много.
Чича - нямаше много шансове за изява, така че тука съм пас.
Ван Перси - като изключим гола и доста пропуски, Перси също бледнееше малко.
Като цяло, САФ да си помисли хубаво дали иска титлата с тая игра.
Де Хеа-не може да бъде винен за головете, особено за първият, понеже Видич и Евра бяха на голлинията и той не можеше да плонжира.
Рафаел - не направи кой знае какво. С нищо няма да го запомня освен с един-два пробива.
Фърдинанд - ето това е човекът, който ме издразни супер много, заедно с Рууни. Имам въпрос - какво прави Рио Тролея на терена? Стои, за да го подминават охлювите ли? Толкоз ли няма в тая пуста академия един свестен защитник? Бютнер за къде го пази?
Видич - капитанът беше стабилен в защита, но и на него му се трупат годинки и контузии. САФ трябва да мисли за заместници.
Евра - посредствен мач, но той Евра по принцип си е посредствен от 2 години насам.
Джоунс - слабо представяне днес. Честно казано, очаквах повече.
Карик - другият тролей. Мъкнеше се като народна песен. С изключение на един хубав пробив, той е в списъка ми "Просто трябва да напусне Юнайтед".
Валенсия - каквото и да кажа, Валенсия си е трагичен. А като дойде, с какъв хъс играеше...
Кагава - през второто полувреме се позагуби малко, но иначе беше стабилен в този мач. Пробивът му за гола беше класа.
Гигс - дедо Гигс показа отново, че дори и на 39, може да е фактор. Годинките си казват думата обаче. Почнал е да ръждясва.
Рууни - третият тролей. Това не може да е Рууни, който помня. Рууни, който помня, щеше да нашия поне 3 гола на тия смешници. Никакъв хъс, никакво желание. Разочарован съм от него и то много.
Чича - нямаше много шансове за изява, така че тука съм пас.
Ван Перси - като изключим гола и доста пропуски, Перси също бледнееше малко.
Като цяло, САФ да си помисли хубаво дали иска титлата с тая игра.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
Отново слаб мач безобразната игра май при нас е често явление.Незнам как Гигс се явява най-добрият играч в мача но е факт.

- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
Истината е,че през целия сезон сме неубедителни в игрово отношение и печелим благодарение на...и аз не знам какво.Може би на това,че сме Юнайтед.Не знам дали има и три мача през тоя сезон в които докато гледам мача да съм бил спокоен и сигурен в победата.Единия е мача с Арсенал...за други два не се сещам,а гледам всички мачове на Юнайтед поне по три пъти.Реалността обаче е такава,че просто нямаме нужните футболисти за да излезем и да започнем да мачкаме противниците си както беше до 2009-та и САФ го знае много добре това.Ако не го знаеше щяхме да сме в люта битка с Ливърпул за влизане в ЛЕ.Може да бъдете сигурни в това.С други думи...с тия футболисти толкова. 

Много слаба игра! Домакините с нищо не ни затрудниха, играха колкото сили имат... вкараха 2 хубави гола. Нашите пак си драпаха т******. То е така от месец и половина де. Да се радваме, че авансът бе голям и накрая явно ще се стигне до разлика от макс 4-5 точки.... без рекорди и т.н.
Победата над Вила не е просто задължителна
6 точки до заветната цел!
Победата над Вила не е просто задължителна

6 точки до заветната цел!
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Истината е,че през целия сезон сме неубедителни в игрово отношение и печелим благодарение на...и аз не знам какво.Може би на това,че сме Юнайтед.Не знам дали има и три мача през тоя сезон в които докато гледам мача да съм бил спокоен и сигурен в победата.Единия е мача с Арсенал...за други два не се сещам,а гледам всички мачове на Юнайтед поне по три пъти.Реалността обаче е такава,че просто нямаме нужните футболисти за да излезем и да започнем да мачкаме противниците си както беше до 2009-та и САФ го знае много добре това.Ако не го знаеше щяхме да сме в люта битка с Ливърпул за влизане в ЛЕ.Може да бъдете сигурни в това.С други думи...с тия футболисти толкова.
Всъщност халфовата линия ни е слаба, защитата се стабилизира. Вече в нападение не сме толкова ефективни това отборите вече го знаят..

- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
Rofles написа:ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Истината е,че през целия сезон сме неубедителни в игрово отношение и печелим благодарение на...и аз не знам какво.Може би на това,че сме Юнайтед.Не знам дали има и три мача през тоя сезон в които докато гледам мача да съм бил спокоен и сигурен в победата.Единия е мача с Арсенал...за други два не се сещам,а гледам всички мачове на Юнайтед поне по три пъти.Реалността обаче е такава,че просто нямаме нужните футболисти за да излезем и да започнем да мачкаме противниците си както беше до 2009-та и САФ го знае много добре това.Ако не го знаеше щяхме да сме в люта битка с Ливърпул за влизане в ЛЕ.Може да бъдете сигурни в това.С други думи...с тия футболисти толкова.
Всъщност халфовата линия ни е слаба, защитата се стабилизира. Вече в нападение не сме толкова ефективни това отборите вече го знаят..
Цял сезон "играем" без Валенсия и Йънг просто защото са трагични.Клевърли започна добре,но се позагуби с течение на мачовете.Андо я кара само на желание,Кагава е прекалено колеблив и нерешителен все още,Рууни изобщо не искам да го коментирам...Остава един Карик който изигра 95% от мачовете на едно добро ниво.С други думи...колкото по-слаба е халфовата линия на един отбор толкова по-предвидим и разгадаем е отбора в нападение.Неслучайно тоя сезон взехме 4-5 мача след голове от статични положения...Светците 2:3,Нюкясъл 0:3,Астън Вила 2:3,Ливърпул2:1,Светците 2:1...и т..н