Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 15 яну 2013 19:09

t0bl3ro_bg написа:Заклет фен на Юнайтед просто.. навсякъде с отбора.

Така е... благородно му завиждам.
Изображение

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 15 яну 2013 19:18

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:

И аз, тъй като искам да живея в Англия,Манчестър и да бъда на всеки мач на отбора,тоест нещо като него. Всичко в живота ми е свързано с Англия и най-малкият провал може да разбие така да се каже мечтата ми. Пожелавам на всеки да отиде поне един път в живота си на Юнайтед на мач, за да усети и на живо тръпката. Това ще е нещо велико, неописуемо и незабравимо. Като гледам клиповете на този фен и направо настръхвам.

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 15 яну 2013 19:24

t0bl3ro_bg написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:

И аз, тъй като искам да живея в Англия,Манчестър и да бъда на всеки мач на отбора,тоест нещо като него. Всичко в живота ми е свързано с Англия и най-малкият провал може да разбие така да се каже мечтата ми. Пожелавам на всеки да отиде поне един път в живота си на Юнайтед на мач, за да усети и на живо тръпката. Това ще е нещо велико, неописуемо и незабравимо. Като гледам клиповете на този фен и направо настръхвам.

Под единия от клиповете си човека споделя,че от 1978-ма ходи на мачовете на Юнайтед,а от съвсем скоро има карта за Олд Трафорд.Имам приятели в Англия който са вече доста години там и живеят близо до Манчестър,и имат желание да си закупят сезонна карта за мачовете на Юнайтед,но към момента имало над 60 000 чакащи за такива карти :)Трябва да имаш и "история" като фен.Да си ходил на поне 4,5 мача през сезона,че да имаш шанс за карта.
Изображение

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 15 яну 2013 19:34

Аз имам връзка с Емил Димитров ( Основателя на фен клубът на Юнайтед в България) Не ми е проблем да се уредя с билет, само трябва да платя35-те паунда членство догодина и съм готов ;д Пращат от Англия към фенклуба по 20-на билета за мач. Зависи и от това срещу кого играем де.. Трудно ще отидя обаче, докато съм под издръжката на баща си и майка си, тъй като бащата е фен на Челси и няма начин да ме заведе на мач на Юнайтед - прекалено много ги мрази. Живот и здраве след 3-4 години ще опитам до отидя.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 яну 2013 19:36

Като заработиш някой лев и си готов ;) Всичко се постига при добро желание!

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 15 яну 2013 19:36

t0bl3ro_bg написа:Аз имам връзка с Емил Димитров ( Основателя на фен клубът на Юнайтед в България) Не ми е проблем да се уредя с билет, само трябва да платя35-те паунда членство догодина и съм готов ;д Пращат от Англия към фенклуба по 20-на билета за мач. Зависи и от това срещу кого играем де.. Трудно ще отидя обаче, докато съм под издръжката на баща си и майка си, тъй като бащата е фен на Челси и няма начин да ме заведе на мач на Юнайтед - прекалено много ги мрази. Живот и здраве след 3-4 години ще опитам до отидя.

Пожелавам ти го от сърце...аз имах възможност да отида на миналогодишния домакински мач а УБА,но...
Изображение

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 15 яну 2013 21:05

'ФК Манчестър Юнайтед'
Име на отбор ФК Манчестър Юнайтед
Оригинално име Манчестър Юнайтед
Прозвище The Red Devils (Червените дяволи),Мангалите,Катуна,Съдийчестър

От Уикипедия
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 0%B5%D0%B4

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Върни се в “Манчестър Ю”