Lord of memory написа:Може да си заврете европейските купи в четирибкувието вие....не стига че ви вземат за канарчета в първенствата ви от сумати време, а и се надъхват пак.
Канарчета ли ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Lord of memory написа:Може да си заврете европейските купи в четирибкувието вие....не стига че ви вземат за канарчета в първенствата ви от сумати време, а и се надъхват пак.
maldin1 написа:Lord of memory написа:Може да си заврете европейските купи в четирибкувието вие....не стига че ви вземат за канарчета в първенствата ви от сумати време, а и се надъхват пак.
Канарчета ли ?Я се обоснови.Ти какво предпочиташ международно признание или вътрешно признание в съответната страна ?
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Свинар побеждава Мюнхен
Lord of memory написа:По-добре бивши величия в дербита, отколкото краварски отбори направени от селяни, дето никой не може да им произнесе името даже.
Vojdek написа:[offtopic]Има само един отбор в Европа, който може да бъде наречен силен.И това е Рапид Виена.![]()
По простата причина, че може да няма КЕШ, ама има две шампионски титли от две различни държави...[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта