Турне и предсезонна подготовка 2014

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Предсезонна подготовка 2014 (Юнайтед - Ливърпул|05.08|03:00)

Мнениеот smoothc » 03 авг 2014 02:28

От Марка са фотошопнали стадиoна да изглежда, че е претъпкан с фенове на Реал.

Те пак като не са "барнали" крайния резултат,е добре :)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 03 авг 2014 02:31

Между другото, бих искал да оправдай Майкъл Кийн. Да, направи грешка при дузпата, не успя да опази Бейл напълно, но не можем да очакваме от него да е перфектен срещу едно от най-добрите крила в света. Той е млад и тепърва ще се развива, трябва да имаме търпение към него.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 03 авг 2014 02:45

smoothc написа:Аз,ако съм на твое място едва ли бих бил спокоен за предстоящите важни мачове с Атлетико и Севиля,защото проблемите в дефанзивен план при вас продължават с пълна сила,отделно факта,че почти целия отбор изглежда като изпаднал в някаква "медикаментозна кома" в резултат от презадоволеността и еуфорията от 10-та.

Аз пък съм напълно спокоен за важните мачове на Реал - отборът игра днес на не повече от 20 процента от възможностите си.. Колегата правилно казва да не се преекспонират тези контроли, защото както Юнайтед (признавам, че съм впечатлен от рязката промяна в игровия облик) мачка в тези срещи, така още в някой от първите мачове във Висшата лига машината на Ван Гаал може сериозно да забуксува :idea: Предстои ни дълъг сезон, а определено отбор като Юнайтед ще липсва в ШЛ..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 авг 2014 09:30

Флетчър даде заявка за титулярно място. Тотално дирижиране на центъра и страхотно комбо с Ерера :) Карик е Клев са добра опция за заместници, което ме кара да мисля, че тук няма да се пипа това лято. Още един защитник и може би един десен халф-бек :roll:

[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/BuEjscjIAAAVcCW.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/BuEjsdHIAAARr9Y.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 03 авг 2014 10:13

Знаете ли какво? Дреме ми дали сме били Реал,Скрита сила или който и да е било друг.Най-важното е че играта на отбора няма нищо общо с това,което беше миналия сезон.Вижте само атаката при първия гол.... :)
Хареса ми и самочувствието с което футболистите играят във всички линии.
П.П Анчелоти нали нямаше да пуска Роналдо? :lol:

[offtopic]
MuFc1878 написа:От Марка са фотошопнали стадиoна да изглежда, че е претъпкан с фенове на Реал. Shame on you :lol: :lol: :lol:

[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/BuEVbB0CYAAdIne.jpg[/wrapimg]

Зомбита :P[/offtopic]
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 авг 2014 10:20

Новият форумен любимец - Ашли Йънг :lol: 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 авг 2014 10:38

Аз пък съм напълно спокоен за важните мачове на Реал - отборът игра днес на не повече от 20 процента от възможностите си.. Колегата правилно казва да не се преекспонират тези контроли, защото както Юнайтед (признавам, че съм впечатлен от рязката промяна в игровия облик) мачка в тези срещи, така още в някой от първите мачове във Висшата лига машината на Ван Гаал може сериозно да забуксува.

Ок,бъди спокоен,това си е твое решение!
1.Тези "не повече от 20%" звучат по-скоро като вид оправдание,отколкото като нещо друго,още повече че отборът в трети пореден двубой играе доста неефективно и под възможностите си.
2.Какви машини,какви мачканици!? :) Вангелис в момента създава основата и образно казано намества чарковете,същевременно с това налага различни иновации и промени в тактическата настройка.А вече пътя до пълното усъвършенстване на този етап е доста,доста далеч...но пък по-важното е,че сме на прав път!
3.Колкото до двубоите на Реал със Севиля и Атлетико Мадрид,според мен е почти невъзможно отборът да спечели и двете купи.Фактът,че отборът не се намира в добра форма и на всичкото отгоре ще се изправи срещу два испански отбора,с които едно че се познават отлично,но и в последните няколко двубоя играта на Реал срещу тях не е така убедителна(както е било в предишни години),което от своя страна създава предпоставки за проблеми,още повече и на фона на колебливостта в дефанзивното звено. А и като цяло конкуренцията в Примера в последните 1-2 сезона е едно ниво по-висока отколкото в предходните сезони,което също трябва да се отбележи.
За мен лично вариантите са два:Нищо или 1-трофей.
Последна промяна от smoothc на 03 авг 2014 12:45, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 03 авг 2014 11:01

Шампиона от ШЛ играл на 20% от възможностите си я стига глупости бе Реал бяха пълна трагедия.А ние играхме невероятно особено,някой играчи от които не очаквах такава игра.Харесаха ми много неща в мача особено атаката при първият гол,това предният сезон го нямаше.С нетърпение чакам финала,който ще е срещу най голямият ни враг.
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 авг 2014 11:15

MuFc1878 написа:Новият форумен любимец - Ашли Йънг :lol: 8-)

Интересното е,че при него се наблюдава горе долу същата положителна промяна,както при Дани Уелбек в началото на сезон 2013/2014.
От една страна това е добре,но пък от друга това създава у нас феновете(които като цяло се бяхме настроили за раздяла с Йънг)...нещо като смесени чувства,но в крайна сметка,ако Ашли Йънг играе по този начин и модел на поведение,мисля че проблемите ни ще намалеят с един по малко,което е повече от страхотна новина за клуба.
Факт е,че от началото на турнето той е един от най-постоянните играчи-отбеляза 4-ри гола,раздвижва играта по крилата,помага в дефанзивен план и като цяло спазва адекватно тактическите указания на треньора,което играе важна роля за добрите игри и резултатите.
Дузпата му срещу Интер също беше страхотно изпълнена,изобщо за първи път от началото на 2011/2012 се наблюдават същото желание и игрови модел,за който всъщност Юнайтед плати и големите пари на Астън Вила тогава.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 авг 2014 11:59

smoothc написа:1.Тези "не повече от 20%" звучат по-скоро като вид оправдание,отколкото като нещо друго,още повече че отборът в трети пореден двубой играе доста неефективно и под възможностите си.
3.Колкото до двубоите на Реал със Севиля и Атлетико Мадрид,според мен е почти невъзможно отборът да спечели и двете купи.Фактът,че отборът не се намира в добра форма

Дали забеляза ,че Реал игра без Бензема,Хамес,Ди Мария,Кроос,Марсело,Коентрао,Варан,Роналдо с първи 15 минути футбол от Световното насам,Карвахал дясно крило,Иско централен нападател........Реал няма да изглежда така през сезона :)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”