Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 19 апр 2021 19:15

:lol: :lol: :lol: Нямам думи колко са нагли
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 19 апр 2021 19:49

vasilnv написа:
MuFc1878 написа:Миналата седмица Едко е подкрепил идеите за промени в ШЛ....вчера обявиха Суперлигата :lol:

:mrgreen: :mrgreen:
Според мен Уди не е знаел :? Иначе що да си подава оставката сега

Nevermind, сега видях, че е лефтнал ролите си в УЕФА. Бях решил, че е напуснал поста си в Юнайтед. Ееееех, деба тамън си викам едно хубаво нещо да излезе от тая супер лига. :lol:
Бахти гнусното копеле ще излезе Уди кълвача :evil:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 апр 2021 01:42

MuFc1878 написа:Лооооол концерт пожелание. Абе евреите защо си мислят, че е като в Америка :lol:

Manchester United want to stay in the Premier League, with Super League fixtures scheduled for midweek. If the Super League is unable to start in time for next season United would want to compete in the Champions League. (M.E.N) #MUFC

Ей, вашите са най-нагли засега, браво :lol:

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 20 апр 2021 08:25

Никой няма да изхвърли тези дванадесет отбора нито от домашните, нито от Шампионска Лига. Те докарват парите във ВЛ и ШЛ. Единственият шанс е УЕФА да забрани на играчите на тези отбори да играят на Евро 2021, а оттам вече и играчите да се противопоставят на това решение.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 апр 2021 08:41

Винаги съм бил против Глейзър. Нито феновете имат вина, нито играчи и треньори. Още по-малко Манчестър Юнайтед. Скапаните евреи използват цялата история на клуба за свои лични цели. Откак Фъргюсън го няма единствено ги интересуват финансовите резултати на всяко тримесечие.
Тук, ако имаше закони в държавите, че чужди инвеститори да имат право на 49% собственост, щеше да е съвсем различно.

lubomirsb
Контакти:

Мнениеот lubomirsb » 20 апр 2021 08:58

Добре де, само аз ли не си обяснявам откъде ще идват парите в тази супер лига ? Очевидно е че навсякъде фенове, треньори и играчи са бесни. По форумите се говори как някои хора спират да подкрепят собствения си клуб. Какви са им оптимистичните прогнози на тези хора? Че феновете ще забравят ? Не мисля. Опитват се да наложат американски модел в Европа, но това ще стане трудно според мен. Тук феновете са различни.
Аз лично се надявам всеки един от тези клубове да си получи заслуженото + за основателите допълнителни санкции. Трябва да ни пратят в 20та глуха, следователно глейзърите се махат и лека полека да постигнем каквото можем.

Това в момента ми изглежда точно все едно няколко играча искат да бойкотират клуба в който играят.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 20 апр 2021 09:01

Язък, топ 4 вече няма значение. :mrgreen:

Интересно как ще се развият събитията. Аз мисля, че по някое време ще се стигне до някакъв компромис. Едно от нещата, които ще се случи е Супер Лигата да бъде отложена за следващата година. До тогава ще мъдрят някакви решения. Интересно ми е например, как Супер Лигата ще си намерят съдии. Дали УЕФА/ФИФА ще забрани и на съдиите, които участват в СЛ да свирят мачове в европа, а даже и в домашните първенства.

lubomirsb написа:Добре де, само аз ли не си обяснявам откъде ще идват парите в тази супер лига?

Ами всъщност голяма част от спонсорите на ШЛ и ЛЕ с лекота ще си пренасочат финансите към СЛ. Когато това стане ШЛ и ЛЕ ще станат някакви малки турнирчета, с малки отборчета и малки наградни фондове. А, колкото до феновете аз мисля, че голямата част ще си гледат турнира. Аз също бих го гледал.

Честно казано, колкото и меркантилен да е си има доста плюсове. Ще се играят мачове между големите отбори. Нещо, което не виждаме постоянно в ШЛ. Турнира ще продължава през целият сезон и ще има повече интересни мачове. В крайна сметка колко човека са гледали Аталанта-Мидтиланд? Това са само пълнежи в ШЛ. Аз съм на мнение, че наистина е време УЕФА/ФИФА да бъдат стреснати малко, за да не се държат толкова аристократично. Тоя Чеферин и той не се чува какво говори. Астън Вила били голям отбор. Да, някога. Сега едва ли финал в ШЛ Вила-Олимпиакос ще предизвика особен интерес.

За мен основният проблем на СЛ, е че ако се осъществи тези 20-тина отбора ще станат още по-богати и ще си правят каквото искат на трансферният пазар. Другото, което ще се случи е, че когато тези отбори решат да купуват футболист от по-малките отбори цената на футболиста ще е 5-6 пъти завишена. Сега е само 2-3 пъти. ;)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 20 апр 2021 09:54

Е вие какво сте очаквали да каже Уди Кълвача и Юнайтед като цяло? "Не ви щем ШЛ, не ви щем ВЛ, не ви щем ФА Къп, дайте си ни СЛ"? Някак си, нелогично ми се струва! Всичките отбори в тази "лига" (ама е лига понеже са лигльовци, не заради друго) ще искат нищо да не се променя за тях.

И въпросните отбори са толкова мощни (без Тотнъм де), че местните първенства няма как да не се съобразят с тях. Представете си ВЛ без Пуул, Юнайтед, Сити, Арсенал и Челси!?!?!? Кой ще им носи по 3+ млрд. годишно от ТВ права? Колкото и да са симпатични отбори като Лестър, Уест Хям, Евертън и пр., не могат да донесат тази гледаемост. Представете си Ла Лига без Атлетико, Барса и Реал!?!??! Ще се гледа дерби Гранада срещу Аячо?

Така че, ще си стиснат ръцете, най-много, както някой отбеляза в преден коментар, е да отменят СЛ с една година, за да се орегулира всичко. И то ЩЕ СЕ орегулира и всички ще са доволни.

Други бяха времената, когато имаше КЕШ: играят само шампионите помежду си, от цяла Европа! Най-заслужилите в държавите си биваха възнаграждавани с мачове срещу останалите от ранга им! С ШАМПИОНИ! Който не е Шампион, отива в Купа на УЕФА и КНК, но не е фаталогия: не си шампион, няма как да играеш сред най-големите, независимо колко си богат или беден. Всеки си знаеше мястото! А сега, мястото можеш да си го купиш. Буквално и преносно, открито и прикрито! Жалка история.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 апр 2021 10:13

Въпросът е, че монетата винаги има две страни. Евертън, за да гласуват бан на тия топ 6 отбора означава фалит за тях. Строят стадион за 500 млн и как ще обслужват дълговете? Бърнли дето взимат 100 млн за влизане от Чемпиъмшип го дължат на факания Ман Юнайтед. От друга страна, ние сме станали това, което сме, защото сме играли с всичкия тия отбори през годините.

Ето Перез вече говори за Втора дивизия, може и Трета и там ще се набута всички дето мрънкат сега. По 300 млн на сезон така лесно се отказват. Искат да бият шута на шибаняците от УЕФА, щото тая пандемия ги съсипа и потънаха в дългове. Лошо управление на клубовете или не, всеки се спасява някак. Сложничко е, но да видим как ще ги нагласят нещата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 20 апр 2021 10:36

Бе нека й бият шута на УЕФА, ама не са само тия 12 отбора затънали в дългове и кризата е ударила всички останали. Кво ще взимат те по 3-4 милиарда, пък всички останали по 1000 пъти по-малко :x Не е библейско тва :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”