Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Thsmith » 18 дек 2018 02:47

diplomat написа:
Thsmith написа:
diplomat написа:Нямам търпение Специалната принцеса да бъде публично наебана и изритана от Олд Трафорд. Да го гледам как се гърчи, как животът му минава на лента пред очите му за няколко мига и как никой топ отбор не го брои за жив вече. Оттук нататък го очакват отбори като Милан, Порто и най-много Португалия - тотален крах за егоцентричната психясала чичка.

Интересна представа имаш за гърчене и "наебаване" : ) Една неустойка, която най-вероятно ще е рекордна за треньор в историята на футбола и веднага подпис с ПСЖ/Реал : ) Или в краен случай - Интер : )

Боли ме хуя за неустойката. Отборът подписва с поредния нов скъпоплатен спонсор и нещата са приключени. Най-жалкият треньор, който съм виждал през живота си е Моуриньо. Вили Вуцов, Ники Митов и Пената сигурно биха се представили по-добре с толкова много пари, власт и ресурси. Жозефина е приключила с футбола, Икер Касияс много ясно му го написа в Туитър.

Той Икер най-добре знае кой е приключил. Жалко само, че не го разбра още 2010 и не се отказа вместо да се излага и да си проваля отборите. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 18 дек 2018 10:38

diplomat написа:И да задам един въпрос към "колегите" съфорумници, заради които от години не искам да пиша в тоя раздел - помните ли колко срахте, храчихте и кълняхте Ван Гаал??? Помните ли каква помия изливахте върху тоя човек, а той правеше каквото можеше, налагаше юноши от академията и ВИНАГИ, повтарям ВИНАГИ се отнасяше с най-дълбоко уважение към клуба, феновете, Олд Трафорд и легендите на отбора. А мръсната клеясала ***** Моуриньо не се спира още от първия сезон да обижда, да се подиграва с традициите, с феновете и с историята ни.

"Аз направих това, аз направих онова, бих Сър Алекс с Порто 2004та, бих го с еди кой си, станах такъв еди къде си, вие в Юнайтед сте свикнали да падате, щото еди какво си и вижте статистиката и ала-бала, на майка му путката". Не знам как феновете позволихме, как все още позволяваме това да се случва - особено тези в Манчестър и тези, които редовно са на стадиона или пътуват с отбора при гостувания. Това е подигравка с всичко и всички, а Моуриньо буквално и безцеремонно саботира отбора още от пред-сезонната подготовка. Директно да го уволняват за умишлено нанасяне на вреда на клуба, никакви неустойки и ако иска да съди после, тъпата мърша, вечно намръщен и нацупен, да еба и проклетото копеле.

Аз за ЛВГ казах още като дойде, че ще си тръгне хулен, но ще е обновил състава и ще го е подмладил.И аз сто на сто съм го нареждал за футбола, но поне имаше идея как да играем.Поне ги учеше играчите как да задържат топката под преса.Та ние при него 4 пъти от 4 мача треснахме Ливърпул във ВЛ.Последното дерби на Джерард те не видяха топката насред собствения си стадион.Даже Смолинг и Джоунс чат пат се научиха да подават.Като си тръгнахме в първия състав имахме Рашфорд, Лингард, Шоу, Мемфис, Марсиал, Фосу-Менса, Перейра и него го готвеше за първия състав.Трябваше да дойде някой, който да вдигне малко темпото в атака и нещата ставаха.Ама не-назначихме португалското менте, дадохме му две години и нещо и 400 милиона, а той пак повтаря, че това не е неговият състав.Уудуърд е супер мекушав, и аз искам такъв шеф.Нареждам го редовно, клатя си краката, а той ми дава нов договор с гигантска неустойка.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 18 дек 2018 11:59

Празнувайте :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 18 дек 2018 12:03

Малееееее.... :) :) :o :o Уникално е чувството! Подарък от клубът за Коледа!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 18 дек 2018 12:07

http://prikachi.com/images/99/9463099x.png

Ще вземе много пари от нас, но той и прахоса много, така че е без значение.

Интересно кой ще го замести, очевидно няма как да е Почетинo на средата на сезона, но остава Зидан...

Колко и да го харесвам, някак още му е рано за такъв отбор, а в Реал някак на късмет успя да постигне тея неща.

Честито все пак 8-)

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 18 дек 2018 12:11

Добро изявление от нашите - докрая на сезона щели да намерят нов, а аз чета и си го разбирам до края на годината :mrgreen:

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 18 дек 2018 12:38

Ооо, да!!! Един чудесен коледен подарък.

И следва наистина много важно решение. Не мисля, че Зидан ще прокопса.
Сезона може да го изкара и Карик, защо не, така и така е загубен.
Най-късно на пролет трябва да имат визия за това, кой ще е следващия мениджър. Да си проведе подготовка, да види какви играчи има, кои ще останат, кои ще заминат, евентуално нови попълнения...

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 18 дек 2018 12:40

По-леко се диша днес.Ако може и Уудуърд да си подаде оставката, но не може всичко да е розово.
Почетино, Зизу, Фавър, Жардим...Опции има.Важното е да налага качествен футбол.А, да-и да мрази играчи като Фелайни и Дармиан.Защото има поне 10 играча, които новият треньор трябва да отстреля.Дано наистина да дойде до края на годината и още на зимата да получи златно ковчеже.Пък ако не-има юноши.Само не искам да ги гледам тия сакати скъпоплатени антифутболисти с нашата емблема отново.
Иначе борда много ги бива в планирането.Нов договор за Смолинг, след два дена Жозето уволнен.Не можеха ли да изчакат да дойде новият треньор и тогава да го питат дали жалкият Майк му е нужен.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 18 дек 2018 12:42

Сега е моментът да започнем нови преговори с ДДХ и Марсиал за нови договори.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 18 дек 2018 12:45

Мойс тотално се провали, но имаше доста трудна задача.ЛВГ не наложи хубав футбол, но поне имаше някаква идея за това как трябва да играем и наложи млади играчи.Имам едно пожелание за преводача-Дано тотално да се провали в бъдещите си начинания и да завърши в някой жалък китайски втородивизионен отбор!Никакви добри думи за това менте!

Върни се в “Манчестър Ю”