Rofles написа:Сделката с Мата се пече![]()
![]()
Дано да си прав. Това ще да е голям удар, но все пак искам да го видя в официалния сайт.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Rofles написа:Сделката с Мата се пече![]()
![]()
"Първият въпрос, който трябва да си зададем е къде ще бъде поставен на терена? Рууни и Ван Перси играят на върха на атаката, когато са здрави, така че къде ще играе той? Отляво или отдясно ще бъде поставен? Това са много пари. 37 милиона за играч, от който може и да нямаш нужда. Дали той пасва на това, което аз наричам типичния стил на Манчестър Юнайтед?
Испанският национал и плеймейкър на „Челси” Хуан Мата не спира да очарова феновете на "Стамфорд Бридж”. В последните два сезона той беше избиран за най-добрия футболист на лондончани, а тази година триумфира и с купата в Лига Европа. Но въпреки това основната задача пред испанеца е да завърши двете си висши образования, които учи в момента – маркетинг и спортни науки.
„Доста ми е трудно в момента, тъй като уча в университета в Мадрид, а живея в Англия. Въпреки това си общувам почти всекидневно с преподавателите в родината ми и засега си взимам всички изпити”, признава Мата, като допълва, че има и своите планове за бъдещето си извън футбола.

smoothc написа:Гарин Невил:"Първият въпрос, който трябва да си зададем е къде ще бъде поставен на терена? Рууни и Ван Перси играят на върха на атаката, когато са здрави, така че къде ще играе той? Отляво или отдясно ще бъде поставен? Това са много пари. 37 милиона за играч, от който може и да нямаш нужда. Дали той пасва на това, което аз наричам типичния стил на Манчестър Юнайтед?
Естествено,Гари! Юнайтед има остра нужда от играчи като Карик,Клевърли и Андерсон,но не и от играчи като Хуан Мата.![]()
Един от малкото нормални и морални спортисти,голям симпатяга и страхотен пример за младите!Испанският национал и плеймейкър на „Челси” Хуан Мата не спира да очарова феновете на "Стамфорд Бридж”. В последните два сезона той беше избиран за най-добрия футболист на лондончани, а тази година триумфира и с купата в Лига Европа. Но въпреки това основната задача пред испанеца е да завърши двете си висши образования, които учи в момента – маркетинг и спортни науки.
„Доста ми е трудно в момента, тъй като уча в университета в Мадрид, а живея в Англия. Въпреки това си общувам почти всекидневно с преподавателите в родината ми и засега си взимам всички изпити”, признава Мата, като допълва, че има и своите планове за бъдещето си извън футбола.
Пич отвсякъде-хубаво семейство,с вкус към добрият стайлинг,красива съпруга,няма звездомания и ексцесии,и като футболист и като човек извън терена.Пак повтарям,истински пример за подражание!
Вярвам,че ако дай Боже премине в Юнайтед,Хуан Мата със сигурност заслужава и е наистина достоен кандидат за легендарният #7
[/center]MASTER_COOL написа:И аз съм убеден, че Мата е точният човек за Юнайтед.
На лято като прибавим към него Видал и Гюндоган и ще стане страшно за конкуренцията ни

smoothc написа:Пич отвсякъде-хубаво семейство,с вкус към добрият стайлинг,красива съпруга,няма звездомания и ексцесии,и като футболист и като човек извън терена.Пак повтарям,истински пример за подражание!
Вярвам,че ако дай Боже премине в Юнайтед,Хуан Мата със сигурност заслужава и е наистина достоен кандидат за легендарният #7
milka написа:''Челси тренира без Мата , испанеца близо до Юнайтед ''![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта