Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
На този етап най-важни са трите точки и влизане в серия от 4-5 поредни успеха
Все още не мога да разбера как срещу толкова слаби съперници в първите кръгове имаме едва 2 мижави точици.

- MASTER_COOL
- Контакти:
За всичко се съгласявам с Алекс, без частта Шампиони на ВЛ 2014/2015.
И ще се аргументирам :
1. Челси и Манчестър Сити също не проспаха/особено Челси трансферният прозорец и също усилиха и надградиха и без това балансираните си топ отбори.
2. Ливърпул макар и без Суарез, усилиха значително конкуренцията си вътре в отбора, което предполага, че фактора - много мачове/контузии, може и да бъде преодолян. От друга страна имат изграден и приятен стил на игра. Не очаквам голям срив.
3. Арсенал винаги ще бъде в битката за топ 4. Определено са усилени : Уелбек/ Санчез. Най - невралгичната им зона - нападението.
4. Изоставаме вече с цели 7 точки от първото място. А това в първенство като ВЛ е и много и малко, но като че ли вече много.
5. Тепърва Ван Гаал ще напипва верният състав/схеми и игрови ритъм. Все неща които със сигурност ще ни спрат от дълги победни серии (така необходими ни , за да преследваме целта титла още тази година при това изоставане от върха 7 точки)
Като потенциал на играчите съм сигурен, че имаме шампионски отбор, но не мисля, че ще стане чудото още през тази година.
В тази връзка има изказване от днес на Крал Еди, който поставя цел пред отбора - класиране в топ 3. Ето тук вече се съгласявам и мисля, че имаме добри шансове.
Не мисля, че ако ЛВГ не спечели титлата тази година трябва да му се посочва вртата, но ако не влезе в топ 4 е сигурен пътник !
И ще се аргументирам :
1. Челси и Манчестър Сити също не проспаха/особено Челси трансферният прозорец и също усилиха и надградиха и без това балансираните си топ отбори.
2. Ливърпул макар и без Суарез, усилиха значително конкуренцията си вътре в отбора, което предполага, че фактора - много мачове/контузии, може и да бъде преодолян. От друга страна имат изграден и приятен стил на игра. Не очаквам голям срив.
3. Арсенал винаги ще бъде в битката за топ 4. Определено са усилени : Уелбек/ Санчез. Най - невралгичната им зона - нападението.
4. Изоставаме вече с цели 7 точки от първото място. А това в първенство като ВЛ е и много и малко, но като че ли вече много.
5. Тепърва Ван Гаал ще напипва верният състав/схеми и игрови ритъм. Все неща които със сигурност ще ни спрат от дълги победни серии (така необходими ни , за да преследваме целта титла още тази година при това изоставане от върха 7 точки)
Като потенциал на играчите съм сигурен, че имаме шампионски отбор, но не мисля, че ще стане чудото още през тази година.
В тази връзка има изказване от днес на Крал Еди, който поставя цел пред отбора - класиране в топ 3. Ето тук вече се съгласявам и мисля, че имаме добри шансове.
Не мисля, че ако ЛВГ не спечели титлата тази година трябва да му се посочва вртата, но ако не влезе в топ 4 е сигурен пътник !
Последна промяна от MASTER_COOL на 10 сеп 2014 20:12, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Топ 3 означава як бой над отбори, които завършиха след нас в класирането миналия сезон и равностойни мачове с тимове от топ 6
Моля се игровото време на играчи като Флетчър, Смолинг, Йънг, Андерсон, Валенсия да бъде сведено до минимум и само да участват при запълване на дупки!

- MASTER_COOL
- Контакти:
Е Тонка, ако с тази селекция не можем да бием Евъртън, Тотнъм и Нюкасъл на къде сме тръгнали изобщо.
п.п. Не съм ви се представял официално : Казвам се Иван, драги колеги
п.п. Не съм ви се представял официално : Казвам се Иван, драги колеги

Ние не можем да бием Съндърланд и Бърнли, ти за Евертън и Нюкасъл претендираш
Най-важно е играчите да са мотивирани до краен предел, нещо което не видях в първите кръгове.
Силно съм разочарован от "трио българка" в атака - Мата/Рууни/Перси

Силно съм разочарован от "трио българка" в атака - Мата/Рууни/Перси

- MASTER_COOL
- Контакти:
Факт е, че триото Мата, Рууни и Перси изобщо не заработи както трябва. Причини може да има всякакви. Аз все си мисля, че това трио е лишено от скорост. Би трябвало с Ди Мария нещата да се променят. Нека си спомниме ударното трио Роналдо/Тевез/Рууни(Берба).... Тогава имаше всичко. Най - добрата ни тройка в атака.
Manchester United plc 2014 Fourth Quarter and Full Year Results
RECORD ANNUAL REVENUE OF £433.2M UP 19%
SPONSORSHIP REVENUE FOR THE YEAR INCREASED 49%
RECORD ADJUSTED EBITDA FOR THE YEAR 2014 OF £130.1M UP 20%
Страхотни показатели. Вижте Еди какво направи със спонсорите

RECORD ANNUAL REVENUE OF £433.2M UP 19%
SPONSORSHIP REVENUE FOR THE YEAR INCREASED 49%
RECORD ADJUSTED EBITDA FOR THE YEAR 2014 OF £130.1M UP 20%
Страхотни показатели. Вижте Еди какво направи със спонсорите