Манчестър Юнайтед - Евъртън

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Изход от срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Евъртън

Мнениеот MuFc1878 » 05 дек 2013 09:32

t0bl3ro_bg написа:Ние ги хвалим доволно младоците, но реално за мен само Заха,Аднан и Ник Пауъл могат да ни свършат работа.
Кийн ми изглежда супер неуверен, а Джеси не мисля, че ще може да се наложи в толкова голям отбор.
Анхело пък няма никакъв шанс да играе на този етап.

Трябват си доказани имена..

Доказани имена не се купиха, зимата също няма да се привлече никой....поне да видим свежа кръв в отбора и да разберем кой става и кой не.

Валенсия и Дани получиха много игрови минути в последните мачове!!! Нани и Аднан срещу Нюкасъл.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 05 дек 2013 09:37

Валенсия се видя колко е добър в дефанзивен план ... Овиедо аз ли трябваше да го пазя ? Велбек защо пак го пуска ? Нали нямал подготовка ? Защо Кагава през второто беше на крилото ? Мойс просто е идиот. Не може да разбере, че трябва да пуска най-доброто всеки мач и приоритета са му победите и топ4. Той пуска дърварите и виждате резултата. Мойс си мисли, че ще получи доста време, но мисля, че бърка. Фелайни, колкото и да се радвах, че дойде до момента е ПЪЛНО разочарование. Прави само нарушения в средата на терена, 95% процента сигурно от пасовете са му назад.. Гигс стана на 40, Мойс на него ли ще разчита да ни дърпа отбора ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 дек 2013 09:40

Rofles написа: Гигс стана на 40, Мойс на него ли ще разчита да ни дърпа отбора ?

Гигси на 40 след контузията на Карик се спрява най-добре в центъра - какво е нивото на останалите :shock: Искам да видя мнението на Алекс дали още смята, че е перфектна играта в защита на Дани и Валенсия :roll:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 05 дек 2013 10:07

MuFc1878 написа:
Rofles написа: Гигс стана на 40, Мойс на него ли ще разчита да ни дърпа отбора ?

Гигси на 40 след контузията на Карик се спрява най-добре в центъра - какво е нивото на останалите :shock: Искам да видя мнението на Алекс дали още смята, че е перфектна играта в защита на Дани и Валенсия :roll:

Ами като играят добре в защита да са бекове, бе.. Валенсия нищо не играе, Велбек и той. Казах ви преди мача, че ако сме с тия недоразумения по крилата нищо няма да направим и сами видяхте. Крило в Манчестър Юнайтед, титуляр е такъв само заради играта в дефанзивен план.. Е това не го разбирам.
Момчета истината, е такава, че не вземем ли 2-3 играчи зимата с "шампионския отбор" на Мойс и "шампионския манталитет от Хсове и загуби" На Мойс, няма да сме в 4ката. Ако вече вземем обаче свежа кръв, друго може да стане. Ама някой май трябва да свалят розовите очила. Положението в момента е тежко. Нямаме победа във ВЛ 3 поредни кръга. Мойс как ги мотивира тия хора? След като бихме Арсенал на колко точки разлика бяхме ? Е това си ни остана единствената победа във ВЛ от близо.. МЕСЕЦ. Това ли е Юнайтед, който искаме да виждаме ? Айде все ми е тая.. аз съм зад отбора, когато губи ама, когато е загубил след като е направил всичко да спечели. Какво да подкрепям аз? Той пуснал Уелбек и Валенсия да му правят играта по крилата, а Гигс на 40 и Фелайни, който дава пасове само назад да му движат играта в центъра ? Е няма как да стане просто.. В момента Юнайтед няма халф, който да дава хитри пасове напред, повтарям НАПРЕД. Гигс.. ако беше по-млад и ако си беше типичен център халф да ама НЕ Е. Джоунс в момента ни е най-стабилния халф, но той е дефанзивен. Клевърли или Йънг, Уелбек и Валенсия, кой от тях ще вземе приза за най-добър играч на сезона ? На всеки пост ни трябва играч, НА ВСЕКИ. Ей го на РвП се контузи и само Рууни влачи отбора ? Е бива ли такова нещо.. кажете. Централен защитник, Разиграващ полузащитник(тип Гюндоган, Ерера, Фабрегас, Иниеста), Крило(Ройс, Ди Мария), Нападател такъв, който да конкурира на РвП и Рууни. Чичарито, колкото и да го ценя, и колкото пъти е спасявал отбора се вижда започне ли титуляр нещо не става :| . Нападател, който да прати Уелбек, при деца по 5год възраст да играе. Няма, няма и няма да стане с играчи като Валенсия(дефанзивни функции на крилото - пълно дърво, няма техника, няма дрибъл, няма центриране, няма удар = титуляр ), Йънг (пълен симулант = пълно лайно такива играчи вън), Уелбек(същата работа като Валенсия ама нали е юноша(интересно как тоя дебил е пробил в отбора, ама явно парите..), никаква техника, никакъв удар, никакъв дрибъл, никаква идея за играта, никакъв пас), Андерсон( талантливия бразилец, вечно контузен), Клевърли(младата надежда, опа.. май вече не е толкова млад. Докога ще е в отбора. Той си е типична резерва няма лидерски качества, а и не се откроява с такива футболни така, че - пейка), Карик( типичен рушител на играта ама на 32 години, пика на кариерата му мина вече(миналия сезон) сега се контузи и най-правилно ще е да довърши сезона и да сяда на пейката за дълго), Фелайни(Признавам, че аз бях един от най-вълдошевените хора, когато той дойде, ама засега нищо не прави - самата истина. Руши играта ама само с нарушения, лесно го финтират, тромав е, няма идея върху играта, а и пас няма. В ролята си на деф. халф 100% губи от Джоунс. Пасовете почти винаги са му назад и ако му дадат ЖК в началото почти съм сигурен, че до края на мача следва и ЧК ако не бъде сменен), Гигс(единствения недостатък, е че е на 40), Чичарито(по-добре да потърси друг отбор, както и ще стори според мен. Той не може просто като е титуляр да му тръгне играта. Признавам, че заради него така съм се радвал, че.. целия блок ме е чул, но той просто няма да се примирява докрай с факта, че е резерва, а вече напреднаха и годинките, но да си кажем откровено той за титуляр не става, не че Велбек става(той за нищо не става), но Чичарито просто няма цяла кариера да се примирява с резервния си статус), Фърдинанд(Той най-вероятно ще се откаже, но трябва да се ограничат максимално игровите му минути и вместо да го пуска него да вземе някой доказан ЦЗ).
Хора, които аз искам да бъдат закупени:
Хьоведес(Шалке 04) - ЦЗ/Пападополус(Шалке 04) - ЦЗ, Алекс Сандро(Порто) - ляв бек.
Ерера/Гюндоган
Ройс/Дракслер/Ди Мария
Левандовски/Фалкао(едва ли).

Айде четете :lol: :mrgreen: .
Изображение[/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 05 дек 2013 10:08

Rofles написа:Валенсия се видя колко е добър в дефанзивен план ... Овиедо аз ли трябваше да го пазя ? Велбек защо пак го пуска ? Нали нямал подготовка ? Защо Кагава през второто беше на крилото ? Мойс просто е идиот. Не може да разбере, че трябва да пуска най-доброто всеки мач и приоритета са му победите и топ4. Той пуска дърварите и виждате резултата. Мойс си мисли, че ще получи доста време, но мисля, че бърка. Фелайни, колкото и да се радвах, че дойде до момента е ПЪЛНО разочарование. Прави само нарушения в средата на терена, 95% процента сигурно от пасовете са му назад.. Гигс стана на 40, Мойс на него ли ще разчита да ни дърпа отбора ?

И аз учудих от играта на Фелайни, нищо общо с функциите му в Евертън. Явно Мойс все още търси идеалната му позиция в новия му отбор.
Относно времето - мисля си, че докато сме в топ 4 няма да е проблем този елемент, но при едно евентуално не попадане в четворката си мисля, че ще има доста промени като цяло в клуба.
Уелбек и Валенсия не заслужават да бъдат коментирани повече.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 дек 2013 10:32

Aко състава сега ви е учудил, то какво ни предстои срещу Нюкасъл :mrgreen: ДДХ, Евра, Рафа, Смолинг, Джоунс, Фелайни, Клев, Ашли, Валенсия, Дани, Чича!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 дек 2013 11:30

MuFc1878 написа:Aко състава сега ви е учудил, то какво ни предстои срещу Нюкасъл :mrgreen: ДДХ, Евра, Рафа, Смолинг, Джоунс, Фелайни, Клев, Ашли, Валенсия, Дани, Чича!

Не че искам да се заяждам с вас, но с тоя състав Лудогорец ще ви бие с разлика :mrgreen: :mrgreen:

Пожелавам ви нов треньор, защото искам повече силни отбори в Англия с повече конкуренция. Ето сега ще станем шампиони, защото нямаме реална конкуренция.
Колкото и да не ви харесвам, дори на вас не пожелавам такива некадърници като Мойс. Трябва ви голям треньор с големи играчи. Не сме 80-те, че да се правят експерименти. Бих искал да видя Юрген Клоп, той ще ви направи много силни, дори с малко пари. Винаги съм се чудел, защо Евертън играят зле и с толкова добри играчи не успяват да направят нищо значимо. Сега вече ми е ясно, просто са нямали качествен мениджър :)

П.П. Такива анонимници като АВБ и Мойс ги гоним още през зимата. Това му харесвам на Абрамович :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 05 дек 2013 11:38

Soulen написа:
MuFc1878 написа:Aко състава сега ви е учудил, то какво ни предстои срещу Нюкасъл :mrgreen: ДДХ, Евра, Рафа, Смолинг, Джоунс, Фелайни, Клев, Ашли, Валенсия, Дани, Чича!

Не че искам да се заяждам с вас, но с тоя състав Лудогорец ще ви бие с разлика :mrgreen: :mrgreen:

Пожелавам ви нов треньор, защото искам повече силни отбори в Англия с повече конкуренция. Ето сега ще станем шампиони, защото нямаме реална конкуренция.
Колкото и да не ви харесвам, дори на вас не пожелавам такива некадърници като Мойс. Трябва ви голям треньор с големи играчи. Не сме 80-те, че да се правят експерименти. Бих искал да видя Юрген Клоп, той ще ви направи много силни, дори с малко пари. Винаги съм се чудел, защо Евертън играят зле и с толкова добри играчи не успяват да направят нищо значимо. Сега вече ми е ясно, просто са нямали качествен мениджър :)

П.П. Такива анонимници като АВБ и Мойс ги гоним още през зимата. Това му харесвам на Абрамович :mrgreen:

Хе-хе, ще ставали шампиони :) Ще печелите купата на 6-те нации по ръгби, ли :lol: Качествени треньори, незнамкакво си - говориш безмислици. ПАРИТЕ ОТ ДАЛЕЧНА ЧУКОТКА - е това е разковничето :!:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 дек 2013 11:41

Ехеее, ще се изтрепете за Короната :mrgreen: Връщаме Сър-а и от -12 точки шампиони :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 05 дек 2013 11:42

MuFc1878 написа:Ехеее, ще се изтрепете за Короната :mrgreen: Връщаме Сър-а и от -12 точки шампиони :lol: :lol: :lol:

Ако го върнете натам ще отидат нещата - няма спор :!:

Върни се в “Манчестър Ю”