Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Yashin
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Yashin » 22 апр 2012 23:40

Мача бил Понеделник, цяла седмица без мач на Юнайтед какво ще се гледа........ :)
[wrapimg=]http://i.imgur.com/5Q1hB.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 апр 2012 23:40

smoothc написа:СТАНКО,позволи ми едно малко въпросче да те попитам...
Казваш,че фен на Челси още преди Абрамович,което е страхотно и аз лично оценявам това,та..
Въпросът ми е следния,но се надявам да бъдеш максимално обективен:Ако не беше Роман Абрамович купил Челси и налял в клуба толкова много пари,къде според теб щеше да бъде Челси към днешна дата?

Честно казано,когато той ни купи бяхме пред фалит 8-) Обществена тайна е,че преди да купи Челси,искаше да купува Ливърпул,ама тъпите англичани решиха,че не трябва да му го продават на него и след това го продадоха на Хикс и Игрек :lol: Както и да е.Та отговорът на въпроса ти е,че не зная къде и на кое място щеше да е Челси и дали щеше да представлява това,което е в момента,но със сигурност някой с не по-малко пари щеше да е купил клуба.Мога да ти кажа и защо,но само ако те интересува.Иначе не смятам да изпадам в подробности.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 апр 2012 23:42

Изобщо не е подвеждащ Всеки знае,че в близките години предстои смяна на САф,ама никой не е наясно какво следва след това Така че въпросът си е напълно резонен

ОК,и аз ще ти отговоря резонно:Юнайтед ще продължава да бъде,Властелинът във Висшата лига!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 22 апр 2012 23:46

6-2

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 апр 2012 23:50

smoothc написа:
Изобщо не е подвеждащ Всеки знае,че в близките години предстои смяна на САф,ама никой не е наясно какво следва след това Така че въпросът си е напълно резонен

ОК,и аз ще ти отговоря резонно:Юнайтед ще продължава да бъде,Властелинът във Висшата лига!

Абе не се знае.Ако питаш някой от феновете на Пуул,предполагам,че и те не са си и помисляли за миг,че някой ще им прекъсне доминацията от осемдесетте години,ама виж какво става от тогава до сега.А какви са моментните настроения за за местник на САФ :?

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 22 апр 2012 23:51

Изображение
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

hrist0w
Контакти:

Мнениеот hrist0w » 22 апр 2012 23:54

Smooth я по полека с думите бе палячо тва че висиш по цял ден във форума не те прави "ПО-ГОЛЯМ" фен или нещо подобно ти за кой се помисли че не ми стана ясно ? И да пиши ми след мача се ми е тая ,даже ще се радвам да ми пишеш и да несъм прав ;)

Потребителски аватар
Claymore
Контакти:

Мнениеот Claymore » 22 апр 2012 23:55

hrist0w написа:Smooth я по полека с думите бе палячо тва че висиш по цял ден във форума не те прави "ПО-ГОЛЯМ" фен или нещо подобно ти за кой се помисли че не ми стана ясно ? И да пиши ми след мача се ми е тая ,даже ще се радвам да ми пишеш и да несъм прав ;)

Стига де,защо се стига до тук? Та ние сме United, името го подсказва, че трябва да сме единни. :)
Manchester United - 20
Liverpool - 18
R.Giggs - 13
Arsenal - 13
P.Scholes - 11
Everton - 9
Aston Villa - 7
Sunderland - 6
Chelsea - 4
Manchester City - 2

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 апр 2012 23:58

Claymore написа:
hrist0w написа:Smooth я по полека с думите бе палячо тва че висиш по цял ден във форума не те прави "ПО-ГОЛЯМ" фен или нещо подобно ти за кой се помисли че не ми стана ясно ? И да пиши ми след мача се ми е тая ,даже ще се радвам да ми пишеш и да несъм прав ;)

Стига де,защо се стига до тук? Та ние сме United, името го подсказва, че трябва да сме единни. :)

Трябва да сте обиденени срещу такива,като мен :lol: :lol: :lol: Дразнители,гадни,долни :lol:

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 22 апр 2012 23:58

Claymore написа:

[offtopic]Да те питам нещо, случайно да имаш регистрация в бг форума на Юнайтед? :)[/offtopic]
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”