„Представянето ни бе наистина добро“, каза шотландецът. „Мислех, че се браним наистина хубаво, но с няколко контраатаки те ни хванаха в крачка.“
Това наистина ли го е казал

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
„Представянето ни бе наистина добро“, каза шотландецът. „Мислех, че се браним наистина хубаво, но с няколко контраатаки те ни хванаха в крачка.“
prazen_hladilnik написа:Потребителят който подкрепя лудогорец кво търси тука ????
MuFc1878 написа:Къде видяха дузпа на вратаря им срещу АшлиПак си направи дежурния плонж. Друг е въпросът, че имаше време да насочи топката в опразнената врата!
Това наистина ли го е казал
Ивайло Лудогорец написа:prazen_hladilnik написа:Потребителят който подкрепя лудогорец кво търси тука ????
Пич , нито съм обидил някой , нито отбора . Просто коментирам темата и по -точно коментар на един потребител . Нали за това е форум ? За разлика от много хора дето влизат в темите не само на Лудогорец за да се из..рат и да се заядат .![]()
Просто си изказах мненито , че лично на мен не ми харесват повечето футболисти на Юнайтед . Кажи ми поне един пост , на който футболист на Юнайтед да е по-добър от такъв на Сити примерно ? Или дори на Челси ... за да не излезе ,че се заяждам щото симпатизирам на Сити .
daniel875 написа:Сравнявайки Абиати с Йорис, както е правилното произношение на фамилията на вратаря на "Тотнъм", по - добре, че този посредствен вратар не е станал част от "Милан". Положението с Йънг беше стопроцентова дузпа, макар че много добре Ашли плонжира предварително в типичния си стил. Йорис нямаше право да влиза по такъв нескопосан начин на нападателя. Само заради това си действия заслужаваше червен картон и дузпа за домакина, НО на фона на поведението на "червените дяволи" по - добре, че срещата завърши така. Прекалено много симулации, провокации. ФА трябва да се разтури до основи, както и да има нова съдийска комисия в Англия. На доста хора в Англия им влияят тези две десетилетия. Заради това трябва да има промяна.
Дузпата беше явна, че и гоненето - също. Учудих се, че Уеб не я даде.
daniel875 написа:Сравнявайки Абиати с Йорис, както е правилното произношение на фамилията на вратаря на "Тотнъм"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта