Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MuFc1878 написа:Уелбек-Клевърли-Карик-Андерсон-АшлиОколо тези играчи ще се гради "силен" Юнайтед
Директно отиваме към деградация с тях! Срещу толкова слаби Челси и Ливърпул да не можем да вкараме гол. На Анфийлд домакините да минат 2-3 пъти центъра цяло второ полувреме, същото важи и за мача със "сините", ами явно някъде нещата куцат. По принцип в повечето случаи тръгваме доста тромаво и макс 4-5 точки от първите 3 мача. Да мне и днес и да видим каква е крайната ситуация около "трансферите"!
t0bl3ro_bg написа:[center]Най-тъжното е че Дейвид Мойс си мисли, че щом сър Алекс е станал треньор с този отбор, то и той може да постигне същото. Да ама не, само Фърги можеше от тези играчи да извлече най-доброто и да ги нахъса до краен предел. Всеки отбор има нужда от освежаване, дори Юнайтед. Всичко е в толкова ранен етап, че не могат да се правят никакви заключения. Аз съм готов и 100 години да чакам, но стига да се работи правилно и за доброто на отбора в спортен план, не само в сферата на бизнеса, но то футбола е бизнес, така че няма голяма разлика. Дано като се прибера вечерта към 1 да видя поне едно "Официално" , което касае любимия отбор[/center]
Аз съм готов и 100 години да чакам
Marouane Fellaini , Ander Herrera отиват в Манчестър Юнайтед
MAЙOPA написа:t0bl3ro_bg написа:[center]Най-тъжното е че Дейвид Мойс си мисли, че щом сър Алекс е станал треньор с този отбор, то и той може да постигне същото. Да ама не, само Фърги можеше от тези играчи да извлече най-доброто и да ги нахъса до краен предел. Всеки отбор има нужда от освежаване, дори Юнайтед. Всичко е в толкова ранен етап, че не могат да се правят никакви заключения. Аз съм готов и 100 години да чакам, но стига да се работи правилно и за доброто на отбора в спортен план, не само в сферата на бизнеса, но то футбола е бизнес, така че няма голяма разлика. Дано като се прибера вечерта към 1 да видя поне едно "Официално" , което касае любимия отбор[/center]
Аз съм готов и 100 години да чакам
За 5мл ааааааааааааа,мйкaви гейзарска:oops:Евертън пак отряза Юнайтед за Бейнс
Защитникът остава на "Гудисън"
02.09.2013, 19:15
Защитникът на Евертън Лейтън Бейнс няма да играе в Манчестър Юнайтед, твърди британският „Гардиън".
Според изданието, „карамелите" са отказали втората оферта на „червените дяволи" за бранителя, която е била на стойност 15 милиона паунда. Шефът на клуба Бил Кенрайт пък директно заяви, че Бейнс няма да бъде продаван, поне докато някой не извади 20 млн. паунда.
Почти сигурно обаче друг играч на Евертън - Маруан Фелайни, ще заиграе на „Олд Трафорд". По последни данни, белгиецът вече е преминал медицински тестове в базата на Юнайтед. За него шампионите щя платят 24 млн. паунда.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта