КУК | Манчестър Юнайтед - Ипсуич Таун 3:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КУК | Манчестър Юнайтед - Ипсуич Таун (23.09 | 22:00)
Честита победа! Прилична игра, без да се напъваме прекалено. Казах аз 10 пъти, че на Перейра един път да му се довери ЛВГ ще е достатъчно. Изключителен талант. Не само заради гола, цялостно много добро представяне като за дебют като титуляр. А Марсиал какво да го коментираме...има ли нужда изобщо
Фелайни, Ашли, Ерера и Валенсия бяха в основата на страшно много дивиденти за Манчестър Юнайтед през миналата година.
Тази година играят по-малко в сравнение с някои други, но когато са на линия(дали заедно или поне половината от тях), успеваемостта и балансът в отбора нарастват значително.
Ерера и Швайни са перфектното комбо в средата - факт, който вече се доказа на няколко пъти, включително и днес.
Ашли трябва да е по левия фланг, в комбо зад него Дейли Блинд.
Валенсия и Дармиан да се ротират в зависимост от обстоятелствата, но на този етап е ред на Антонио Валенсия.
Фелайни е...Фелайни. Когато и да го пуснеш, той винаги ще ти се отплати.
Като цяло общата черта на това каре е - колективизмът и адаптивността.
Аз лично харесвам отборните играчи! А точно тези четиримата са перфектното олицетворение на тази фраза.
Тази година играят по-малко в сравнение с някои други, но когато са на линия(дали заедно или поне половината от тях), успеваемостта и балансът в отбора нарастват значително.
Ерера и Швайни са перфектното комбо в средата - факт, който вече се доказа на няколко пъти, включително и днес.
Ашли трябва да е по левия фланг, в комбо зад него Дейли Блинд.
Валенсия и Дармиан да се ротират в зависимост от обстоятелствата, но на този етап е ред на Антонио Валенсия.
Фелайни е...Фелайни. Когато и да го пуснеш, той винаги ще ти се отплати.
Като цяло общата черта на това каре е - колективизмът и адаптивността.
Аз лично харесвам отборните играчи! А точно тези четиримата са перфектното олицетворение на тази фраза.
Re: КУК | Манчестър Юнайтед - Ипсуич Таун 3:0
Да му се не види.....гасих компа 3 минути преди гола на Антони
Рууни се отпуши, Перейра играч на мача, няма контузии. Какво повече да искаме 
[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/CPnunVGWEAAQi9m.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/CPnunVGWEAAQi9m.jpg[/wrapimg]
Re: КУК | Манчестър Юнайтед - Ипсуич Таун 3:0
Мача си беше като тренировка. Ипсуич излезнаха без никаква мотивация, макар че началото на второто направиха една преса, при която само изритвахме топката напред и това не ми хареса изобщо. Обаче последните 15 минути от мача бяха страхотни. Перейра, Мемфис и Марсиал заформиха страхотно нападателно трио, а със Швайни и Ерера зад тях просто ме накараха да бленувам пак по онзи директен футбол с бързо изнасяне, подаване на крак и на изключително висока скорост. След края на мача чак се почувствах леко измамен - като дете на, което са му дали да се докосне до играчката и след това са му я скрили. Тримата младоци трябваше да започнат титуляри, на мястото на Руни и Мата. Щяхме да гледаме къде, къде по-бърз и динамичен футбол. Какви са тия щуротии Руни да се отпушва... Да му свалят заплатата на половина и като се отпуши пак да започнат да му я дават. Руни ще ми се отпушва срещу Ипсуич, а в същото време мега надъханите младоци само чакат да стъпят на тревата и да изринат демотивираните трактористи...
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
old_traff написа:Паднахме се домакини на Боро.
Мога да ви предложа човек, който да ви спретне темата за мача
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага