ВЛ | 36-ти кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 1:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 36-ти кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 1:2
Верно ли "за протокола" ? Значи няма да имаме удоволствието ние да ги изхвърлим от топ 4? Язък.

Rofles написа:Вече ми се изясни защо ЛвГ иска да се задържа топката ако може и 90%.. С тая защита леко да ги натиснат и веднага се пукат.. ама веднага ! Затова стила ни е такъв в момента, повече от ясно е !!!
Обаче и халфовете трагедия. Блинд и Ерера бяха смазани
 Добре, че имаме силовак като Фелайни.
 Добре, че имаме силовак като Фелайни.Re: ВЛ | 36-ти кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 1:2
MuFc1878 написа:Rofles написа:Вече ми се изясни защо ЛвГ иска да се задържа топката ако може и 90%.. С тая защита леко да ги натиснат и веднага се пукат.. ама веднага ! Затова стила ни е такъв в момента, повече от ясно е !!!
Обаче и халфовете трагедия. Блинд и Ерера бяха смазаниДобре, че имаме силовак като Фелайни.
Размазаха ги ! Трябва ни мощен деф. халф като Карик, Блинд има много акъл и чете играта, но му липсва физика и ръст.. Ерера и Мата трябва да тренират удари, аре стига толкова пък да не могат да отлепят топката от тревата..
 [/center]
[/center]Re: ВЛ | 36-ти кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 1:2
Честита победа! Направихте голяма крачка към обетованата земя.   Ние ще ударим пулци утре и всичко ще е точно.
 Ние ще ударим пулци утре и всичко ще е точно.   Много сте критични и крайни към играчите и отбора. Личи си, че има какво още да се желае, но изпадате в ненужни нападки. Ясно ми е, че не сте свикнали да се борите за топ 4, но имайте малко търпение и вяра. Имам чувството, че искате да изгоните всички до един. Не става така.
 Много сте критични и крайни към играчите и отбора. Личи си, че има какво още да се желае, но изпадате в ненужни нападки. Ясно ми е, че не сте свикнали да се борите за топ 4, но имайте малко търпение и вяра. Имам чувството, че искате да изгоните всички до един. Не става така.  
ПП: 

Ние ще ударим пулци утре и всичко ще е точно.
 Ние ще ударим пулци утре и всичко ще е точно.   Много сте критични и крайни към играчите и отбора. Личи си, че има какво още да се желае, но изпадате в ненужни нападки. Ясно ми е, че не сте свикнали да се борите за топ 4, но имайте малко търпение и вяра. Имам чувството, че искате да изгоните всички до един. Не става така.
 Много сте критични и крайни към играчите и отбора. Личи си, че има какво още да се желае, но изпадате в ненужни нападки. Ясно ми е, че не сте свикнали да се борите за топ 4, но имайте малко търпение и вяра. Имам чувството, че искате да изгоните всички до един. Не става така.  
ПП:

[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
						ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Man United have now made 29 defensive errors in the league this term, only 3 have led to goals. One man to thank..

riak4 написа:Честита победа! Направихте голяма крачка към обетованата земя.Ние ще ударим пулци утре и всичко ще е точно.
ПП:
Айде, айде влизал съм и във вашия форум по времето на АВБ и Ди Матео

. Казваме си истини, които си ги знаем от години, а именно, че Валенсия, Джоунс и Евънс не стават за Юнайтед и не носят на никаква преса, направо се насират и разтреперват, когато ги пресират.. Това не е новина, чак крайни да сме..
 . Казваме си истини, които си ги знаем от години, а именно, че Валенсия, Джоунс и Евънс не стават за Юнайтед и не носят на никаква преса, направо се насират и разтреперват, когато ги пресират.. Това не е новина, чак крайни да сме..  
 [/center]
[/center]- MapTo_D
- Контакти:
Между другото се сещам, че Джони Белята, когато си партнираше с Видич или Рио имаше и доста добри моменти, нооо сега изобщо не знае къде се намира. А тоя Шоу, къв стрийт файтер е като падна в несвяст от един не много силен лакят в носа?   

Някой може ли да ми каже защо новобранка като Ерера винаги реди защитата при статично положения?
Смятайте какво им е нивото 

Смятайте какво им е нивото

- old_traff
- Контакти:
Confirmed:
Wayne Rooney subbed for dead leg.
Luke Shaw subbed for dizziness.
Chris Smalling subbed for cramp.
На пръв поглед контузиите не са много сериозни...

Предишните три мача играем добре и дори гол не можем да вкараме, сега играхме адски зле и взехме, че спечелихме.  

Само Йънг и Де Хея играха. Феле не игра добре, въпреки гола. А някой ще ми обясни ли как Фалкао за цяло полувреме направи един единствен пас? Защитата е ясно, че беше зле. Добре, че е Стената, че не ми се мисли. Абе, само на мен ли ми прави впечатление, че Блинд не може да преценява елементарни топки?
 Защитата е ясно, че беше зле. Добре, че е Стената, че не ми се мисли. Абе, само на мен ли ми прави впечатление, че Блинд не може да преценява елементарни топки?  

Само Йънг и Де Хея играха. Феле не игра добре, въпреки гола. А някой ще ми обясни ли как Фалкао за цяло полувреме направи един единствен пас?
 Защитата е ясно, че беше зле. Добре, че е Стената, че не ми се мисли. Абе, само на мен ли ми прави впечатление, че Блинд не може да преценява елементарни топки?

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
						No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.