ФА Къп | 3-ти кръг | Йоувил Таун - Манчестър Юнайтед 0:2 FT
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФА Къп | 3-ти кръг | Йоувил Таун - Манчестър Юнайтед 0:2 FT
Странен мач, но понякога не можем да намерим логигата в някои случки. За жалост по-добрият отбор загуби и аз го отдавам предимно на лош късмет, или черно тото, защото Еререа вкара, а той ги разбира тия схеми с тотото. Преди да изригне вуккан от възмущение срещу мен - човекът го разследват за участие в уредени мачове.
Последна промяна от Тони на 04 яну 2015 19:27, променено общо 1 път.
Флетчър е абсолютен трагик, Евънс няма да го коментирам, Шоу е потресаващо слаб напоследък също, другите и те зле. Играта беше плачевно потресаваща, добре че второто минахме с 4ма отзад и ромб отпред.. Не знам какво да си честитим, но все пак е радостно, че продължаваме напред..
[/center]- MASTER_COOL
- Контакти:
Наистина е пълно с утрепки. С лека ръка бяха освободени Нани, Уелбек и Чичарито. 100 пъти по - полезни щяха да са от Янузай, Уилсън. Да ме прощавате, но този Уилсън никога няма да има класата за футболист на Манчестър Юнайтед ( но е британче, трябва да се налага
)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Добре, че бяха Мата и Ди Мария.
Иначе второто полувреме играта се пооправи малко. Това съвпадна и със смяната на схемата.
Иначе на Блекет и МакНеър тия позиции не са им непознати. МакНеър даже май беше играл и десен халф-бек за резервите в началото на сезона, когато играеха с 3-5-2.
Иначе второто полувреме играта се пооправи малко. Това съвпадна и със смяната на схемата.
Иначе на Блекет и МакНеър тия позиции не са им непознати. МакНеър даже май беше играл и десен халф-бек за резервите в началото на сезона, когато играеха с 3-5-2.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Добре, че бяха Мата и Ди Мария.
Блекет в младежките формации на клуба си е играл като ляб бек доста честно, та на него не му е непозната тая позиция и смятам, че се справи доста по-добре от Шоу..
[/center]Re: ФА Къп | 3-ти кръг | Йоувил Таун - Манчестър Юнайтед 0:2 FT
Много слаб Уилсън наистина очаквах много от този младеж,но явно съм се объркал за него.Флетчър според мен и до края на сезона,както и Евънс и Андерсон.

Тонке, палавнице, лапай ми топките и не се прави на интересна.. 
Чудя се...кое е по-неприятното нещо:1.Че играта в поредно гостуване е под всякаква критика или 2.Че трябваше да се включват Хуан Мата и Ди Мария,за да спечелим срещу последния в класирането от Лига 2.
Тони написа:Странен мач, но понякога не можем да намерим логигата в някои случки. За жалост по-добрият отбор загуби и аз го отдавам предимно на лош късмет, или черно тото, защото Еререа вкара, а той ги разбира тия схеми с тотото. Преди да изригне вуккан от възмущение срещу мен - човекът го разследват за участие в уредени мачове.
Не знам тъп ли си или се правиш на такъв.Ерера бил такъв ония бил онакъв ами ти какъв си.Много злоба има във всички фенове на Шмелси.

Тоя мач трябва да се забрави по най-бързия начин.Два гола и реално една истинска голова възможност,която поне бе оползотворена.
Момчетата играха като банда махмурлии - всички без изключение (говоря за титулярите),Не включвам Ди Мария и Мата.
Единственото хубаво в мача бе че победата дойде след смяна на схемата и колкото и лежерно и апатично да бе темпото , все пак стана по-добре от първата част.
И факта че победихме след като минахме с 4-ма защитника , би трябвало да е знак за някои хора.
Тука като цяло тренера вина няма.Не би трябвало да излизаш кой знае колко добре подреден на терена,за да победиш последния в Л1 и да го надиграваш през цялото време.Футболистите просто още не ги е пуснало от 31-ви , кой пиян кой го боли глава , кой натровен ... такива работи.
Иначе за Уелбек - това бе първото нещо което ме настрои критично към менаджера ни.
Момчетата играха като банда махмурлии - всички без изключение (говоря за титулярите),Не включвам Ди Мария и Мата.
Единственото хубаво в мача бе че победата дойде след смяна на схемата и колкото и лежерно и апатично да бе темпото , все пак стана по-добре от първата част.
И факта че победихме след като минахме с 4-ма защитника , би трябвало да е знак за някои хора.
Тука като цяло тренера вина няма.Не би трябвало да излизаш кой знае колко добре подреден на терена,за да победиш последния в Л1 и да го надиграваш през цялото време.Футболистите просто още не ги е пуснало от 31-ви , кой пиян кой го боли глава , кой натровен ... такива работи.
Иначе за Уелбек - това бе първото нещо което ме настрои критично към менаджера ни.