Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Лято 2017

Мнениеот Scholesy93 » 15 юни 2017 07:51

Thsmith написа:Ако не бъркам в Спърс взима 100 бона на седмица, Ютд спокойно могат да му предложат 300 плюс. Според мен при желание на играча, Спърс колкото и да са евреи, ще се задоволят с още едно счупване на рекорда с едно 10 тина млн. Може да протакат до 31 ви, но вероятно ще се съгласят. Поне така си мисля...

1.Кейн едва ли иска да си ходи.
2.Спърс продадат ли Кейн ще има революция от страна на феновете.Това не е Карик или Бербатов-това си е тяхното момче, такава звезда не са имали от осемдесетте години.А и чакат нов стадион, трябва им качествена звезда да напълнят седалките.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юни 2017 09:39

Scholesy93 написа:
Thsmith написа:Ако не бъркам в Спърс взима 100 бона на седмица, Ютд спокойно могат да му предложат 300 плюс. Според мен при желание на играча, Спърс колкото и да са евреи, ще се задоволят с още едно счупване на рекорда с едно 10 тина млн. Може да протакат до 31 ви, но вероятно ще се съгласят. Поне така си мисля...

1.Кейн едва ли иска да си ходи.
2.Спърс продадат ли Кейн ще има революция от страна на феновете.Това не е Карик или Бербатов-това си е тяхното момче, такава звезда не са имали от осемдесетте години.А и чакат нов стадион, трябва им качествена звезда да напълнят седалките.

Бейл?

И честно казано дълбоко се съмнявам, че има много играчи, които биха предпочели седмично 100 хил срещу 300/350 + крачка нагоре.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 юни 2017 09:45

Абе какъв е тоя шум около тоя Лаказет?

Допреди време и аз бях на мнение, че шумът покрай него идва в повече от нормалното, но за последните два сезона той записа страхотни голмайсторски показатели, които надвишават значително т.нар.граница на случайността.
Статистически се наблюдава огромен възходящ прогрес, като през 2016-2017 подозирам, че е без алтернатива в Европа!
2013-2014 - 15/36 - 0,42
2014-2015 - 27/33 - 0,81
2015-2016 - 21/34 - 0,62
2016-2017 - 28/30 - 0,93

Определено му е време за кардинална промяна и предполагам, че вече ще се случи трансферът му в по-голям клуб, въпросът е кой ще бъде щастливецът?
Говори се, че Арсенал е фаворит за подписа му, но все пак да видим какво ще стане.
Нас също ни свързаха с него преди няколко дни:
Jose Mourinho is set to make a move for £50million striker Alexandre Lacazette.

В този ред на мисли, една подмяна на Марсиал с Лаказет ще е доста добра новина.
За съжаление трансферите на Депай и Марсиал се оказаха провали, а уж точно около тях трябваше да се върти флангово-атакуващата структура. Причините са комплексни, но много общ елемент при тях се явява липсата на хъс и мотивация.
Спортно-техническите им качествата са безспорни, нивото е доста солидно, но...като липсват двигателите и импулса, трудно се получават нещата!
Споменавам нарочно холандецът, понеже го продадохме именно на Лион, така че току виж французите върнат жеста, пък можем да направим и нещо като размяна с Марсиал, колко му е, хем да се съберат двамата с Депай под един покрив.
И без това Моуриньо индиректно показа/показва, че двамата не са му приоритет сред титулярите.

Така или иначе съм на мнение, че в който и клуб да отиде Лаказет ще вкара поне 15 гола в първенството, което например за Висшата лига си е едно доста солидно постижение, независимо от бройката на мачовете в случая - 15, 25 или 38.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 15 юни 2017 17:45

За мен Марсиал си има талант, ама не се ползва правилно от Моуриньо, не можеш да имаш двама млади нападатели( Рашфорд и Марсиал) и да ги закотвиш на крилата, защото няма как да изместят Златан, с което тотално да ги объркаш и да предизвикаш застой в кариерата им. Първият му сезон не беше толкова лош, да не е достатъчен за сумата, за която го взехте, но все пак е на 21 години и при правилния треньор ще се развие. Не вярвам обаче, че Моуриньо е треньор за развиване на таланти, затова по-добре аз самия него да отиде в друг отбор, където да играе редовно. Може би крачката му дойде прекалено голяма, дано Мбапе не се излъже като него и отиде в отбор като Реал, където шанс за изява няма да има, ако се издъни в началото.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 15 юни 2017 18:57

Абе, първия сезон на Марсиал изобщо не беше лош.. И не мисля, че ще напусне това лято. Сякаш четиримата идващи ще са Линдельоф, Пеишич, Мората и Фабиньо. Ся, според мен още едно крило нямаше да ни дойде зле, ама кот такоа. А и нека все пак бъдем реалисти. Не може да изкупи целия Реал. Футболистите им в момента са най-постоянните в изявите си и ще е лудост от тяхна страна да тръгнат да продават играчи като Хамес, Мората, Бейл, Варан, а и за Роналдо съм попадал на неща. :lol: Същото важи и в обратната посока... Мисля, че вече е ясно това, че Де Хея няма да отиде в Реал. От там единствено Хамес може би можем да прилапаме, ама интереса към него май липсва. :cry: Перишич може да не е най-постоянният, но явно Моу го е харесал, пък и... трудничко е да си постоянен в отбора на Интер в момента. Друг плюс за него е, че играе типично крило - точно такова, от каквото имаме нужда. За Бейл и мен ме е яд, че не можем да го вземем, но каквото и да си говорим той е един от най-добрите футболисти в света и няма да си тръгне лесно.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 15 юни 2017 18:59

Добре дошъл,Викторе! :P

Изображение
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 15 юни 2017 23:10

Малко ще свърна от основната тематика, за да спомена колко ме отвращават най-дейните хора по време на трансферния пазар-агентите.Боклукът, който лятото ни изпрати Погба(за безбожни пари), Ибрахимович и Михтарян, явно е успял да напълни главата на Донарума с желание за пари.Проблемът вече не е само безбожните трансферни суми, които се искат, особено ако английски тим пожелае даден играч.Проблемът е, че на някакъв сополанко му се доверяваш да е титуляр докато е още на 16, а той след две години ти се отблагодарява с нож в гърба.Стърлинг, Донарума, Джон Стоунс-все боклуци от млада възраст.В това отношение съм благодарен на Гризман, поне като неутрален фен.Щеше да е страхотно попълнение, но поне един има в този футбол, който да демонстрира лоялност.Дано Рашфорд успее да се опази от такива измекяри като Райола.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 16 юни 2017 09:24

Thsmith написа:Честно казано, ако сте готови да дадете 70 млн за Мората, едва ли са толкова много повече парите за Кейн. Едни 100-110 млн и сигурно ще го пуснат, а е 5 пъти по-добър. :lol:

В такива моменти човек се пита дали е редно да се смее или да плаче.

vasilnv написа:За Бейл и мен ме е яд, че не можем да го вземем, но каквото и да си говорим той е един от най-добрите футболисти в света и няма да си тръгне лесно.

И нас ни е яд, човече. Ако зависеше от мен го пусках без пари, разбираш ли? :lol: Съгласен съм, че е сред най-добрите футболисти, но това в Уелс.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 16 юни 2017 12:29

Биднали сте 70, Реал искат 90 (в евро) - ще има яко изцеждане май :lol: :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 16 юни 2017 13:56

JackPackage написа:Биднали сте 70, Реал искат 90 (в евро) - ще има яко изцеждане май :lol: :roll:

На Танкреди не може да се вярва много много. Той тая нощ писа, че Юнайтед са се свързали с Барселона за Андре Гомес. В което няма никаква логика.
Иначе е ясно, че за Мората ще платим повече от колкото би трябвало да струва футболиста, ама то може ли някой да каже колко струват реално футболистите в момента. Реал искат ние да им платим Мбапе. Ама сигурно им е ясно, че ако тръгнат да купуват Де Хеа, ще трябва да се ръснат повече от колко ние за Мората.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”