Манчестър Ю - Челси 2:1 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи напред ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
rbs

Re: Страх от Бербатов тресе Челси

Мнениеот rbs » 12 апр 2011 17:25

Има за какво да се притесняват от Челси.22 гола не се вкарват с писане по форумите само,а с качества и умения.Убеден съм че Бербо ще реши мача довечера и пак некои писатели по форумите клонящи около МОЛ Сердика ще се чудят под какъв псевдоним да влезнат тук около 23.30ч... :mrgreen:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
evergreen
Контакти:

Мнениеот evergreen » 12 апр 2011 17:28

Малко говори за България,но българското знаме е на обувките му.
http://img52.imageshack.us/img52/7576/berbawazza.jpg

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 12 апр 2011 17:31

Анчелотито се опитва да пусне Бербичка, защото ще бъде по-спокоен за вратата на изЧелси. :o
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 апр 2011 17:33

хахаха страхотен блъф Карло Анчелоти тайничко се надява именно Бербо да е титуляр :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 12 апр 2011 17:39

Vojdek написа:
NIKSANA написа:наистина май нищо не си ме разбрал.. ами здраве да е
п.п. махни БОЛДовете и ще разбереш може би защото са доста некоректно поставени ама каквото това.. и не съм казал че Челси е малък тобор.. напротив бяха ми фаворит за ШЛ

Единственото, което разбирам е, че ти не харесваш Бербатов, като футболист, смяташ, че е полезен в 15% от мачовете на големите отбор(Манчестър Юнайтед), и все пак в един наистина сериозен мач, какъвто е 1/4 финала с Челси за ШЛ, като Челси са ти фаворити за спечелването на тоя трофей, ти смяташ че той ще е чудесен вариант.

Кажи кои са тия 15% мачове?

с две думи мисля, че е опасен за предстоящият мач, но не харесвам много стилът му. Предпочитам друг тип футболисти.. но може да създаде много проблеми в предстоящият мач!
п.п.: трябва да пиша по кратко

Тия 15% мачове са, когато имаш по- плътна защита и са ти необходими играчи, които импровизират, с добър пас и пласиране. Карло Анчелоти никога не се оголва.. защо го спорим като само 1 човек може да реши кой ще играе и сигурно вече го е решил!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 12 апр 2011 18:12

evergreen написа:Малко говори за България,но българското знаме е на обувките му.
http://img52.imageshack.us/img52/7576/berbawazza.jpg

8-)

Браво ! :lol:
Е, сега вече го признах за патриот ! :lol: Дали и на бандажа на гащетата си няма трикольора ? :lol: Така де, ако случайно му паднат все някой да забележи, че е българин ... :lol:
Сега да ви обясня и нещо друго. Ходил съм на много мачове из цяла България преди години. Никъде не съм чувал агитката на местния отбор да скандира името на чужда държава ... :evil:
В Благоевград съм го чувал обаче !!!
Сещате ли се за какво намеквам ? Бербатов с отказа си от националния отбор показа, че не се различава много от съгражданите си ....
Нищо лично срещу Берба. Просто се чувствам българин и смятам, че когато си роден в дадена държава трябва да я обичаш като своя родина независимо какъв се чувстваш.
Да не се отклоняваме от темата обаче. Тя е, че Челси се страхувал от Бербатов. Затова съм толкова активен в нея, защото Челси е моят английски отбор и смятам, че това не отговаря на истината !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Naskooo
Контакти:

Мнениеот Naskooo » 12 апр 2011 18:42

Beck's написа:Мачове 123 - Голове 48

Това са му головете за Манчестер във всички състезания !!!!
Нека да е зле .

Руни
390 161

Сами сметнете коефициента на полезно действие!!!!!!!!!!

Само не мога да разбера , какво искаш да ни съобщиш ?
Да , Руни има по-добър процент мач/гол , но с 2 % . Руни има съотношение 41% мач/гол , а Бербатов 39% мач/гол .

А до пуберите - Бербатов е винов , за това , че в Англия са чували за България !!! Той е българин , замислете се вие като го плюете така "дали вие сте" !?!?!?!?

П.П. - не видях това "Нека да е зле" . Сега разбирам смисълът на тази информация , но не може да ги сравняваме .

Хейтърчетата от Челси (и бас държа , че преди Абрамович да ви купи симпатията, даже не сте чували за "Станфорд БРИДЖ" , а пуберите още се чудят какво е това .) с пари нищо не става , иска се и акъл . 50 милиона за Торес , та половин година не може да вкара .

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 12 апр 2011 19:03

Naskooo написа:
А до пуберите - Бербатов е винов , за това , че в Англия са чували за България !!! Той е българин , замислете се вие като го плюете така "дали вие сте" !?!?!?!?

П.П. - не видях това "Нека да е зле" . Сега разбирам смисълът на тази информация , но не може да ги сравняваме .

Хейтърчетата от Челси (и бас държа , че преди Абрамович да ви купи симпатията, даже не сте чували за "Станфорд БРИДЖ" , а пуберите още се чудят какво е това .) с пари нищо не става , иска се и акъл . 50 милиона за Торес , та половин година не може да вкара .

:lol:

Когато аз съм бил фен на Челси в България малко хора знаеха, че съществува такъв отбор. Знаеха само участниците в ТОТО 1, защото там се прокрадваха някакви бегли информацийки от Острова, благодарение на едно малко вестниче "Спорт Тото".
Мачовете от английското първенство се слушаха на ВЕФ-а по радио БиБиСи като сигнала се заглушаваше умишлено от нашите станции (на военните и службите).
Беше забранено да се слушат западни станции и се водеше нещо като престъпление, ако го правиш ... Ако те хванат, че го правиш в затвора нямаше да те вкарат, но щяха да те пишат "неблагонадежден" в досието и щяха да ти провалят целия живот ...
Това само за информация на малките във форума ... ;)

[/center]

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Re: Манчестър Ю - Челси 12.04.11

Мнениеот tornadoto_96 » 12 апр 2011 19:14

Според мен, Челси си изтърваха шанса още на Стамфорд Бридж. Днес ще им е много трудно, но надеждата умира последна. Прогноза 2:1 8-)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Манчестър Ю - Челси 12.04.11

Мнениеот marmi52 » 12 апр 2011 19:19

8-)

Хубаво направена тема, хубав анализ, добре подбрани цитати от интервютата на треньорите ...
Само лекичко си пропуснал да споменеш, че Челси беше ощетен като не им беше дадена 100 % -ова дузпа в последната минута на мача в Лондон .... " ;)

[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”