Ман Юнайтед отчете рекордни загуби

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

phoenix
Контакти:

Re: Ман Юнайтед отчете рекордни загуби

Мнениеот phoenix » 22 мар 2011 18:29

Еййй, злобарчетата тук душевен оргазъм изпитват... Дори и американците да се издънят (а аз искрено го желая това) за инфо на неосведомените Емира на Катар Шейх Хамад Бин Халифа Ал Тани иска да купи Юнайтед. А ако не знаете на този тип прехваления от повечето от вас Абрамович може да му бъде само шофьор :lol:

Потребителски аватар
Chicharito
Контакти:

Мнениеот Chicharito » 22 мар 2011 18:53

MagicMoments написа:Просто нямат никакви приходи и всяка година са на загуба.Скоро фамилия Глейсър ще вадят белия флаг и Ман.Юнайтед в Лига 2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) :lol: :lol:

Говориш на изуст палячо. Манчестър Юнайтед е отбора с най много приходи, със сигурност е поне в топ 3. Един от отборите с най-много фенове по света, затова и печелят доста от най-различни артикули.

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 22 мар 2011 18:53

Другото, което е важно за мен, че наляво и надясно се тръби че въпросния Емир на Катар е върл фен на Юнайтед. А какво по-добре от това ;) Вижте смешното Шити за 3 години само с пари, без грам традиция и манталитет къде стигнаха. А не ми се мисли с мнооогото пари на въпросния Емир и традицията и манталитета на Юнайтед до къде бихме могли да стигнем... Ех мечтиии :mrgreen:

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 22 мар 2011 19:13

Трябва да им намалят храната ....... И К О Н О М И И му е майката. Ще им пратим Дянков за счетоводител :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 22 мар 2011 19:50

БАТКОВ заплаши и предопреди английската футболна асоциация да им вземат лиценза заради огромните задължения, като каза , че следващите са Барселона и Реал М чийто задължения са общо около 900 000 000 евро
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 22 мар 2011 19:58

PFC Litex написа:А тази информация е от?
Също така кога в началото на месец март се дават ГФО-та за предходната година :lol:

[offtopic]За различните компании по различните географски ширини, важат различни правила, така че не се смей неподготвен.Виж Арсенал кога си обявиха ГФО?

А за останалите - :lol: Много омраза, много нещо.Доста неразбираема при това.Да кажеш, че някой е дошъл и хвърлил стотиците милиони, купил е най-добрите играчи от цял свят и така Юнайтед са станали отбор, като Милан, Челси, Ман Сити и т.н.Да кажеш, че нямат школа, като Милан, Интер, Ювентус, Челси, Ман сити, Реал Мадрид( в последно време).Ами не.Даже напротив, бълват играчи от школата, изоставайки само от Барселона на този етап.Купуват си играчи с пари спечелени на терена, с добра игра, не дошли от сметката на Абрамович след пиянска вечер с Морати. И пак ще има някой да злорадства.'Оди разбери?![/offtopic]

Не знам това каква загуба е, печалба ли е, а и не искам да се правя на разбирач по тия тъмни материи, но все си мисля, че щом някой може да тегли такъв заем от банка, значи в банката са сигурни, че същия този някой ще им ги върне. :lol:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Мнениеот smo » 23 мар 2011 02:52

Не искат да вдигат заплатата на Митето и другите звезди. Затова пускат тези слухове. Те участват във всички турнири и са основни фаворити за спечелването им.
Хайде Нафта!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 23 мар 2011 16:11

Айде Арсенал шампион :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 23 мар 2011 19:57

Сега вече ми стана ясно защо мъчат Шрек, при очевидната му хипер слаба форма... то не че някога е бил добър футболист. Явно ще се мъчат да го продадат.

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 23 мар 2011 21:21

naduvko написа:Сега вече ми стана ясно защо мъчат Шрек, при очевидната му хипер слаба форма... то не че някога е бил добър футболист. Явно ще се мъчат да го продадат.

Ахам...съгласен...

Върни се в “Манчестър Ю”