Сити ако искат и 500 млн да дадът ... отбор не се прави само с пари

А ако на Бербатов му тръгне тоя сезон заедно с Рууни ... червената лавина ще дере яко

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MQplaya написа:asas написа:MQplaya написа:Да!И не само титлата - започваме с Къмюнити Шийлд
Е, кога е мача на коя дата, иначе ДА! СЛАВА СЛАВА МАН ЮНАЙТЕД!!!
Неделя 8 август 17:00 срещу Челси
trex написа:Има ли шанс за титлата в Англия? Как няма да имат нали играят там![]()
![]()
А сега сериозно. Манчестър Юн не може да бъде отписан. Не може да се каже същото за Сити, Тотнъм и тн. За да си шампион в Англия се иска класа, постоянство, добра и дълга скамейка и топ ниво в точния момент. За мен има 4 топ отбора- Манчестър, Арсенал, Челси и Ливърпул от които може да се очаква всичко. Миналата година Ливърпул за мен бяха осакатени от треньора. Сити и още 10 трансфера да направят нямат класа и постоянство. Тази година отново обичайните заподозрени
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
gunner4life написа:Вие все ги отписвате Сити, но да не забравеме Челси - отбор, които си беше от нивото на АВ и Евертън. Сега да не ми се нахвърлат феновете им, но преди Абамович Челси нямаха 50г. титла. Та мисълта ми е, че дойде Абрамович докара класен треньор пръсна една камара пари и станаха отбор. Така че Сити след година-две нищо чудно да се борят до последно за титлата. Интересно е кой ще отпадне от зана ШЛ - според мен Ливърпул.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Потребители, разглеждащи този форум: VDP и 4 госта