Крайно време е някой отборчета да минат зад Юнайтед
ВЛ | 25-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Уотфорд | 2:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 25-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Уотфорд | 11.02
Тия са коварни,ама тва не пречи да им пишем една тройка.
Офтопик:
Офтопик:
- redhooligan
- Контакти:
Трябва ни задължителна победа. Надявам се да покажат стабилна игра и да вземат мачът, защото нямаме право на повече грешки.
Жлко че мачът няма да се предава по телевизията за поредна седмица. Мисля си че скоро пакетът ми за телевизийте значително ще намали заради тези изцепки!
Жлко че мачът няма да се предава по телевизията за поредна седмица. Мисля си че скоро пакетът ми за телевизийте значително ще намали заради тези изцепки!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
redhooligan написа:Жлко че мачът няма да се предава по телевизията за поредна седмица. Мисля си че скоро пакетът ми за телевизийте значително ще намали заради тези изцепки!
Teгли си ACE STREAM и си гледаш мача без никакви проблеми, в HD качество, на руски или английски. Не засича, не прекъсват мачовете, както със SopCast-а, а на полувремето има анализи от бивши футболисти, разглеждане на спорните ситуации и т.н. Никога не съм плащал за Диемите, откакто станаха платени, а съм гледал, когато мога, всеки мач на Юнайтед.
tevez написа:Teгли си ACE STREAM и си гледаш мача без никакви проблеми, в HD качество, на руски или английски. Не засича, не прекъсват мачовете, както със SopCast-а, а на полувремето има анализи от бивши футболисти, разглеждане на спорните ситуации и т.н. Никога не съм плащал за Диемите, откакто станаха платени, а съм гледал, когато мога, всеки мач на Юнайтед.
Подкрепям на 100%!
Победа с какъвто и да е резултат е жизнено важна с оглед мача между Ливърпул и Тотнъм.
- PValchinov
- Контакти:
tevez написа:redhooligan написа:Жлко че мачът няма да се предава по телевизията за поредна седмица. Мисля си че скоро пакетът ми за телевизийте значително ще намали заради тези изцепки!
Teгли си ACE STREAM и си гледаш мача без никакви проблеми, в HD качество, на руски или английски. Не засича, не прекъсват мачовете, както със SopCast-а, а на полувремето има анализи от бивши футболисти, разглеждане на спорните ситуации и т.н. Никога не съм плащал за Диемите, откакто станаха платени, а съм гледал, когато мога, всеки мач на Юнайтед.
То хубаво Ace Stream, но докато намериш точния стрийм и са минали 15-20 минути от първото полувреме. Иначе това е най-добрата алтернатива.
И малко офтопик да Ви попитам колеги. Възможно ли е да се абонираш за MUTV, от България, и какви са условията, малко по подробно ако някой намери време да обясни? Благодаря предварително!!
-
exclusiveremix
- Контакти:
А някой може ли да обясни как по-точно става гледането с този ACE Stream.Засега си чакам потвърждаващото писмо,оттам нататъка какво правим ?
За мача - задължителна победа и да се надяваме Тотнъм да опънат Ливерпул.Не знам защо,но като гледал Хъл Сити какво правят в последните си мачове,се надявам и поне на един X от тях срещу Арсенал.Ако с днескашната победа и съответно загубите на нашите конкуренти, се доберем до 4тото място ще е повече от идеален ден!
За мача - задължителна победа и да се надяваме Тотнъм да опънат Ливерпул.Не знам защо,но като гледал Хъл Сити какво правят в последните си мачове,се надявам и поне на един X от тях срещу Арсенал.Ако с днескашната победа и съответно загубите на нашите конкуренти, се доберем до 4тото място ще е повече от идеален ден!
Браво на Моуриньо! Ей тва е състав 
Офтопик:
Офтопик: