Дано това с Рохо не е нещо сериозно.
ФА Къп | Манчестър Юнайтед - Рединг | 4:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MapTo_D
- Контакти:
Re: ФА Къп | Манчестър Юнайтед - Рединг | 07.01 | 14:30
Коментатора от Диема-та пиян, бил е на имен ден, или сега е. Как възхвалява гола на Руни, все едно е вкарал ножичния удар на Сити, а той нашия човек с коляно, ами квото дойде пък.
18 удара през първото полувреме.
Марсиал и особено Рашфорд спокойно можеха да са с хеттрици. 
Страхотно начало на мача, но след това съм със смесени чувства.
Ето, днес пак се случи и то не един път!
Някои положения се проиграха с лека ръка, дано Моуриньо вземе мерки и да ги нахока(непослушните деца).
Относно рекорда на Рууни - честно казано предпочитам той да падне срещу Ливърпул, но...каквото е писано
Рединг не са особено мерило, но друго си е когато имаме скорост и пъргавина в последната част, комбинациите са бързи, с 1-2 докосвания, пасове в дълбочина и изобщо динамиката е прекрасна.
Идеята ми е, че това каре трябва да получава повече шансове за изява, но поради една или друга причина, това трудно ще се получи.
Дано, но времето ще покаже, не се притеснявайте, опции имаме, защитата ни е чук отвсякъде, всички са страхотни.
През второто полувреме искам да вкараме минимум 2 гола и Швайни и Мики да влезнат в игра.
На мястото на Карик и...Мата примерно.
Марсиал и особено Рашфорд спокойно можеха да са с хеттрици.
В интерес на истината, буквално във всеки един мач, ние правим поне един фрапантен пропуск.
Ето, днес пак се случи и то не един път!
Някои положения се проиграха с лека ръка, дано Моуриньо вземе мерки и да ги нахока(непослушните деца).
Относно рекорда на Рууни - честно казано предпочитам той да падне срещу Ливърпул, но...каквото е писано
Рединг не са особено мерило, но друго си е когато имаме скорост и пъргавина в последната част, комбинациите са бързи, с 1-2 докосвания, пасове в дълбочина и изобщо динамиката е прекрасна.
Идеята ми е, че това каре трябва да получава повече шансове за изява, но поради една или друга причина, това трудно ще се получи.
Дано, но времето ще покаже, не се притеснявайте, опции имаме, защитата ни е чук отвсякъде, всички са страхотни.
През второто полувреме искам да вкараме минимум 2 гола и Швайни и Мики да влезнат в игра.
На мястото на Карик и...Мата примерно.
- MapTo_D
- Контакти:
Баи замина за да играе на КАН за около месец, ако и положението с Рохо е зле, изведнъж може да се окажем с осакатен център на защитата. Като знам и Джоунс колко е чуплив... Шоу не се знае в какво състояние е, за да може евентуално Блинд да пълни дъпки в центъра....абе дано няма повече контузии, особено в тази зона, че да не я окъсаме...
Re: ФА Къп | Манчестър Юнайтед - Рединг | 4:0
Харесва ми рутината, с която спечелихме. Честито!