ФА Къп | Манчестър Юнайтед - Рединг | 4:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Re: ФА Къп | Манчестър Юнайтед - Рединг | 07.01 | 14:30

Мнениеот MapTo_D » 07 яну 2017 15:13

Коментатора от Диема-та пиян, бил е на имен ден, или сега е. Как възхвалява гола на Руни, все едно е вкарал ножичния удар на Сити, а той нашия човек с коляно, ами квото дойде пък. :lol:
Дано това с Рохо не е нещо сериозно.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 07 яну 2017 15:20

18 удара през първото полувреме. :mrgreen: Марсиал и особено Рашфорд спокойно можеха да са с хеттрици. :mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 яну 2017 15:32

Страхотно начало на мача, но след това съм със смесени чувства.

Марсиал и особено Рашфорд спокойно можеха да са с хеттрици.

В интерес на истината, буквално във всеки един мач, ние правим поне един фрапантен пропуск.

Ето, днес пак се случи и то не един път!
Някои положения се проиграха с лека ръка, дано Моуриньо вземе мерки и да ги нахока(непослушните деца).

Относно рекорда на Рууни - честно казано предпочитам той да падне срещу Ливърпул, но...каквото е писано :)

Рединг не са особено мерило, но друго си е когато имаме скорост и пъргавина в последната част, комбинациите са бързи, с 1-2 докосвания, пасове в дълбочина и изобщо динамиката е прекрасна.
Идеята ми е, че това каре трябва да получава повече шансове за изява, но поради една или друга причина, това трудно ще се получи.

Дано това с Рохо не е нещо сериозно.

Дано, но времето ще покаже, не се притеснявайте, опции имаме, защитата ни е чук отвсякъде, всички са страхотни.

През второто полувреме искам да вкараме минимум 2 гола и Швайни и Мики да влезнат в игра.
На мястото на Карик и...Мата примерно.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 07 яну 2017 15:53

Баи замина за да играе на КАН за около месец, ако и положението с Рохо е зле, изведнъж може да се окажем с осакатен център на защитата. Като знам и Джоунс колко е чуплив... Шоу не се знае в какво състояние е, за да може евентуално Блинд да пълни дъпки в центъра....абе дано няма повече контузии, особено в тази зона, че да не я окъсаме...

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: ФА Къп | Манчестър Юнайтед - Рединг | 4:0

Мнениеот soad » 07 яну 2017 16:27

Харесва ми рутината, с която спечелихме. Честито!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 07 яну 2017 16:35

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 яну 2017 17:13

Speaking to BT Sport and MUTV after the game, the boss said: "I don't know [what the damage is]. We have to wait a little bit. A muscle is a muscle and you're always afraid of it but let's see what is going on.

"It would be so important for us to keep our central defenders fit for the month of January.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 яну 2017 18:31

Моуриньо определено възроди Карик. Знаете, че аз лично никога не съм го харесвал, но в случая не мога да кажа на черното бяло. Също така забелязвам, че изглежда в доста добра физическа форма, за което съдя най-вече по спринтирането да догони човек през центъра, което нерядко се случва или казано накратко - той покрива сериозен периметър/дистанция за възрастта си, бори се наравно и изобщо изглежда свеж.
Да не би да е тръгнал на йога? :)

Всъщност, голяма част отбора изглеждат в прекрасна спортна форма(да не кажа всички) и в този ред на мисли е ключово да се спомене и за нашата поличба от последните години с контузиите.
Не съм перфектно запознат, но доколкото помня Челси при Моуриньо доста рядко имаше контузии, изкараха в шампионския сезон(2014-2015) буквално с един и същи състав, докато при нас...Ван Гаал непрекъснато се оплакваше пред медиите, а веднъж настъпи сензация, когато обяви публично, че имаме само един контузен, можете ли да повярвате!?
Сиреч, тънката ми мисъл е, че е силно вероятно т.нар.методика на тренировъчния процес, новият щаб и пр.(+доза късмет, без него не може) да играят ключова роля за тази работа.
Ето, че този сезон(да чукнем на Фелайни :P ) положението е повече от нормално, визирайки най-вече хората, които играят редовно.

Няколко думи и за мача:
1.Жалко, че пак имахме 15+ удара, а този резултат е доста малък(на техния фон).
Понякога се чудя, а бе, тези играчи, толкова ли нямат сила да ритнат топката? Вътрешният фалц на Марсиал и Рашфорд като по учебник при головете, ама в останалите ситуации? Рууни едно време с каква първичност шутираше, а сега...все се опитва на вътрешен фалц, технично, което реално не е в неговия стил, не че не трябва да го прави, но като имаш възможност "да скъсаш мрежата", какво ги жалиш!?
2.Очаквах малко повечко от Рединг(като хъс и агресия) и Яп Стам, който е доста харизматичен в ролята си на мениджър(поведението му и езикът на тялото ми допаднаха, а и за първи път го гледам като мениджър).
Кой е предполагал, че онова холандско "животно" някога ще се насочи към тази професия?
Но фактът, че отборът се намира на 3-то място в Чемпиъншип, говори красноречиво за добрата работа, която се върши там. Успех и догодина във Висшата лига!

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 07 яну 2017 18:37

Най-голямото животно е Рашфорд, който всички забравяме, че е само на 19 и дори все още е с брекети на зъбите. :mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 яну 2017 18:46

Неслучайно съм сложил името му в подписа ми :)

p.s.
Честно казано, като т.нар.нови попълнения на мен лично ми е голяма мъка, че в Манчестър Юнайтед не играят Гарет Бейл и Върджил ван Дайк(единствено за него вече бих разменил поне двама от Майк/Рохо/Джоунс).

[wrapimg=]http://this11.com/play/abMz4hsacU.png[/wrapimg]
И с този състав и опита на Моуриньо ще се превърнем в първия отбор дублирал Шампионската лига 8-)

p.s.
Защо Реал Мадрид спечелиха два пъти Шампионската лига и изобщо прогресираха рязко(в сравнение с предходните сезони)?
Защото взеха най-добрият играч в света - Гарет Бейл!
Никога не казвай никога, но никога няма да спре да ме боли сърцето, че Гарет Бейл не е в Манчестър Юнайтед.
Той просто е създаден за нас, но...
Няма друг футболист в света, който да продължи безупречно британската приемственост на Райън Гигс и Уейн Рууни.
Побиват ме тръпки като мисля по въпроса - какво ще стане, когато Уейн Рууни приключи с Манчестър Юнайтед?
Да, Рашфорд е млад битанец, но за съжаление няма нищо общо с характера на Рууни(като млад), Погба е фантастичен, но е лекенце по душа, Златан е пред пенсия, Мики също е страхотен, но пък няма лидерски качества...
Бейли и Ерера - те са единствените на този етап, които могат да продължат делото, но първо, че не са британци и второ, нужен ни е човек от офанзивната част, голмайстор, който да бъде и двигателят на отбора.

Откъдето и да го погледнем, Моуриньо трябва да направи всичко възможно да купи Гарет Бейл!
Стига му толкова в Мадрид, време е да си дойде на Острова :)

Върни се в “Манчестър Ю”