Бербатов и Евра са най-добрите в Манчестър.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Бербатов и Евра са най-добрите в Манчестър.

Мнениеот Red_champions » 31 юли 2009 11:06

Така е ,ти го каза най-точно.А Бербо е магьосник,когато е с топката,дори когато я губи,го прави красиво :lol: . Този сезон му желая 20 гола в Премиершип :) първенството ще е интересно в Англия и дано се справи добре.Виж,иначе според мен няма никакво значение дали футболиста Х е,който е българин е бил в ЦСКА,Левски или друг роден отбор.Тези футболисти представят и България пред Европа в сферата на футбола и трябва да бъдем зад тях и да не бързаме да ги отписваме.Пример-един от играчите,които напоследък дори и левскарите забравиха,а ми е един от любимите -Валери Домовчийски.Еми какво като е бил левскар?!?Вкарва,играе,старае се,труди се,играе в добър отбор и се представя добре,изобщо има много примери,най-ме дразни,че всички национални треньори ,които се изреждат не обръщат никакво внимание на българите,играещи в Русия.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 31 юли 2009 11:34

nedev30 написа:ако питаш говедата,Бербо не става. Ако питаш хората , това е човека който държи БГ в футбола сега. Успех на Митко. голмайстор на висшата лига е нямали до сега българн. време е.

Пожелавам му да стане и голмайстор в квалификациите за световно и европейско първенство с националния отбор! :lol:

Потребителски аватар
KingForadayy
Контакти:

Мнениеот KingForadayy » 31 юли 2009 12:53

Бербатов е сред най- добрите в света , а един мармот овивал шоколад и се пускал по пързалката :mrgreen:

mimyto
Контакти:

Мнениеот mimyto » 31 юли 2009 14:10

Най-добрите изпълнители на наказателни удари имаш предвид може би :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 31 юли 2009 21:40

Линк към оригиналната статия:
https://www.goal.com/en/news/755/europe/2009/07/30/1413266/audi-cup-final-tops-and-flops-bayern-munich-manchester

Като цяло ми се видяха малко изморени футболистите на Манчестър в този мач .. или може би просто Байерн са били прекалено енергични :)
Странно ми се видя, че не излезнаха на награждаването. Всички други отбори бяха там. Райън Гигс се появи само за да вземе купата и се прибра..

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 05 авг 2009 11:11

Пичове, аз съм Левскар, но ценя Бербатов, радвам се когато играе добре за Юнайтед. Но малко се замислете дали и той не е виновен за отношението на голяма част от привържениците на Левски към него? Особено на по-крайните такива...
Бихте ли ми казали защо трябваше например да се прави на интересен и на една тренировка на национала, заедно с Благо курвата да се качва и да кара трактор. Извинявайте, но трябва да сме малоумни, за да не разберем намека...

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 10 авг 2009 22:00

phoenix написа:Пичове, аз съм Левскар, но ценя Бербатов, радвам се когато играе добре за Юнайтед. Но малко се замислете дали и той не е виновен за отношението на голяма част от привържениците на Левски към него? Особено на по-крайните такива...
Бихте ли ми казали защо трябваше например да се прави на интересен и на една тренировка на национала, заедно с Благо *****та да се качва и да кара трактор. Извинявайте, но трябва да сме малоумни, за да не разберем намека...

Ми то днес пак се е качвал.... Означава ли нещо това или само търсите под вола теле ? ? ?
Смешковци ... :)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 16 авг 2009 13:20

BLaNCo_NeGrO написа:K'ви голове да вкарва ве майна, той играе като халф през повечето време!? Да го забият с Оуен напред и да не мърда от там цял мач, може и да почне да вкарва ... трябва да се забие отпред и да чака топката, а не цял мач да седи малко след центъра и да раздава пасове ... поне в Тотнъм беше така.

Абсолютно съм съгласен с теб,не значи че като играе добре на този пост,това е най-подходящото място за него на терена.Според мен съра си осъзна грешката и дано я поправи по-скоро,защото това мотаене може да му струва титлата този сезон,след като видях Арсенал вчера,а и градския съперник не е за подценяване.Бербатов е 9 и мястото му е в наказателното поле да вкарва голове,а не да раздава само пасове,иначе всички ще чакат Оуен,Рууни,Македа и господ да вкарват,а ще плюят Бербо,че не вкарва.

Потребителски аватар
Berba
Контакти:

Мнениеот Berba » 22 авг 2009 19:06

Прав си за Евра ... , но Бербатов не съм сигурен , че ще е НАЙ-ДОБРИЯ... Но пък ще стискаме палци ... :)

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 28 авг 2009 14:06

Ще го видим този сезон...казват,че сега щяли да го пускат само централен нападател,а не да раздава пасчета.Дано да е вярно,видяхме резултатите в Тотнъм.Дано да вземат някой качествен халф,защото тоя Нани не мога да го търпя вече...Роналдо беше лакоме и голаджия,но Нани е само първото.
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”