ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Лудогорец-Лацио 1/16 финали Лига Европа !

Мнениеот DmG » 16 дек 2013 15:39

stefani написа:
balgarin написа:Да напомня, че ще играят Лудогорец и Лацио. Не Левски и ЦСКА...
Щом Домуса говори за подценяване, работата е сериозна. Значи ако Лудогорец не подценят Лацио няма да имат никакъв проблем. А пък според старшията Лацио имали само едно единствено предимство-нямали зимна пауза. Петричев и той да е измъдрил някой бисер из медиите? :mrgreen:

Пази боже, сляпо да прогледа :lol: :lol: :lol:

Ти пък кога си ходила на мач . хахахах жена и футбол А да имаш няколко мача за фейсбук снимки !

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 дек 2013 15:41

mormona написа:
Балкански Орел написа:
mormona написа:аЙДЕ СТИГА БЕ ! Лацио... е добре ама ако идеята за следващия евро сезон е участие И ПЕЧЕЛЕНЕ НА ТОЧКИ в ШЛ, то Лацио не трябва да е притеснение. Лудогорци си преизпълниха програмата, от тука натам каквото стане! И Лацио и Валенсия не са мега фаворити в турнира както примерно Наполи, Тотнъм и Юве. Както преди години бяха Севиля, Челси , Баварците, Атлетико и Порто... Този турнир разбирасе е предимно за Испанските НО И ЗА източноевропейските клубове!
Срам ме е , че съм Левскар! Сега горките зелени хора ще имат сигурно 2 гостувания... И какво излиза - левскари срещу левскари на мач на Лацио и Лудогорец? Аз вероятно ще съм на Васил Левски и ще съм в агитката на домакините! А за лумпените разбирам , че е по-важно да подкрепят побратимите си. Имам приятел фен на Лацио който обаче ще е в зелената агитка! Но за някои псевдонационалисти е по-важно да подкрепиш чуждото. Ако не ме лъже паметта то точно фенчетата на Левски ходят на Луковия марш и се праскат в гърдите колко много обичат майка България... сега ще ги видим! Съмненията са ми , че това са хора имащи нужда да агресират и национализма им дава параван. Сега като идат в агитката на СС Лацио ще блеснат ярко... Точно затова пожелавам на Лудогорец да си оправи стадиона и да си домакинства в Разград. Далеч от комплексирания софиянец!

Стига глупости бе братле, сектора за гости ще е макс 900-1000 човека, а Лудогорци ще са повече. (Нагледали сме се на интернет закани).Аз симпатизирам на Лацио най вече заради идеологията на клуба, но никога няма да ги подкрепям срещу Български отбор.

Е аз споменавам ли тебе ? Говоря за всеки друг психар. Аз съм от Барса както виждаш ма кого подкрепях на мача с Левски в ШЛ ?

Кво ви става на вас, ти казваш че Лудогорец щели да бъдат гости, това няма как да стане защото само на думи сме големи, а Лудогорец като зацепят и кажат макс 1500 билети за Лацио и кво ? Ако ще и 10 хилки да са.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 16 дек 2013 15:43

BRF написа:
Виктор 1914 написа:Чорбета, до преди 2ч всеки един от вас щеше да защити, чорбарите които викаха за Ливърпул навръх 3-ти март преди години, когато англичаните бяха гости на Левски?!

Сега станахте моралисти и патриоти, когато видяхте, че Левскари ще подкрепят Лацио в София????

Аз съм чорбе и вярвам в свободния избор на всеки да подкрепя когото си иска!Така стана и с българите,които подкрепиха Ливърпул,така и тези,които ще подкрепят Лацио!Имам приятели,които не са цесекари,а фенове на Ливърпул които бяха на мача, имам и приятел цесекар,който ще отиде да вика за Лацио!

Съгласен съм с теб. Но като чета тук и в други форуми, каква драма става от това, че говедата ще викат за Лацио...
Мачовете на които съм ходил, без да участва Левски са : Черноморец Бургас - Хит Нова Горица и Черно Море - Щутгарт, не съм викал за никой, просото съм ходил на мач, да видя "къде сме ние, къде са чуждестранните отбори", и не смятам, че има нещо лошо в това.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 дек 2013 15:44

Между другото Рома отпадна от Слован Братислава преди 2,3 години,а миналата Виктория Пилзен отстрани Наполи в Лига Европа.Италианските отбори подценяват този турнир и тук е шанса на Лудогорец.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 16 дек 2013 15:45

Разградските орли срещу Римските орли. Ще пада скубане на перушина. :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 дек 2013 15:46

Мотивиращ съперник и за публика и за играчи.
По отношение на шансовете - нека си представим, че ПСВ са били в тяхната група, а Лацио в нашата? Сега ПСВ как щяха да ни изглеждат ако ни се бяха паднали?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 дек 2013 15:47

Балкански Орел написа:
mormona написа:аЙДЕ СТИГА БЕ ! Лацио... е добре ама ако идеята за следващия евро сезон е участие И ПЕЧЕЛЕНЕ НА ТОЧКИ в ШЛ, то Лацио не трябва да е притеснение. Лудогорци си преизпълниха програмата, от тука натам каквото стане! И Лацио и Валенсия не са мега фаворити в турнира както примерно Наполи, Тотнъм и Юве. Както преди години бяха Севиля, Челси , Баварците, Атлетико и Порто... Този турнир разбирасе е предимно за Испанските НО И ЗА източноевропейските клубове!
Срам ме е , че съм Левскар! Сега горките зелени хора ще имат сигурно 2 гостувания... И какво излиза - левскари срещу левскари на мач на Лацио и Лудогорец? Аз вероятно ще съм на Васил Левски и ще съм в агитката на домакините! А за лумпените разбирам , че е по-важно да подкрепят побратимите си. Имам приятел фен на Лацио който обаче ще е в зелената агитка! Но за някои псевдонационалисти е по-важно да подкрепиш чуждото. Ако не ме лъже паметта то точно фенчетата на Левски ходят на Луковия марш и се праскат в гърдите колко много обичат майка България... сега ще ги видим! Съмненията са ми , че това са хора имащи нужда да агресират и национализма им дава параван. Сега като идат в агитката на СС Лацио ще блеснат ярко... Точно затова пожелавам на Лудогорец да си оправи стадиона и да си домакинства в Разград. Далеч от комплексирания софиянец!

Стига глупости бе братле, сектора за гости ще е макс 900-1000 човека, а Лудогорци ще са повече. (Нагледали сме се на интернет закани).Аз симпатизирам на Лацио най вече заради идеологията на клуба, но никога няма да ги подкрепям срещу Български отбор.

Повече от 400,надали!Даже и това са много-стотина от Италия и още толкова от България и малко от Гърция,Сърбия,Румъния-евентуално!Така ги виждам аз!Макс 400!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 16 дек 2013 15:49

DmG написа:
stefani написа:
balgarin написа:Да напомня, че ще играят Лудогорец и Лацио. Не Левски и ЦСКА...
Щом Домуса говори за подценяване, работата е сериозна. Значи ако Лудогорец не подценят Лацио няма да имат никакъв проблем. А пък според старшията Лацио имали само едно единствено предимство-нямали зимна пауза. Петричев и той да е измъдрил някой бисер из медиите? :mrgreen:

Пази боже, сляпо да прогледа :lol: :lol: :lol:

Ти пък кога си ходила на мач . хахахах жена и футбол А да имаш няколко мача за фейсбук снимки !

Сигурно съм от пРазград, че да не ходя ... :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 дек 2013 15:54

BRF написа:
Балкански Орел написа:

Повече от 400,надали!Даже и това са много-стотина от Италия и още толкова от България и малко от Гърция,Сърбия,Румъния-евентуално!Така ги виждам аз!Макс 400!

Рим е хубава и удобна дестинация. Може и повече да са (сме).
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 16 дек 2013 15:55

Какво толкова се плашите на Лацио... Лудогорец да не отиват на заколение ? С Байерн М ли са се паднали ? Успех на Лудогорец и ку*ец за тези, които ще викат ОТНОВО срещу българския шампион !

Върни се в “Лудогорец”