Държавата отпуска 4 млн.лева на Лудогорец.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Държавата отпуска 4 млн.лева на Лудогорец.

Мнениеот Parmalat » 11 ное 2013 20:00

BRF написа:То такова крадене е в тази държава,че ако тия пари не се дадат за стадион,някой ще ги открадне :mrgreen: !
Ако си оправяте и гостуващия сектор,ОК!Та затова,трябва първо да има ПРОЕКТ,кое как ще изглежда и как ще се направи.Вярно,че доста неща се правиха на проекти и после нищо не ставаше,особено при нас,но все пак смятам,че това е начина!

Заповядай http://f7-preview.agilityhoster.com/ard ... ogorec.pdf
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 11 ное 2013 20:57

Радостно е, че ще се изгради нещо хубаво. Убеден съм, че след реконструкцията Разград ще има стадион бижу. Всички стадиони, на които Лудогорец игра в Европа, бяха класи над тези в България. Какво можем да кажем за тези в Одеса, Базел, Айндховен - страхотни съоръжения. А за нас тук имаше една единствена алтернатива освен националния стадион, този в Бургас. След като представяме такава футболна продукция и показахме амбиции в Европа, нормално е да се мисли и работи за реконструкция и обновяване на Лудогорец Арена. Това, което виждам на проекта наистина ми харесва и мисля, че в цяла североизточна България ще е най-доброто.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 ное 2013 21:03

Aз не мисля ,че това ще е евентуалния проект. Просто този е много много стар ... и.. слабо . Със сигурност ще бъде друг.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 11 ное 2013 21:18

в строителния форум имаше подобна дискусия за изискванията за мачове от ШЛ и се оказа,че за да приемеш такъв мач освен стадион 4-та категория,трябва да има 5 звезден хотел и летище в града + още подобни изисквания,така че за съжаление община Разград посмъртно не може да покрие такива изисквания

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 11 ное 2013 21:28

Спряха парите за залата в Пловдив а ще ги дават за стадион на село.Депесарска работа.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 11 ное 2013 21:35

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Домус ага нема да получи нито с'тинка държавна пара, оти ке събориме правителството е такова.Първо да плати осигуровките на работниците от БМФ ,че не ги е плащал половин година, па тогаз да налива кинти за ритни-топковците от Л-Ц. КАЗАХ!

я сядай да си учиш уроците за утре :!: КАЗАЛ БИЛ :) ...................ей келеш недорасъл

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 ное 2013 22:58

джони написа:в строителния форум имаше подобна дискусия за изискванията за мачове от ШЛ и се оказа,че за да приемеш такъв мач освен стадион 4-та категория,трябва да има 5 звезден хотел и летище в града + още подобни изисквания,така че за съжаление община Разград посмъртно не може да покрие такива изисквания

За пореден път се убеждавам, че всеки си измисля правила в този форум.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 11 ное 2013 23:07

honda написа:
tsonpen написа:
honda написа:Съвсем случайно е спонсор на ФК Лудогорец. Интересно как компания ,която дължи на държавата стотици милиони лева може да налива милиони в един ФК. Позволи ми да се усъмня в добрите намерения на г-та Домусчиеви. Ако наистина имат тези 16 млн лева за стадиона на Лудогорец, защо не са изплатили заплатите и осигоровките на служителите си? Има ли смисъл да споменавам че неплащането на осигоровки е престъпление.
по приватизационния договор на БМФ г-та трябва да инвестират около 750 млн лева , до момента реално не са инвестирали нищо.

Има ли смисъл отново да те приканя да извадиш дори един едничък ФАКТ в подкрепа на думите си.
Как реално да не са инвестирали нищо, като един период дори го бяха изпълнили предсрочно.
Злобата ще те изяде теб!

:)
Сигурен ли си в това дето си го написал. да не се окаже,че това шумно анонсирано изпълнение на инвестиционния план е май само прах в очите. Да не се окаже че въпросните кораби не са собственост на г-та Домусчиеви? ;)
В една друга тема бях направил едни прогнози , ще видим дали ще позная( или вече съм познал ;) )
Не усещащ ли колко си смешен ,като си скочил да защитаваш едни хора ощетели държавата със стотици милиони ,това са пари взети от джоба на всеки от нас ,включително и на теб. Ако поне ти плащат за това бих те разбрал,ако ли пък не ,е много жалко.
За мен не се безокой , аз съм човек ,който вече е прехвърлил зенита, отдавна парите не са моя проблем. Имам достатъчно и внуците ми да няма нужда да работят.

Човек, не се опитвай да обясняваш, никой няма да те разбере. Българинът обича да му е зле, да го тъпчат, да го бият и в същото време той да ръкопляска на биячите си. Затова ние си стояхме под робство, затова и комунизма си обичаме, затова и винаги ще си стоим на опашката, тънейки в собствената си простотия. Ако утре Домусчиев вземе 10 000 000 от Разград и в замяна им построи една площадка за 100 000, хората пак ще го обичат, нищо че са им взели 100 повече. Плюем циганите, ама все повече заприличваме на тях, даже и една и съща музика слушаме вече!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 ное 2013 23:27

Домусчиев в "пред банята" внесе достатъчно яснота по казуса, така че, който слушал, слушал, който не нека продължава да злобее по техен адрес.
Тая държава по някакъв начин трябва да бъде пряко ангажирана в спорта, защото спорта на първо място е здраве.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 ное 2013 23:38

джони написа:в строителния форум имаше подобна дискусия за изискванията за мачове от ШЛ и се оказа,че за да приемеш такъв мач освен стадион 4-та категория,трябва да има 5 звезден хотел и летище в града + още подобни изисквания,така че за съжаление община Разград посмъртно не може да покрие такива изисквания

Хайде да ми покажеш къде пише, че трябва да има летище в града! Защо първо пишете, после мислите?
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”