Фен клуб на „Лудогорец” във Варна

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Фен клуб на „Лудогорец” във Варна

Мнениеот tsonpen » 13 окт 2013 13:35

iliyan написа:Остави ги ! 2 титли имат , все едно имат 20 ;) Някой да чул за фен клуб на Литекс извън Ловеч като станаха втори път шампиони - не ! Капанска работа !

Колко ловчанлии има във Варна и колко разградчани?
Две титли, но сме актуален шампион, така че не виждам какво те очудват напълно естествени неща. За пореден път.
[center]Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 13 окт 2013 13:46

tsonpen написа:
iliyan написа:Остави ги ! 2 титли имат , все едно имат 20 ;) Някой да чул за фен клуб на Литекс извън Ловеч като станаха втори път шампиони - не ! Капанска работа !

Две титли, но сме актуален шампион, така че не виждам какво те очудват напълно естествени неща. За пореден път.

Пич кое му естественото ?! Първо се пише учудвам , а не очудвам ! Второ този спор съм го водил дори с Ралка Левскарка - Фен клуб на Левски в Търново !
И тя да ми говори , че за нея първо е Левски и ако играят с Етър ще е в агитка на Левски ! Как виждаш някой варненец във вашата агитка а ?!
Черно Море имат повече сезони в Елита отколкото вие мачове в елита(образно) , нищо че не са ставали шампиони ! Колко играчи има от Черно Море които са ставали национали а ?! Достатъчно !
Вие нямате нито един национал за 60г. ! Какъв фен клуб ви гони ! Ако искате да си направите място където ще се събират капанците във Варна да гледат мачове - ок ! Просто не дразнете хора излишно !
Да не ви дойдат на гости ултрасите на Черно Море и после да казвате , че сте имали фенклуб във Варна !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 13 окт 2013 13:58

iliyan написа:
tsonpen написа:

Пич кое му естественото ?! Първо се пише учудвам , а не очудвам ! Второ този спор съм го водил дори с Ралка Левскарка - Фен клуб на Левски в Търново !
И тя да ми говори , че за нея първо е Левски и ако играят с Етър ще е в агитка на Левски ! Как виждаш някой варненец във вашата агитка а ?!
Черно Море имат повече сезони в Елита отколкото вие мачове в елита(образно) , нищо че не са ставали шампиони ! Колко играчи има от Черно Море които са ставали национали а ?! Достатъчно !
Вие нямате нито един национал за 60г. ! Какъв фен клуб ви гони ! Ако искате да си направите място където ще се събират капанците във Варна да гледат мачове - ок ! Просто не дразнете хора излишно !
Да не ви дойдат на гости ултрасите на Черно Море и после да казвате , че сте имали фенклуб във Варна !

Кои ултраси точно? Онези дето висят по оградата като им вкараме гол на Тича или онези дето напукаха гумите на колите с разградска регистрация през 2011? Или може би онези хлапета дето скочиха зад блока наречен "Китайската стена" да се бият и бяха натупани от батковците от Разград, колкото онези да избягат разбира се...? Уточни се моля!
Познавам достатъчно от нормалните фенове на Черно море и те се кефят не по-малко от нас как тупаме грандовете от София.
Пак казвам, варненци драха гърла на мачовете със Слован и Партизан, заведени от мен на мача, така че...!
Аз съм от Микре Юнайтед

мили

Мнениеот мили » 13 окт 2013 14:07

iliyan написа:
tsonpen написа:

Спорил съм с изсъхнало дърво, но с теб не мога. :) :) :)
Не прави забележка за правопис, когато не занаеш къде се слага запетайка и къде не.
Имаш 6 грешки, поставени или непоставени запетайки. Запетайкаджия такъв. :) :) :)
Удивителни и въпросителни, охоооо!!!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 окт 2013 14:10

За да не бъда разбран погрешно-нямам нищо против фен клуб на Лудогорец във Варна(все пак е на 150км от тук :mrgreen: ),стига членовете му да са от Разград. В противен случай-не го разбирам. :roll:
И още нещо-как се финансира този фен клуб. Едва ли членския внос стига за наем в Морската градина. Остава да е на издръжка към клуба. Тогава не ми говорете,че не го пише Петричев.
Всъщност има и друг вариант,някой да е дал помещението за " националната кауза Лудогорец" без пари. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

мили

Мнениеот мили » 13 окт 2013 14:32

iliyan написа:
мили написа:Спорил съм с изсъхнало дърво, но с теб не мога. :) :) :)
Не прави забележка за правопис, когато не занаеш къде се слага запетайка и къде не.
Имаш 6 грешки, поставени или непоставени запетайки. Запетайкаджия такъв. :) :) :)
Удивителни и въпросителни, охоооо!!!

Посочи ги бе , отворко !!!

Не съм ти учител! Питай по-умните около теб, ще ти кажат. Тук има много умни!
"Посочи ги бе, отворко!!!"
Сега е ред да си видиш грешките в предния пост.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 окт 2013 14:47

iliyan написа:
tsonpen написа:

Единственото, за което си прав е как се пише "учудвам". По-принцип не го пиша с "о", неволна грешка е.
Не си обаче ти човекът, който ще казва къде Лудогорец ще има фен клуб, цесекарино от Видин.
Провокатори като теб трабва да бъдат санкционирани, защото изместваш идеята на форума.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 окт 2013 14:52

Искам да защитя колегата tsonpen. За мен той е един от интелигентните потребители на форума и грешката му е била неволна. А и едва ли има значение една грешка. ;)

stan11
Контакти:

Мнениеот stan11 » 13 окт 2013 16:43

Гледам много се вълнува народа, какви са феновете и откъде идват. Е живея от 12 години във Варна, с лична карта от Варна, имам бизнес във Варна, давам 12 работни места на ИТ специалисти, от които половината Варненци - родени и израсли и смятам, че съм налял повече данъци в хазната от половината коментатори тук. Аз давам помещение от офиса ми за фен клуба, аз давам пари за рекламни материали, аз финансирам правенето на уеб страницата и изненада, даже не съм роднина на Петричев. Роден съм в Разград, израснал съм там, дядо ми е бил капитан на Лудогорец, макар и в селските групи. Ходил съм по стадионите с баща ми и от малък си обичам отбора. Никога не е бил сила, не е бил име, мотаехме се по А окръжна, В група и обратно. Мач по телевизията няма как да видиш, само в някой местен всекидневник можеш резултат да видиш. Е дойде денят когато отбора вече е име. Вече играе и в Европа и не става само да го гледаме по телевизията и да му се радваме, а трябва и да го подкрепяме. Затова е и фен клубът, да се намираме по-лесно, да организираме пътувания по-лесно, да си вземаме билети по-лесно, да гледаме заедно мачове. Далеч сме от ултрас формациите, далеч сме от мисълта да се съревноваваме с Тича и Спартак - ние сме гости във Варна, когато става дума за футбол. Роднина съм с една от легендите на Черно Море - Станислав Стоянов, ходя на домакинствата на Тича с неговата фланелка, когато не съвпада мач с този на Лудогорец - да не забравяме, че Черно Море е с най-положителният баланс срещу Лудогорец в А група. И да повечето фенове в клуба са от Разград, но има и от други градове, дори варненци. Малко по малко се изгражда и фенската маса, когато отбора върви нагоре иска и по-голяма подкрепа. Днес 10 утре 100, живот и здраве след години ще стигнем фенската култура на по-старите отбори. Дотогава ще растем и ще се учим. А където не става с учене ще го докарваме от фантазия. И най-важното ще се опитаме да останем хора, на които футболът носи приятни емоции.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 окт 2013 17:26

stan11 написа:Гледам много се вълнува народа, какви са феновете и откъде идват. Е живея от 12 години във Варна, с лична карта от Варна, имам бизнес във Варна, давам 12 работни места на ИТ специалисти, от които половината Варненци - родени и израсли и смятам, че съм налял повече данъци в хазната от половината коментатори тук. Аз давам помещение от офиса ми за фен клуба, аз давам пари за рекламни материали, аз финансирам правенето на уеб страницата и изненада, даже не съм роднина на Петричев. Роден съм в Разград, израснал съм там, дядо ми е бил капитан на Лудогорец, макар и в селските групи. Ходил съм по стадионите с баща ми и от малък си обичам отбора. Никога не е бил сила, не е бил име, мотаехме се по А окръжна, В група и обратно. Мач по телевизията няма как да видиш, само в някой местен всекидневник можеш резултат да видиш. Е дойде денят когато отбора вече е име. Вече играе и в Европа и не става само да го гледаме по телевизията и да му се радваме, а трябва и да го подкрепяме. Затова е и фен клубът, да се намираме по-лесно, да организираме пътувания по-лесно, да си вземаме билети по-лесно, да гледаме заедно мачове. Далеч сме от ултрас формациите, далеч сме от мисълта да се съревноваваме с Тича и Спартак - ние сме гости във Варна, когато става дума за футбол. Роднина съм с една от легендите на Черно Море - Станислав Стоянов, ходя на домакинствата на Тича с неговата фланелка, когато не съвпада мач с този на Лудогорец - да не забравяме, че Черно Море е с най-положителният баланс срещу Лудогорец в А група. И да повечето фенове в клуба са от Разград, но има и от други градове, дори варненци. Малко по малко се изгражда и фенската маса, когато отбора върви нагоре иска и по-голяма подкрепа. Днес 10 утре 100, живот и здраве след години ще стигнем фенската култура на по-старите отбори. Дотогава ще растем и ще се учим. А където не става с учене ще го докарваме от фантазия. И най-важното ще се опитаме да останем хора, на които футболът носи приятни емоции.

Ми супер. Дано повече такива хора има. ;)
Това обаче не променя мнението ми,че няма как да си от Варна(Добрич,Шумен,Бургас,Русе,Плевен и т.н.) и да си фен на Лудогорец.

Върни се в “Лудогорец”