V кръг,"Локомотив" Пловдив - "Лудогорец"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Viv.Brooke
Контакти:

Re: V кръг,"Локомотив" Пловдив - "Лудогорец"

Мнениеот Viv.Brooke » 17 авг 2013 22:58

Честита победа!

Лично аз изгледах един нервен мач с много балонни топки и контри. Стояхме добре на терена, което е добре предвид миш-маша, който отново не ни подведе и вече се вижда, че отборът не се дели на две.

Мисиджал направи добро включване в играта. Личи си, че е бърз и умее - само умелата намеса на врятаря му попречи. Честито и на Моци за капитанската лента, според мен я е заслужил.

От всичко само едно ме подразни в нашата игра - много, ама наистина много се влачихме при изпълнение на тъч или свободен удар. Дано това не са указания защото си заслужихме освиркванията ;)

Локомотив доказаха за пореден път, че не са отбор за подценяване. Браво.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 авг 2013 01:25

dido77 написа:Между другото, това с подхвърлената топка, го направиха и десетина минути преди това, не знам дали обърнахте внимание. Не им прави чест на домакините, да прибягват до такива изпълнения. А направи ли ви впечатление, какво отсъди тоя смешник Г. Йорданов? След измисления жълт картон, който показа на Моци, се опасявах, че ни "подготвя", както го направи на Герена пролетта. Изключително посредствен съдия.
Иначе рутинна победа, без особено напрягане, очевидно и с мисъл за сряда. На 2-3 пъти зорлем се опитахме, да помогнем на домакините случайно да изравнят и това не трябва да се допуска. Интересно ми беше да видя, какво представляват Локомотив в доста обновения си вид. И ако трябва да съм честен, доста ме озадачиха. Те не са мръднали и на йота, от миналогодишния си вид. При тях играта в нападение се свежда до едно нещо, влизане в полето на противника и просене на фаул. Следва врътване на топката в пеналта от Електричката и после пак сначале. Очаквах доста повече от тяхна страна.

Имаше странни неща при съдийството. Например първото "нарушение" на Барт (не когато му дадоха картон, а преди това), картонът на Моци, нарушението срещу Платини в края, което беше регистрирано като негово нарушение. Възможно е да има и грешки в наша полза, но аз естествено съм чувствителен към другите. И аз на харесвам този съдия. Винаги първият образ когато чуя името му е глуповатото му изражение на Армията, когато ни спираха с измислени засади.
За подхвърлената топка смятам, че БФС трябва да накаже клуба Локомотив, защото е кристално ясно, че нарочно беше осуетена добра атака. Какво би станало ако всички домакини използват такива похвати в такива ситуации...
Мисиджан според мен направи отлично включване. Когато излезе сам срещу вратаря, направи най-доброто като се опита да прокара топката мужду краката му. Мисля, че нямаше други опции, предвид, че беше на скорост и притиснат. Просто намесата на вратаря беше отлична.
Като цяло за пореден път показахме една от слабите си страни - трудно играем когато ни пресират още от нашата половина и срещу такъв вид елементарен футбол, когато топката се снася напред. Но предвид ситуацията, може би не си струваше нашите да се напрягат максимално за нещо повече.
Браво за агитката ни! Имаше хора в клетката, макар и да се вееше и едно знаме на агитката на Ботев Пловдив. Освен, естествено, нашите атрибути и нашите фенове.
[center]Изображение[/center]

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 18 авг 2013 01:54

tsonpen написа:
dido77 написа:Между другото, това с подхвърлената топка, го направиха и десетина минути преди това, не знам дали обърнахте внимание. Не им прави чест на домакините, да прибягват до такива изпълнения. А направи ли ви впечатление, какво отсъди тоя смешник Г. Йорданов? След измисления жълт картон, който показа на Моци, се опасявах, че ни "подготвя", както го направи на Герена пролетта. Изключително посредствен съдия.
Иначе рутинна победа, без особено напрягане, очевидно и с мисъл за сряда. На 2-3 пъти зорлем се опитахме, да помогнем на домакините случайно да изравнят и това не трябва да се допуска. Интересно ми беше да видя, какво представляват Локомотив в доста обновения си вид. И ако трябва да съм честен, доста ме озадачиха. Те не са мръднали и на йота, от миналогодишния си вид. При тях играта в нападение се свежда до едно нещо, влизане в полето на противника и просене на фаул. Следва врътване на топката в пеналта от Електричката и после пак сначале. Очаквах доста повече от тяхна страна.

Имаше странни неща при съдийството. Например първото "нарушение" на Барт (не когато му дадоха картон, а преди това), картонът на Моци, нарушението срещу Платини в края, което беше регистрирано като негово нарушение. Възможно е да има и грешки в наша полза, но аз естествено съм чувствителен към другите. И аз на харесвам този съдия. Винаги първият образ когато чуя името му е глуповатото му изражение на Армията, когато ни спираха с измислени засади.
За подхвърлената топка смятам, че БФС трябва да накаже клуба Локомотив, защото е кристално ясно, че нарочно беше осуетена добра атака. Какво би станало ако всички домакини използват такива похвати в такива ситуации...
Мисиджан според мен направи отлично включване. Когато излезе сам срещу вратаря, направи най-доброто като се опита да прокара топката мужду краката му. Мисля, че нямаше други опции, предвид, че беше на скорост и притиснат. Просто намесата на вратаря беше отлична.
Като цяло за пореден път показахме една от слабите си страни - трудно играем когато ни пресират още от нашата половина и срещу такъв вид елементарен футбол, когато топката се снася напред. Но предвид ситуацията, може би не си струваше нашите да се напрягат максимално за нещо повече.
Браво за агитката ни! Имаше хора в клетката, макар и да се вееше и едно знаме на агитката на Ботев Пловдив. Освен, естествено, нашите атрибути и нашите фенове.

Със сигурност ми е един от най-антипачните съдии и откровено ни поряза в два-три мача. Аз и до сега твърдя, че една от основните причини, да загубим на Герена беше той. Без пряко да влияе на хода на мача, направи няколко изключително тънки отсъждания, които целяха епилога на срещата да влезе точно в сценария, който се получи. Първо не показа нарисувани втори жълти картони на Пелето и Димов, а след това 10 мин преди края тотално ни разби организацията в защита, като изгони мозъка и, Гулдан. И то за елементарно нарушение в центъра. За мача на Армията, изобщо няма да говоря.

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 18 авг 2013 10:26

Честита победа.

Нямах намерение да коментирам тази тема, но гледам, че се спекулира с нещо, което не е вярно. Топката беше хвърлена от публиката и детето не успя да я хване. Така стигна до терена. Миналата година загубихме от вас 2:5, не ни боли толкова с колко ще паднем, а каква игра ще покажем. И въпреки, че не ходя на мачове заради личността на върха на клуба, се зарадвах, че играхме като равни и шампиона на страната трепереше от 60-та минута докрая на мача. Не се поддавайте на провокации, хубав ден.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 авг 2013 10:43

Arto написа:Честита победа.

Нямах намерение да коментирам тази тема, но гледам, че се спекулира с нещо, което не е вярно. Топката беше хвърлена от публиката и детето не успя да я хване. Така стигна до терена. Миналата година загубихме от вас 2:5, не ни боли толкова с колко ще паднем, а каква игра ще покажем. И въпреки, че не ходя на мачове заради личността на върха на клуба, се зарадвах, че играхме като равни и шампиона на страната трепереше от 60-та минута докрая на мача. Не се поддавайте на провокации, хубав ден.

Така е натиск имаше, но беше по-скоро хаотичен, отколкото целенасочен. Опасните положения за мен дойдоха по-скоро от разбърквания, а не от комбинации. Този натиск можеше да го няма, ако Ешпиньо или Платини бяха реализирали положенията си. Така или иначе наистина стана здрав мач, който съвсем спокойно можеше да не спечелим.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 18 авг 2013 12:05

Добър мач за Лудогорец и заслужена победа.Лошо впечатление ми направи непрекъснатите симулации на футболистите на Локото, на които обаче съдията отсъждаше нарушения :!: За подхвърлената втора топка(два пъти),нямам думи,не бях виждал досега такова нещо на мач от А гр.Успех срещу Швейцарците.

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 18 авг 2013 12:08

Arto написа:Честита победа.

Дано да е било така, макар не виждам какво ще прави топката в публиката точно в тази ситуация - нямам спомен да е имало тъч в тази зона, непосредствено преди положението. Пак повтарям, дано наистина е било случайно.
Аз също не мисля, че сме треперили, тъй като вашето единствено оръжие в атака е центриране от статично положение. Привидното запазване на интригата си беше наша грешка, мачът трябваше да го "убием" много по-рано, още в началото на второто полувреме. Желая успех на Локомотив!

haha

Мнениеот haha » 18 авг 2013 13:18

Логична победа над Велбъжд (Пловдив).
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 18 авг 2013 15:26

Головата атака беше по учебник. Шоко в защита е малко неуверен, но пък по дясното крило е уникален.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 18 авг 2013 15:48

entwickler написа:Головата атака беше по учебник. Шоко в защита е малко неуверен, но пък по дясното крило е уникален.

Шоко в защита е малко неуверен, но пък по дясното крило е уникален.
+1

Върни се в “Лудогорец”