tsonpen написа:BRF,
и вашата агитка е купувала билетите си на цени 100 (сто) пъти по-ниски от най-високите цени за билети на Лудогорец Арена за конкретния мач (1000:10), така че по този показател нещата са ясни.

Както и по това, че никога цената за сектор "гости" в Разград не е надхвърляла средната цената за масовите сектори (А, Б, В, Д). Тук става дума за отношение, за феърплей и други неща, които явно човекът, който е взел решението от името на ЦСКА не притежава. Мен не ме притесняват тези 5 лева, че да говоря с ръководството. Аз го посочвам като разлика в отношението. И смятам, че имам основание. Клетката в Разград е за вас. Сигурно се вижда зле, защото е отдалечена повече отколокото са другите сектори и защото има сериозна ограда. По първото прилича на повечето стадиони в България, които имат лекоатлетическа писта. Второто е необходимо, както се вижда на всяко гостуване на ЦСКА

Но не приемай коментара ми като чиста монета - нито съм гледал мач от клетката, нито аз съм я построил. Намам нищо против и 20 лева да струва билета, но да са такива цените на стадиона като цяло. Право на всеки клуб е да определи цените. Лошо е да се въртят евтини номера, все едно феновете на Лудогорец сме толкова много, че търсят начин да ни ограничат за да се забележат и чуват червените фенове.
На мача в Каварна може и 30 човека да са били (макар и винаги официалните данни са за по-малко отколкото могат да се преброят дори и по снимките), точно преди това беше финала за Купата - разбираемо е. Могат само да бъдат поздравени тези, които са отделили от времето си да отидат веднага след това на гостуване. Дори отборът от Бургас отиде направо в Каварна. Под 60 човека аз никога не съм виждал да сме в клетката. Моите лични наблюдения отвътре показват 60-200 човека на гостуване, но не съм бил нито на Герена, нито в Ловеч,нито във Варна, а там със сигурност е имало много повече. И все пак - не е много от значение. Важно е, че винаги има, както и днес ще има!