Беше по-добрият отбор и заслужено спечели. Мечата вече е реалност!
[offtopic]Бива си ме, а?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
CSKA 78 написа:edmon_dantes написа:Обаче Лудогорец върви по стъпките на онзи Левски преди 8-9г. Първо Левски направи пробив в Лига Европа, Лудогорец - също. На следващата година Левски влезе в ШЛ, Лудогорец - също.
А за групите си пожелавам Реал или Ювентус. Ако се паднат и двата - ще припадна от кеф. Ще ги гледам на живо Роналдо, Хамес, Маркизио, Буфон... Леле майко...
Е,няма ли да подкрепиш "националната кауза" в тези мачове?!Или и да ги подкрепиш, и да не ги подкрепиш-все ще паднат!?
matador написа:седемнамалко написа:matador написа:Браво!
Голяма драма и много голям Моци.Успех в групите сигурен съм ,че се представят по-добре от "Левски".
Аха, вас сега това ли ще ви топли?
Кое да ме топли ?
Няма да е много хубаво още един отбор да ни срами в ШЛ.
RedeviL написа:gzagorov написа:bastuna2003 написа:RedeviL написа:Лудогорец е в ШЛ, а тука разни "големи българи" пак кълнат по чорбарите... Пък после ми говорете за злоба! Лицемерието ви няма граници.
И на мен ми е болно да ме псуват за това, че не искам да подкрепям КЛУБНАТА им кауза, но това ни е нивото. Псевдопатриотизъм, псевдонационализъм. Затова си заслужаваме и Лупи, и Батков, и ББ, и Волен, и парахода. Ние сме овчи народ, който иска да слугува на силните. Нямаме достатъчно доблест да защитаваме своето, когато сме в паднало положение, но имаме наустоимо желание да лижем задници на силните на деня.
Още веднъж честито на Лудогорец и на истинските им фенове. Аз лично не бях виждал отбор в България да играе така, както вие играхте второто полувреме. Дано вземете и някоя точка в ШЛ
Брат, толкова да си заблуден, че няма накъде! Какво означава това, че "лижем задници на силните на деня"?
Аз не "лижа задници". Аз подкрепям определен отбор в България. В Европа подкрепям българските отбори. На световно ниво подкрепям европейските отбори. Бих подкрепил всички отбори от Земята срещу малките зелени човечета. Ето това означава да защитавам своето, не знам ти как разбираш нещата.
Утре ЦСКА като е поставен при жребия заради това, че днес "Лудогорец" е в ШЛ, ще ти е хубаво, нали?
Ти хубаво ги разбираш нещата така, ама да те попитам, ти в коя страна живееш? Виж, само коментарите във форума и ще ти стане ясно за какво иде реч..
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:bastuna2003 написа:RedeviL написа:Лудогорец е в ШЛ, а тука разни "големи българи" пак кълнат по чорбарите... Пък после ми говорете за злоба! Лицемерието ви няма граници.
И на мен ми е болно да ме псуват за това, че не искам да подкрепям КЛУБНАТА им кауза, но това ни е нивото. Псевдопатриотизъм, псевдонационализъм. Затова си заслужаваме и Лупи, и Батков, и ББ, и Волен, и парахода. Ние сме овчи народ, който иска да слугува на силните. Нямаме достатъчно доблест да защитаваме своето, когато сме в паднало положение, но имаме наустоимо желание да лижем задници на силните на деня.
Още веднъж честито на Лудогорец и на истинските им фенове. Аз лично не бях виждал отбор в България да играе така, както вие играхте второто полувреме. Дано вземете и някоя точка в ШЛ
Брат, толкова да си заблуден, че няма накъде! Какво означава това, че "лижем задници на силните на деня"?
Аз не "лижа задници". Аз подкрепям определен отбор в България. В Европа подкрепям българските отбори. На световно ниво подкрепям европейските отбори. Бих подкрепил всички отбори от Земята срещу малките зелени човечета. Ето това означава да защитавам своето, не знам ти как разбираш нещата.
Утре ЦСКА като е поставен при жребия заради това, че днес "Лудогорец" е в ШЛ, ще ти е хубаво, нали?
Въпросът важи и за този над мен, както и за останалите знайни и незнайни философи, които си мислят, че като "викат" срещу българското, ще хванат оня за...
седемнамалко написа:Обаче, ако утре изтеглят Бенфика, Шахтар и Олимпиакос ще ги призная за номер едно калитковци
MagicMoments написа:edmon_dantes написа:Обаче Лудогорец върви по стъпките на онзи Левски преди 8-9г. Първо Левски направи пробив в Лига Европа, Лудогорец - също. На следващата година Левски влезе в ШЛ, Лудогорец - също.
А за групите си пожелавам Реал или Ювентус. Ако се паднат и двата - ще припадна от кеф. Ще ги гледам на живо Роналдо, Хамес, Маркизио, Буфон... Леле майко...
Маркизио и Буфон ще ги гледаш на живо когато България за трети подред квалификационен цикъл играе с Италия.А ако идеш на мача с Хърватия ще гледаш и Лука Модрич,и Гарет Бейл дойде преди 3-4 години в България,ама такава еуфория нямаше.Пак пиша с показанато на трибуните от "феновете на Лудогорец" би ме било (и ме е ) срам такъв отбор да играе в ШЛ.Но пък факта,че Левски го стори първи,ме кара толкова да не се ядосвам.
bastuna2003 написа:gzagorov написа:bastuna2003 написа:RedeviL написа:Лудогорец е в ШЛ, а тука разни "големи българи" пак кълнат по чорбарите... Пък после ми говорете за злоба! Лицемерието ви няма граници.
Въпросът важи и за този над мен, както и за останалите знайни и незнайни философи, които си мислят, че като "викат" срещу българското, ще хванат оня за...
Коефициентът на ЦСКА зависи много малко от представянето на Лудогорец. Ние в момента се борим за оцеляване, а не да сме поставени в турнир. Теб такива неща не те вълнуват. Лудогорец като станат по-слаби ще си намериш следващия силен отбор да подкрепяш и да обиждаш по другите.
И аз лично не съм викал против вас, безразлични сте ми. Предпочитах да загубите, защото ми писна от тази пропаганда навсякъде и се дразня колко късопаметни са всички и не видяха начина на възход на един изкуствен отбор - крадене от БМФ, уреждане на мачове, побой над гостуваща агитка и наглостта да търсиш подкрепа от всички, а тези които не искат да ги заклеймяват. Приличали ти на някоя религия това?
[offtopic]ИСЛЯМ[/offtopic]
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта