ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Мнениеот hijack1 » 21 фев 2014 17:20

CSKA 78 написа:Е,и?Не съм ли бил прав,ако не беше Стоянов какъв щеше да бъде резултата!??
Не казвам да не се радвате и не ви омаловажавам успеха,само казвам да се радвате с мярка,защото има още много работа за вършене!

За да ме разбереш правилно ще ти дам пример:ЦСКА-Блекбърн.
Там завършихме наравно(1:1) и си мислехме,че в София ще победим,но първото полувреме тук резултатът беше 3:0 за Блекбърн.Второто полувреме изравнихме
резултата(стана страхотен мач,който ще се помни още много дълго време) и малко не ни стигна за да победим,но в крайна сметка бяхме елиминирани.
Има и още доста примери за български отбори(и не само български) в европейски мачове,при това с добър резултат от първия мач,които отбори в последствие биват отстранявани.
Сега ще ми кажеш,че вие не сте ЦСКА и правилно,наистина не сте, само се опитвате да приличате на ЦСКА от времето на Костадинов,Стоичков и Пенев!(както ви сравняват някои журналя).
Хубавото е,че ЦСКА тогава беше съставен от българи,които после направиха националният отбор силен?

Няма такова нещо като "ако" във футбола. Ако Дяков беше решил да скъса мрежата вместо да прави Паненка, ако Марселиньо беше малко по-точен, ако Кишада не се бе подхлъзнал...Работата на Стоянов е да пази и той се справи, както и във всеки мач от ЛЕ досега, просто защото ако не е той то някой от защитниците се намесва и спасява отбора. Ама ако не бил спасил пхахахаха
НЕ мисля, че е сериозно да сравняваш ЦСКА от 2003 с този на Лудогорец - най-малкото нашия е доста по-класен. Как успя да намесиш Костадинов, Стоичков и Пенев нямам представа, но ще завършва с това, че вчера 4 български национали бяха на терена - Стоянов, Минев, Дяков, Александров. Чворович също е в национала.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 фев 2014 17:25

Колко италианци имаше в стартовия състав на Лацио?
Изображение

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 21 фев 2014 17:54

PFC Litex написа:Колко италианци имаше в стартовия състав на Лацио?

След като става въпрос за националност, отговора е нула.
Последна промяна от fiesta на 21 фев 2014 18:07, променено общо 1 път.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 фев 2014 17:57

PFC Litex написа:Колко италианци имаше в стартовия състав на Лацио?

Нула.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 фев 2014 18:18

Абе тоя хейтър защо не го баннвате?Ясно се вижда че провокира сайта.Иначе ето ти мнението на италинаците които разбират със сигурност футбола много по-добре от теб :arrow:

Италианските медии хвалят българския шампион Лудогорец и съсипват от критики Лацио след гръмката победа на нашия отбор с 1:0 над римските "орли" в първи 1/16-финали на Лига Европа.

Голямо внимание и висока оценка получава българският национален вратар Владислав Стоянов. За изявите си на стадион "Олимпико" Стоянов е оценен с 8 от "Спортмедиасет".

ЕТО НЯКОИ ОТ ЗАГЛАВИЯТА:
"Гадзета дело Спорт": Стоянов реши мача

"Спортмедиасет": Чудовищен Владислав Стоянов

"Тутоспорт": Лацио се срина като домакин срещу Лудогорец

"Кориере дело Спорт": Лудогорец вгорчи вечерта на Лацио в емоционален мач

"Ла Република": Лудогорец взриви Рим

"АНСА": Лацио в нокаут след провал

"РАИ": Грешна стъпка за Лацио

И има ли разлика с моите мнения :?: :?: :!:
Лудогорци не обичат критиката дори и конструктивна да е тя!Когато нещо се отнася до клуба от Разград,все едно сме се върнали преди 89 год.Трябва да се
пише/говори или добро или нищо!Всеки,който напише нещо различно от похвала за Лудогорец веднага е заклеймен!Еми,тогава прекръстете Лудогорец на
Лудкомсомолец да си знаеме и да не престъпваме партийната повеля!

ПП Пармалат ли си ,Мармалат ли си не ме интересува!
За хейтване или провокация ,попитай другите за себе си в подфорум Левски :!: :!: :idea: :arrow:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 фев 2014 18:44

Специално за хейтърите:
НАЦИОНАЛИ:
италиански - Кандрева, немски - Клозе, аржентински - Билия, албански - Бериша и Цана, нигерийски - Онази, босненски - Лулич , румънски - Раду
МЛаДЕЖКИ НАЦИОНАЛИ: на Белгия - Каванда , на Колумбия - Переа,на Бразилия - Андерсон,
бившия младежки на Франция (до преди година)- Какута
само това момче КЕЙТА не е национал (но скоро ще стане така кат' го гледам ;) ) и Сиани
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 21 фев 2014 19:12

snakebite написа:Специално за хейтърите:
НАЦИОНАЛИ:
италиански - Кандрева, немски - Клозе, аржентински - Билия, албански - Бериша и Цана, нигерийски - Онази, босненски - Лулич , румънски - Раду
МЛаДЕЖКИ НАЦИОНАЛИ: на Белгия - Каванда , на Колумбия - Переа,на Бразилия - Андерсон,
бившия младежки на Франция (до преди година)- Какута
само това момче КЕЙТА не е национал (но скоро ще стане така кат' го гледам ;) ) и Сиани

За не информираните бях писал да проверят стартовите 11 на "Римляните" !
А за злобарите:Изображение
ПОДКРЕПА ЗА КАПИТАНА

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 21 фев 2014 22:20

Гледах снощи мача за малко, ако трябва да съм честен. Лудогорци да го приемат както искат, обаче мачът не беше нищо особено. Лудогорец не играха кой знае какво, а Лацио пък вече не е онзи Лацио от преди няколко години, когато ошамари Левски с 4 - 0. Ако трябва да съм честен даже Лудогорец не е надградил и грам над това, което беше през есента. Допусна детински грешки в определени моменти от играта, поне от това, което аз видях. Малко преди гола Лацио имаха възможност с много добра атака да отбележат и само липсата на концентраця в нападателите им им попречи. Детинско е в такъв мач да получиш право да изпълниш дузпа и да се правиш на гъзар изпълнявайки я толкова лекомислено. Детинско е да знаеш, че в следващия мач отбора ти трябва да е в топ състав и с глупаво нарушение да си изкараш червен картон. Играете ли по същия начин срещу следващия съперник например хич няма да ви върже тоя късмет като вчера.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 фев 2014 22:33

bobonikolov написа:Гледах снощи мача за малко, ако трябва да съм честен. Лудогорци да го приемат както искат, обаче мачът не беше нищо особено. Лудогорец не играха кой знае какво, а Лацио пък вече не е онзи Лацио от преди няколко години, когато ошамари Левски с 4 - 0. Ако трябва да съм честен даже Лудогорец не е надградил и грам над това, което беше през есента. Допусна детински грешки в определени моменти от играта, поне от това, което аз видях. Малко преди гола Лацио имаха възможност с много добра атака да отбележат и само липсата на концентраця в нападателите им им попречи. Детинско е в такъв мач да получиш право да изпълниш дузпа и да се правиш на гъзар изпълнявайки я толкова лекомислено. Детинско е да знаеш, че в следващия мач отбора ти трябва да е в топ състав и с глупаво нарушение да си изкараш червен картон. Играете ли по същия начин срещу следващия съперник например хич няма да ви върже тоя късмет като вчера.

Би ли ни описал "много добрата атака", защото аз в този мач не видях нито една такава от който и да е от двата отбора? Достойнствата на мача не бяха толкова във красивия футбол, колкото в чисто човешки аспект. Не си причинявай тази мъка да гледаш повече отбора и готово. Всички са доволни!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 фев 2014 22:54

Вратарят на Лудогорец Владо Стоянов изигра феноменален мач, който го направи №1 на срещата според сайта на европейската федерация и организаторите на турнира. Нито един друг състезател в надпреварата до момента не е избиран четири пъти за един сезон за №1 в двубои от реалната надпревара в Лига Европа!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Лудогорец”