Лудогорец продължава инициативата "Ела на мач! Спаси живот н

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Лудогорец продължава инициативата "Ела на мач! Спаси живот н

Мнениеот Blue1914 » 05 ное 2013 17:21

Благотворителността винаги е хубава идея, ОБАЧЕ...Тези неща се правят малко по-тихичко и деликатно.

:arrow: Това като организатор да поставиш като първа причина хората да отидат на каквото и да е мероприятие, че 20% от входа ще отидат за някаква кауза е смешно и нелепо, долно и манипулативно... откъдето и да го погледнеш. ;) И супер лицемерно :!: :oops:

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 05 ное 2013 17:28

PFC Litex написа:Маркетинг, реклама и бла-бла-бла думи за наивници, пред кой ще се рекламира Газпром в България?

Ами пред обществеността бе, папур. С именно такива статии. И ти си живия пример за ефективността на такъв вид маркетинг.
Лъскат си образа на добрия социално отговорен газов гигант, докато тровят и заграбват територия с южен поток, а болшинството левскари си трайкат, щото нали ще дават пари на Левски. Ебаси папура, маркетинг не е някакъв крайно непознат технически термин. Би трябвало да си имаш идейка две за кво иде реч, най-малкото за да не те манипулират по такъв смешен начин.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 ное 2013 18:05

1982 написа:Това е гавра с децата. Някаква мутра най-безчовечно ги използва с популистки цели, понеже отборът му е изкуствен и няма фенове, стреми се да примами чуждите фенове с някаква престорена благотворителност.

Домусчиев е пребогат и ако наистина е толкова загрижен за тези деца, може и сам да им даде нужните средства, няма да обеднее от това. Но това да манипулираш хората посредством живота на разни невинни деца е мега грозно.

:!: :!: :!:
Много точно казано, няма какво да добавя.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 05 ное 2013 18:11

"Купената титла" мачка в ЛЕ и е само на точка от класиране на 1/16 финали . "Купената" титла диктува модата в ЛЕ според УЕФА . Точка по въпроса за купената. А ПФК Литекс е напълно прав. Социална дейност се нарича това и не е на Домусчиев , а на ПФК Лудогорец като фирма го разбирайте .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2013 19:12

1Neutralen написа:1982, съветвам те да си гледаш отбора и да не търсиш под вола теле...Не е добре за здравето. :) В ЕКТ се вижда кой е купил титли и кой не...

А аз ви съветвам да си гледате отбора и да престанете да ни надувате главите как трябвало да ходим на стадиона да ви подкрепяме. ЦСКА като играе ние никого не молим, не се гаврим с деца и да се пъчим пред обществото с това.

Престанете да се изживявате като национален отбор, спрете да досаждате. Като спрете, и аз ще спра. Както виждате, самия ви мач въобще не го коментирам, понеже грам не ме вълнува фалшивият ви и временно съществуващ отбор.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 ное 2013 19:18

Ивайло Лудогорец написа: Социална дейност се нарича това и не е на Домусчиев , а на ПФК Лудогорец като фирма го разбирайте .

Пич, ти къртиш всичко .... наричало се социална дейност. Боже Господи.

Нарича се популизъм. ПОПУЛИЗЪМ. популизъм. ПОПУЛИЗЪМ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 ное 2013 19:23

Ивайло Лудогорец написа:"Купената титла" мачка в ЛЕ и е само на точка от класиране на 1/16 финали . "Купената" титла диктува модата в ЛЕ според УЕФА . Точка по въпроса за купената. А ПФК Литекс е напълно прав. Социална дейност се нарича това и не е на Домусчиев , а на ПФК Лудогорец като фирма го разбирайте .

Не си в час,честно. В Разград нямате ли болница и недоносени деца ??? :roll:
Ако имате-виж горното мнение.
Иначе,аз като баща на две недоносени деца,подкрепям всяка такава идея. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 ное 2013 19:28

1982 написа:
1Neutralen написа:1982, съветвам те да си гледаш отбора и да не търсиш под вола теле...Не е добре за здравето. :) В ЕКТ се вижда кой е купил титли и кой не...

А аз ви съветвам да си гледате отбора и да престанете да ни надувате главите как трябвало да ходим на стадиона да ви подкрепяме. ЦСКА като играе ние никого не молим, не се гаврим с деца и да се пъчим пред обществото с това.

Престанете да се изживявате като национален отбор, спрете да досаждате. Като спрете, и аз ще спра. Както виждате, самия ви мач въобще не го коментирам, понеже грам не ме вълнува фалшивият ви и временно съществуващ отбор.

Кисна в тоя форум от доста време,даже взех да досаждам. :mrgreen:
Това обаче е най-точното мнение от доста време. Браво !!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 ное 2013 19:35

subzero написа:Не си в час,честно. В Разград нямате ли болница и недоносени деца ??? :roll:
Ако имате-виж горното мнение.
Иначе,аз като баща на две недоносени деца,подкрепям всяка такава идея. ;)

И аз съм подкрепям такива идеи , но направени като хора и без да се принуждават хора да ходят на мач !
Има толкова много хора които са дарители без да има и един ред за тях в медии , но това изпълнение на Лудогорец и Домусчиеви преля всяка чаша на търпение !
Недопустимо е ! Поне повечето такива инициатива са свързани с 100% от цената , а не само 20% или може печалбата от билети му е 30% и решил да дари 20% и да му останат 10% !
Грозна история сътворена отново от вечно оплакващите се Домусчиеви !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

мили

Мнениеот мили » 05 ное 2013 20:12

Добри хора, не отговаряйте на завистниците като Iliyan и 1982. От началото на темата до днес повтарят едно и също. Нищо в повече не можаха да измислят.
Но какво знае ТИКВАТА, за подземния живот на картофите.

Върни се в “Лудогорец”