ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

noddles
Контакти:

Re: ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец

Мнениеот noddles » 16 юли 2013 15:31

nedko написа:
noddles написа:Ако не експериментират с Дани Абало от дясно (гледал съм го докато играе в Селта Виго, вярно преди 2 години ама имаше талант тогава) , та ако става трябва да се рискува с него, защото е много бърз. Същото се отнася и за Шоко и той е доста бързичък. След като сме се оголили, визирам инвалида Мантула реално сме с 1 централен защитник и то дървар, трябва да се разчита на скорост и преса . Но най вероятно Петев ще осере положението отново няма да даде шанс на креативна и изненадваща игра, като ще предприеме защитна и безидейна игра като за добър резултат ще се смята 0-0 пък в Разград каквото стане.
Като ни олупат 3-0 4-1 после да не ми говори за лош късмет и шанс при реванша.

Донякъде си прав за Абало, за по-креативна и изненадваща игра. Но мислиш ли, че ще пусне Абало в такъв мач, без нито една изиграна минута с отбора. В същото време - да, за какво ще ни е испанеца, ако отпаднем, нали именно за да играе в ШЛ е дошъл в Лудогорец.

Нали знаеш 3те предвидими смени на Петев в 63 75 и 85 минута, е мисля че в 85 ще го пусне ...
Плюс имам леко съмнение, че Петев си знае че е пътник и играчите играят без никакъв морал, просто той няма какво повече да даде на отбора. Ако бях на мястото на Домусчиев, бих взел тренъор от 2ра дивизия на Испания + помощници, едва ли взимат колосални заплати, а Петев не взима никак малко.
Дано поне пусне Ешпинъо зад Платини и да не прави глупости да пуска Безяк или Ернандес ...

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 16 юли 2013 15:54

няма да има изненада в състава, само вместо Барт ще играе Мантула, а той е много неориентиран
Слован ми казаха приятели от Словакия са домакински отбор, ще търсят да решат двубоя у дома
много са бързи на контраатака, обичат празните пространства

много ми се иска поне един от непоставените бг отбори Лудогорец или Берое да продължи, дано се получи, писна все ние българите да се дъним

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 16 юли 2013 17:05

Лошо, че Барт няма да е там. Мантула трябва да се ориентира по-добре и ще станат нещата.

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 16 юли 2013 17:49

Състава ми изглежда ясен! С оглед кадровите проблеми си мисля, че това ще са 11-те.
-----------------------Стоянов------------------------
Минев----------Моци------Мантула------Кайсара----------
Стоянов-------Дяков----Златински----Александров
-------------------Ешпиньо---------------------
--------------------Платини--------------------------

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 16 юли 2013 18:17

Ужас ... нов отбор :( . Да бяхме поне колкото миналата година силни , щях да бъда голям оптимист ама ... ако измъкнем Х , ако може голов би било добре , но...

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 16 юли 2013 19:23

От миналия сезон ще видим цели 4 футболиста, от които двамата са бекове. Ако с този състав Петев е решил да играе за добър резултат - визирам тактиката с-у "Левски", то по-добре изобщо да не излизаме. Няма никакъв шанс отборът в този състав да издържи на напрежение и ще се пропука минимум веднъж. Ключът за нещо в този мач трябва да ни бъде несработената халфова линия и по точно триото Дяков-Златински-Ешпиньо. Трябда да спечелят центъра, и да не се оставят "Слован" да разиграва. Напред ми е все тая - все някое положение ще направим, но в никакъв случай словаците не трябва да печелят топките в средата на терена. Надявам се да опираме възможно най-малко до централните защитници в този мач и да се надяваме Барт да се възстанови за реванша. Успех на момчетата. Прогноза: загуба с един гол разлика (да се надяваме на 2:1). Ако мачът беше преди година: 0:2 без никакви притеснения.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 юли 2013 21:27

:)
Кой е този играч?
“Знам, че в Лудогорец има футболисти, които вече не са в отбора, а други са наказани. Те обаче са заменени с други. Това може да е проблем за опонента ни, но ние трябва да си гледаме нашата игра. Трябва да обърнем специално внимание на един играч, но ще го запазя за себе си”, каза Словак.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=360095

Платини, Владо Стоянов, Дяков, Абало или скритото оръжие Димо Бакалов? :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 16 юли 2013 22:13

tsonpen написа::)
Кой е този играч?
“Знам, че в Лудогорец има футболисти, които вече не са в отбора, а други са наказани. Те обаче са заменени с други. Това може да е проблем за опонента ни, но ние трябва да си гледаме нашата игра. Трябва да обърнем специално внимание на един играч, но ще го запазя за себе си”, каза Словак.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=360095

Платини, Владо Стоянов, Дяков, Абало или скритото оръжие Димо Бакалов? :mrgreen:

За Платини става въпрос. Както не се е сработил не вярвам да му дадат да диша този мач. Очаквам го постоянно в центъра на терена в борба за някоя топка.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 юли 2013 22:29

След като стана дума за Платини, може би не ми искате мнението, но държа да го споделя. За мен това е един от най-прехвалените футболисти в нашата А група и неговото привличане с нищо няма да вдигне нивото. Не знам дали сте плащали трансферна сума за него, но ако да, то за тези пари сте можели да привлечете със сигурност по-добър нападател.
Само Левски!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 юли 2013 22:30

D.Georgiev написа:За Платини става въпрос. Както не се е сработил не вярвам да му дадат да диша този мач. Очаквам го постоянно в центъра на терена в борба за някоя топка.

Нека тогава ангажира повече съперникови футболисти със себе си. И това не е малко ;)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”