StMarin написа:Най-забавното е, че феновете на Левски се вълнуват повече какво ще стане отколкото някои фенове на ЦСКА.Дано са запалили по една свещ за Лудогорец.
Иначе, днес освобождаваме Разград от турско робство!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
StMarin написа:Най-забавното е, че феновете на Левски се вълнуват повече какво ще стане отколкото някои фенове на ЦСКА.Дано са запалили по една свещ за Лудогорец.
Иначе, днес освобождаваме Разград от турско робство!
dreben23 написа:Не, просто уважаваме противника и знаем, че мачът ще е много тежък. Ако ни е писано, ще сме шампиони. Ако ли не, всички сме длъжни да поздравим Лудогорец за добрата игра през сезона!
Гочето1913 написа:На всички фенове на Цска дето ми казват , че съм бил объркан и не знам си какво ще кажа следното:![]()
![]()
![]()
Аз съм роден в град Варна и защитавам и подкрепям варненските ценности. Това което правят всички нормални варненци.Във футболът варненската ценност е Черно море!Аз не съм предател на моят град как някои превдо "варненци" избрали да подкрепят някакви софийски съдийски отборчета членуващи в организациите (Няма да ги нарека варненски, а софиййски) Ултра София и София фирм и по този начин предават града и стават автоматично шопи и имат нисък коефицинет на интелект. Не ме интересува , че единият отбор има 31 фалшиви титли , а другият 26 фалшиви титли, защото тези титли са спечелени с купуване на съперници, мачове и съдии , това за мен не е шампионска , а купена титла !Аз не мога да предам град Варна и да стана софийска подлога! Затова твърдо заствам в 20 часа и подкрепям Лудогорец срещу едно от ведомствените софийски отборчета ЦСКА!Лудогорец направиха хубав стадион, база и далеч по класен отбор от ЦСКА и са със зелен цвят и повече им приляга титлата!Така както във Франция доброто Монпелие победи злото ПСЖ , так и в България вярвам , че доброто Лудогорец ще победи злото ЦСКА , което дължи 20 000 000 лева на държавата и ако бяхме в нормална държава отдавна да са във В група! От 10 години ходя по мачове на Черно море , поддържам си отборът навсякъде , дори и в Андора , Холандия , Италия , Германия и цяла България! Много по-достойно е да застанеш зад местния отбор , отколкото да се дадеш на софиянците!
Мистри написа:На кого му пука ,кой ще е шампион ,в това корумпирано първенство?![]()
[offtopic]Само на корумпираните[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта