Локомотив Пд - Лудогорец, 16-ти кръг от "А" ПФГ - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Лудогорец, 16-ти кръг от "А" ПФГ

Мнениеот Ванко_Ултраса » 19 мар 2012 19:37

D.Georgiev написа:
Arto написа:Толкова се ядосах, че забравих да коментирам мача. :)

Аз се надявам Локомотив да победи, но ще е трудно. Лудогорец успя да си обиграе състава много бързо и това ще създава проблеми даже и на Лаута.

Аз лично се надявам, че ще имате и поне малко фенове, че да си направим густото и на трибуните. :)

Проблемът с Пловдив е, че там има много по-малко разградчани, които работят или учат там, отколкото във Варна или София например. Друга пречка, е делничният ден и голямото разтояние. И аз се надявам на някаква прилична агитка за нашите стандарти :)

Дано да стане хубав мач и по-заслужилият да победи!

Хи-хи-хи :lol: :lol: :lol: , ама как ме караш да се смея...с тези си думи само потвърждаваш твърденията на шопа.Малко като онази приказка: "На калпав водолаз, водораслите му пречат" ;)
За мен лично Лудогорец в момента е най-добрия отбор и е с класа-две над софийските евробойци.Лудогорец играят и най-добрия футбол, както и разполагат със страхотни изпълнители, като: Дяков, Марселиньо, Гъргоров, Иван Стоянов и т.н. Марселиньо е страшен и аз лично много съм доволен, че няма да играе в Сряда срещу нас - факт, който много ще се почувства на Лаута. Все едно на нас да ни липсва Даксон!
На феновете на Лудогорец искам да им кажа, че Черноморец не е никак по-лош отбор от този на Лудогорец и също играе страхотен футбол, НО и те бяха ПОБЕДЕНИ на "Лаута" при това убедително.
Мачът с Левски пък доказа, че Локомотив вече е израстнал достатъчно, за да взима такива напечени мачове.
Радвам се, че на футболната карта у нас се пръкна още един отбор, който е в състояние да осмива шопите и да им посочва с пръст къде им е мястото.
Левски и ЦСКА са се превърнали в такива клубове заради властта,докато другите отбори - кучета ги яли.
Властта, каквато и да е била винаги е галела Левски и ЦСКА - едните клуб на Народна Милиция, а другите на БНА, така и до ден днешен - вижте, че нищо не се е променило :!:
Само, че всичко на този свят се връща, както каза Здравко Лазаров на Мишо Венков след изравнителния гол: "ей има Господ"!
Свидетели сме на времена, в които "сини" и "червени" изнемогват финансово и всички виждаме тежестта на тяхната клубна история, традиции и успехи.
Смеят се на Лудогорец, че нямали история и били измислен клуб - ами историята на двата големи шопски отбора е не по-малко измислена.
Ако го нямало Кирчо и Гришата -нямало да ги има и Лудогорец и Литекс - да така е, но ако Левски и ЦСКА не бяха любимите отрочета на властта и те нямаха да бъдат това, което са сега.
С власт и пари - всеки може, г-да Шопи!
Успех на Лудогорец, но НЕ в Сряда и на финала за купата срещу Локомотив. :) ;)
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 мар 2012 19:56

Да разбирам, че ако се бяхме паднали на полуфинал с вас за купата и мачът беше в делничен ден в Разград, на никой от вас, ама на никой нямаше да му е проблем ей така да мине няколко стотин километра, така ли? Просто казвам, че има места, на които могат да се съберат далеч повече фенове и в делничен ден. На хората им е трудно да отделят толкова много средства в град (има няма 35 000 души), в който средната работна заплата е под 400 лв, а входът за домакинските срещи е 1/40 от месечния доход. Желание има достатъчно, не всички имат възмжоност. Чест прави на града, че стадионът е пълен поне на 80% за всеки мач.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 мар 2012 20:40

Ето една интересна статистка от последни 4 сезона в "А" група.
В 50% от мачовете домакинът си взема мача, в 20% завършва на равно, а в 30% печели гостът. Интересно е, че за тези години тези проценти варират само с +- 1-2%.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 19 мар 2012 21:01

Изчетох почти всички мнения и, това което ми прави впечатление е коректното отношение на феновете на Локомотив! Явно Вие локомотивци сте разбрали, че ще играете с отбор по-добър от всички, с които сте играли до момента в шампионата! Предричате победа за вашия отбор (не съм си и мислел друго), но личи, че сте респектирани! Аз мога да пожелая успех на двата отбора в този мач и нека по-добрия отбор победи! Нека покажем, че футбола в България не е само в София!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 19 мар 2012 21:52

mad forest написа:Изчетох почти всички мнения и, това което ми прави впечатление е коректното отношение на феновете на Локомотив! Явно Вие локомотивци сте разбрали, че ще играете с отбор по-добър от всички, с които сте играли до момента в шампионата! Предричате победа за вашия отбор (не съм си и мислел друго), но личи, че сте респектирани! Аз мога да пожелая успех на двата отбора в този мач и нека по-добрия отбор победи! Нека покажем, че футбола в България не е само в София!

Футбола отдавна не е в София

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 мар 2012 22:00

2:1 за пловдивчани

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 19 мар 2012 22:21

ЕМИЛ написа:2:1 за пловдивчани

Много ми се иска, но моята прогноза е 0 на 1. Дано да не позная!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 19 мар 2012 22:27

Hardi написа:Avanti_Ragazzi Аз съм второ поколение фен на Лудогорец. Не те знам на колко години си но аз съм на 34. Предполагам можеш да си направиш сметка преди колко години баща ми (лека му пръст) ме е водил на стадиона. Спомените ми за Лудогорец са доста преди тези за Левски( между другото от останалите отбори в БГ подрепям Левски), и ЦСКА. Така че не ми говори кой кое поколение запалянко е!

:lol:
Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 19 мар 2012 23:04

THE G.A.M.E написа:
Reckless написа:Лудогорец в момента е най–добрия отбор в България. Такова понятие, като "втори най–добър" няма !
Що за идиот може да напише подобна глупост :)
Според мен мача е Х 2 .

А що за малоумник може да поставя под съмнение анализа ми ? ... :lol:
Има най-добър втори отбор в България и той е Лудогорец. ;)

“Най–добър втори..."
Ти верно си за преглед !

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 мар 2012 01:23

Ванко_Ултраса написа:Левски и ЦСКА са се превърнали в такива клубове заради властта,докато другите отбори - кучета ги яли.
Властта, каквато и да е била винаги е галела Левски и ЦСКА - едните клуб на Народна Милиция, а другите на БНА, така и до ден днешен - вижте, че нищо не се е променило :!:
Само, че всичко на този свят се връща, както каза Здравко Лазаров на Мишо Венков след изравнителния гол: "ей има Господ"!
Свидетели сме на времена, в които "сини" и "червени" изнемогват финансово и всички виждаме тежестта на тяхната клубна история, традиции и успехи.
Смеят се на Лудогорец, че нямали история и били измислен клуб - ами историята на двата големи шопски отбора е не по-малко измислена.
Ако го нямало Кирчо и Гришата -нямало да ги има и Лудогорец и Литекс - да така е, но ако Левски и ЦСКА не бяха любимите отрочета на властта и те нямаха да бъдат това, което са сега.
С власт и пари - всеки може, г-да Шопи!
Успех на Лудогорец, но НЕ в Сряда и на финала за купата срещу Локомотив. :) ;)

Ще си позволя малко офтопик, тъй като леко ме засягат твърденията, че Левски бил отбор на властта и имал измислена история. За историята - един от най-старите отбори в България и точка. За властта. Преди 9.IX. Левски не е имал нищо общо с властта - не вярвам някой да го оспорва това. По времето на комунизма като отбор с най-много привърженици, Левски се оформя като естествен противовес на комунистическия флагман ЦСКА и е естествен избор за анти-комунисти, дисиденти и т.н. Виждайки това, комунистическата власт поставя Левски под шапката на МВР, обединявайки го със Спартак през 1969, може би за по-силен контрол, може би с цел отблъскване на привърженици. Въпреки това, показателено е скандирането "Левски, оле, нищо общо с МВР". Така че ако въобще може да се говори за Левски - отбор на властта, това е периода 1969-1989, и то с много условности. По време на комунизма, единствения отбор със значими спортно-технически привилегии е ЦСКА и то най-вече заради факта, че са можели да вземат който играч си поискат от казармата, а в казармата знаем, че са ходели всички. След падането на комунизма е нормално и най-вече модерно за членовете на първите некомунистически правителства да са фенове на Левски. Въпреки това, единствените титли на Левски по това време са 1993-1995, когато отбора е много силен и няма нужда от такава "подкрепа". Не мисля, че след 10.XI. някой отбор е имал значима правителствена "подкрепа". За мен това са най-вече словесни еквилибристики за отвличане на вниманието от типа на Стойчо Младеновите приказки (не че само той ги плямпа такива). Друг е вече въпросът със собствениците-мутри и техните методи за печелене на победи. Но в това отношение, в кюпа са почти всички български отбори от "мутренските" години, като твърдения за купени титли има и за Левски и ЦСКА, и за Локо Пд, Литекс и Славия.

Иначе по темата, як мач се е заформил, и кой каквото ще да казва ама майната му на небългарския футбол като си имаме такива дербита. Като че ли двуполюсния модел най-накрая свърши, което е прекрасно за българския футбол. Двата отбора са солидни и с претенции, и силно се надявам да поднесат зрелище. Когато Коко Динев купи Локото бях много обнадежден, щото беше направил добри работи в Сандански. После като че ли ми поспадна мнението, ама напоследък май пак ми харесва - строят се терени, туй-онуй. Дано да се развива Локото, щото на Пловдив му трябва първокласен футбол (в този ред на мисли и на Ботев им е крайно време да се завръщат). За Лудогорец вече всичко е казано, единственото за което се надявам е да са конкурентноспособни в ЕКТ.

Прогноза - като фен на Левски ми се иска Локо да бие, иначе предполагам зрелищно 2:2 :)

Върни се в “Лудогорец”