Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: За антиЛудогорците

Мнениеот 1Neutralen » 07 сеп 2014 18:50

iliyan написа:В едно изречение не бива - велик отбор и Лудогорец :lol: :lol: :lol:
За да е велик един отбор трябва да има велики играчи , а такива Лудогорец няма.
Кажи един велик играч който е излязъл от школата на Лудогорец и станал велик в Лудогорец ;)

Търпение, търпение. Когато пораснеш ще видиш. ;)

iliyan

Мнениеот iliyan » 07 сеп 2014 18:56

1Neutralen написа:
iliyan написа:В едно изречение не бива - велик отбор и Лудогорец :lol: :lol: :lol:
Кажи един велик играч който е излязъл от школата на Лудогорец и станал велик в Лудогорец ;)

:lol: :lol: По-вероятно е да остарея и да не се случи :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 07 сеп 2014 19:21

iliyan написа:
1Neutralen написа:

:lol: :lol: По-вероятно е да остарея и да не се случи :lol: :lol:

Win-win, както се казва! Така поне ще ни осовободиш от присъствието си. 8-)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 07 сеп 2014 19:33

Бла-бла-бла, по тези критерии излиза, че Марица Пловдив е велик отбор.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 07 сеп 2014 19:36

Явно парещата болка от поредните 5 яки боя си казва думата. Феновете на ЦСКА могат да си отворят една газ станция за да им а полза от злобата ви, явно пикаете газ.
Чувствайте се поканени на всички мачове на Лудогорец, така ще има повече газ.
:-)
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 07 сеп 2014 19:43

Долно уйно написа:

Бла-бла-бла, по тези критерии излиза, че Марица Пловдив е велик отбор.
Ами велик отбор е разбира се. Марица е изкарала много големи и велики футболисти, докато тези какво са извадили?
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
Red_Teror
Контакти:

Мнениеот Red_Teror » 07 сеп 2014 19:44

Така интересна тема но дано успете да вземете повече от заветната 1т. и -15 голова разлика в групите.... ;) :)
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 07 сеп 2014 19:48

Карамел Му написа:
zlato1234 написа:
Карамел Му написа:КЕШ,ШЛ/или както щеш го наречи/ е един и същ турнир.ФормАта и името нямат значение.Това е състезанието излъчващо клубния шампион на Европа.За това и Реал взеха ДЕСЕТАТА,А НЕ ДЕВЕТТЕ И ЕДНА ШЛ!И,да ЦСКА е участвал в този турнир.Какво е постигнал можеш и сам да откриеш :idea:

Забавни сте, даже смешни като започнете да сравнявате КЕШ с ШЛ. Да титлите и успехите ги зачитат, но само глупак би посмял да сравнява титла от КЕШ с титла от ШЛ и 1/2 финал от КЕШ с 1/2 финал от ШЛ. Правилата и формата са били много по-различни в КЕШ и успехите са несъпоставими с тези от ШЛ. Класите на отборите в КЕШ са били съвсем различни от сегашните и няма как да се сравняват с тези от ШЛ.
За това вместо да се излагате запомнете, че титла и 1/2 финал в КЕШ са си за КЕШ, не са постигнати в ШЛ. И ЦСКА няма 1/2 финали в ШЛ, даже не са стъпвали там... И всичко си остава в историята на КЕШ.

П.П. Само ние в България броим подобни неща като: влизане в групите на ШЛ, 1/8 и 1/4 финал в Уефа/ЛЕ и 1/2 и 1/4 финали в КЕШ като голям успех и несравнимо чудо. Или победа над резервите на някой голям отбор. А после се радваме на това 20-30 години, докато в Европа никой не си спомня, че сме направили нещо подобно. 8-)

О,забавния в случая си ти.И за да стане още по -забавно ,драсни няколко реда на тия тъпаци от Реал и им обясни ,как титлите им от Европа са с различна стойност,и направо да изхвърлят деветте и да си оставят само последната.Толкова ли не можеш да впрегнеш,че това е едно и също състезание,само името и регламента са променени,но всъщност най-важното за един турнир е крайната цел.Както А група претърпя неколкократно смяна на името си и регламента ,но крайната цел е излъчване на шампион на България.Та, по твойта логика ,ако станете шампиони тая година ,ще ви е за пръв път в исторически план,щото видиш ли миналата година се смени регламента и броя на участниците.Ама ти знаеш,че няма как да ви се случи :) и за това си ербап!

Я да продължим да се забавляваме. :lol: Няма спор че турнира е един и същ.И никой не спори че имате успехи във стария формат.
Абсолютно неоспоримо е следното-Цска никога не е влизал и играл в групите на Шампионската Лига.ФАКТ.Както би се изразил видния форумен специалист Санди74,и аз в това число- няма как да се очаква нещо друго от абсолютно доказан футболен лаик за който футболчето е много странно и абсолютно непознато добиче. :mrgreen: :lol:
Без мислено е да си хабиш клавиатурката,за да ми отговориш. 8-)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 07 сеп 2014 20:28

avg написа: Мисля, че показаха, че са единствения клубен отбор в България, който ни е радвал и ни е докарвал толкова приятни емоции...

1Neutralen написа:Ас съм горд че съм фен на велик отбор като Лудогорец, а не на някакъв червен мутант. ;) Дерзай.

Само от тези два цитата човек може да си направи изводи колко несъстоятелна е тази тема.
За първия смешник: много преди изобщо да е замислен вашия зелен проект,са ни радвали и клубни отбори,че и националния...или си толкова тъп,за да мислиш,че футбола в България започва с вашата поява...Както се казва футбол е имало и ще има,но вас не знам дали ще ви има.

За втория смешник: хубаво е че си горд,хубаво е че си фен,но другото са селски комплекси...ако разбираше от футбол щеше да знаеш,че един отбор е велик когато има история - Лудогорец ще почака...

Винаги съм подкрепял Лудогорец и се радвам искрено на успехите им,но тези форумни изпълнения не носят полза на отбора - скачате на наистина велики отбори като ЦСКА и Левски - това показва колко сте комплексирани,а и настройвате половин България срещу вас(ако прибавим Ботев и Локо Пд направо се изнасяйте от страната).
И друг път съм го казвал: радвайте се на отбора си и на успехите му,но не се сравнявайте с Левски и ЦСКА - много несъстоятелно е....срещу тях да тичате,пак не може да ги стигнете.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 07 сеп 2014 20:36

visentii написа:
avg написа: Мисля, че показаха, че са единствения клубен отбор в България, който ни е радвал и ни е докарвал толкова приятни емоции...

1Neutralen написа:Ас съм горд че съм фен на велик отбор като Лудогорец, а не на някакъв червен мутант. ;) Дерзай.

Само от тези два цитата човек може да си направи изводи колко несъстоятелна е тази тема.
За първия смешник: много преди изобщо да е замислен вашия зелен проект,са ни радвали и клубни отбори,че и националния...или си толкова тъп,за да мислиш,че футбола в България започва с вашата поява...Както се казва футбол е имало и ще има,но вас не знам дали ще ви има.

За втория смешник: хубаво е че си горд,хубаво е че си фен,но другото са селски комплекси...ако разбираше от футбол щеше да знаеш,че един отбор е велик когато има история - Лудогорец ще почака...

Винаги съм подкрепял Лудогорец и се радвам искрено на успехите им,но тези форумни изпълнения не носят полза на отбора - скачате на наистина велики отбори като ЦСКА и Левски - това показва колко сте комплексирани,а и настройвате половин България срещу вас(ако прибавим Ботев и Локо Пд направо се изнасяйте от страната).
И друг път съм го казвал: радвайте се на отбора си и на успехите му,но не се сравнявайте с Левски и ЦСКА - много несъстоятелно е....срещу тях да тичате,пак не може да ги стигнете.

За 12 страници някой най-накрая каза нещо смислено. :)
Но сега ще бъдеш нападнат :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”