Само не ми е ясно с уговорката Домуса да даде 16 млн, а държавата 4, сега изведнъж държавата дава 4 млн за един сектор, а Домуса ще има да дава в близко бъдеще. Нещо много мирише тая работа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
bastuna2003 написа:Мен ме е яд, че държавата дава пари на тия, представям си какво им е на рогатите. С тия 4 млн си довършваха сектора, а сега гледаме как държавата е майка за едни и мащеха за други.
Само не ми е ясно с уговорката Домуса да даде 16 млн, а държавата 4, сега изведнъж държавата дава 4 млн за един сектор, а Домуса ще има да дава в близко бъдеще. Нещо много мирише тая работа
ФЕНОМЕН написа:zlatan написа:ами на тоя дето изравни Вандерсон ли беше ще се прави ли трибуна.
просто питам
Ако не беше Вандерсон, нямаше да го има и шоуто на Моци! Така че, според мен, Вандерсон, ако не е с по-големи заслуги от румънеца, то поне е с равни с Моци!
мили написа:bastuna2003 написа:Мен ме е яд, че държавата дава пари на тия, представям си какво им е на рогатите. С тия 4 млн си довършваха сектора, а сега гледаме как държавата е майка за едни и мащеха за други.
Изправи се и погледни бе Бастун!Ама не можеш, крив си.
![]()
Има какво да видиш, това е Лудогорец. Не е твоя жалък отбор.![]()
Ще имаме голям отбор и хубав стадион за 20 000.
iliyan написа:И ще ходите на мач с каруци
Британка пострада при катастрофа с каруца у нас
Ще имате стадион , ама друг път каза Домуса.
Отворко имаш ли идея колко пари ще загуби сега Разград от това ,че мачовете ще се играят в СФ , а не в Разград ?!
Така ви прееба този Домуса , че ако са на мястото на някой хотелиер или ресторантьор в Разград и ми паднат Лудогорец 100 кожи ще им съдера.
Толкова сте ограничени ,че не виждате по-далеч от носа си. Тези 3 мача щяха да ви направят една от най-богати общини само за 3 вечери,но не би.
Дреме ми на Домуса и ко за Разград.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
inivanov написа:IvailoRz написа:Все ми е тая как ще се казва , важното е да направят стадиона ,и да си домакинстваме в Разград ,че ми писна от пътуванията до София . 10 -12 000 преспокойно в такива мачове , поне всички ще са за да подкрепят Лудогорец .
Провери какви са изискванията за града, за да може да приеме мач от шампионската лига и ще разбереш, че какъвто и стадион да ви направят, пак няма да може да играете на него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта