Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград

Мнениеот bastuna2003 » 01 сеп 2014 08:11

Мен ме е яд, че държавата дава пари на тия, представям си какво им е на рогатите. С тия 4 млн си довършваха сектора, а сега гледаме как държавата е майка за едни и мащеха за други.
Само не ми е ясно с уговорката Домуса да даде 16 млн, а държавата 4, сега изведнъж държавата дава 4 млн за един сектор, а Домуса ще има да дава в близко бъдеще. Нещо много мирише тая работа :roll:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

мили

Мнениеот мили » 01 сеп 2014 08:23

bastuna2003 написа:Мен ме е яд, че държавата дава пари на тия, представям си какво им е на рогатите. С тия 4 млн си довършваха сектора, а сега гледаме как държавата е майка за едни и мащеха за други.
Само не ми е ясно с уговорката Домуса да даде 16 млн, а държавата 4, сега изведнъж държавата дава 4 млн за един сектор, а Домуса ще има да дава в близко бъдеще. Нещо много мирише тая работа :roll:

Изправи се и погледни бе Бастун! :) Ама не можеш, крив си. :lol:
Има какво да видиш, това е Лудогорец. Не е твоя жалък отбор. :oops:
Ще имаме голям отбор и хубав стадион за 20 000.

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 сеп 2014 09:20

И ще ходите на мач с каруци
Британка пострада при катастрофа с каруца у нас
Ще имате стадион , ама друг път каза Домуса.
Отворко имаш ли идея колко пари ще загуби сега Разград от това ,че мачовете ще се играят в СФ , а не в Разград ?!
Така ви прееба този Домуса , че ако са на мястото на някой хотелиер или ресторантьор в Разград и ми паднат Лудогорец 100 кожи ще им съдера.
Толкова сте ограничени ,че не виждате по-далеч от носа си. Тези 3 мача щяха да ви направят една от най-богати общини само за 3 вечери,но не би.
Дреме ми на Домуса и ко за Разград.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Re: Трибуна Козмин Моци?!?

Мнениеот ELFen » 01 сеп 2014 09:26

ФЕНОМЕН написа:
zlatan написа:ами на тоя дето изравни Вандерсон ли беше ще се прави ли трибуна.
просто питам

Ако не беше Вандерсон, нямаше да го има и шоуто на Моци! Така че, според мен, Вандерсон, ако не е с по-големи заслуги от румънеца, то поне е с равни с Моци!

...и после изпусна дузпата, с което си изтри гола :)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 01 сеп 2014 10:22

мили написа:
bastuna2003 написа:Мен ме е яд, че държавата дава пари на тия, представям си какво им е на рогатите. С тия 4 млн си довършваха сектора, а сега гледаме как държавата е майка за едни и мащеха за други.

Изправи се и погледни бе Бастун! :) Ама не можеш, крив си. :lol:
Има какво да видиш, това е Лудогорец. Не е твоя жалък отбор. :oops:
Ще имаме голям отбор и хубав стадион за 20 000.

Миличка, моят жалък отбор след време ще се върне, където му е мястото. Както и твоя.
Правите грешката, когато сте на върха, да ритате по другите. Палачинката се обръща, запомни това :twisted:
Допреди 1 година цяла България ви се радваше, защото заслужено ставахте шампиони за сметка на Левски и ЦСКА. Сега постепенно всички ви намразват заради надменното ви отношение. Съдбата ви раздаде добри карти, а вие не можете да ги изиграете.
П.С. Смешно е твърдението "Има какво да видиш, това е Лудогорец. Не е твоя жалък отбор" после се чудете защо никой няма да яде жито за вас когато се върнете в миманса :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 сеп 2014 11:14

iliyan написа:И ще ходите на мач с каруци
Британка пострада при катастрофа с каруца у нас
Ще имате стадион , ама друг път каза Домуса.
Отворко имаш ли идея колко пари ще загуби сега Разград от това ,че мачовете ще се играят в СФ , а не в Разград ?!
Така ви прееба този Домуса , че ако са на мястото на някой хотелиер или ресторантьор в Разград и ми паднат Лудогорец 100 кожи ще им съдера.
Толкова сте ограничени ,че не виждате по-далеч от носа си. Тези 3 мача щяха да ви направят една от най-богати общини само за 3 вечери,но не би.
Дреме ми на Домуса и ко за Разград.

Понякога пишеш колкото да не заспиш.Щели да ги направят една от най-богати общини само за 3 вечери.Аре стига глупости.Те имат 3 хотела(силно казано) и пет заведения.Сега чичо Кире стой та гледай как ще изпържи столичани които смятат да ходят на тези мачове.А и е много по-лесно да вземеш едни 50 кинта от София отколкото от Разград.Не се сърдете на Чиче Кире сега София ще стане още по-богата община и така ще преиждат още "столичани в повече" :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 01 сеп 2014 11:29

А трибуна Станислав Тодоров КОГА???

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 сеп 2014 11:39

Кога е минала Общинската сесия или каквото там се прави за да избере име на трибуната!Нали беше Общински този стадион :? ?Кой избра името?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 сеп 2014 13:04

А на онова нещо което се нарича гостуващ сектор ще правите ли ремонт или той няма нужда?Нали всяка година правите "подобрения" по него. :mrgreen:
Щото догодина като дойдат Реал или Сити ще ви осъдят в Страсбург за правата на човека?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

mozart
Контакти:

Re: Трибуна Козмин Моци?!?

Мнениеот mozart » 01 сеп 2014 15:03

inivanov написа:
IvailoRz написа:Все ми е тая как ще се казва , важното е да направят стадиона ,и да си домакинстваме в Разград ,че ми писна от пътуванията до София . 10 -12 000 преспокойно в такива мачове , поне всички ще са за да подкрепят Лудогорец .

Провери какви са изискванията за града, за да може да приеме мач от шампионската лига и ще разбереш, че какъвто и стадион да ви направят, пак няма да може да играете на него.

Дай ги тези изисквания да ги видим! Мачове от шампионската лига са се играли и в по-малки градове от Разград. Най-малкият мисля беше Нордселанд или нещо такова с население 13 000! :lol:
За да не съм голословен това са изискванията ( http://www.uefa.com/newsfiles/551788.pdf ), според които се категоризират стадионите!
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”